Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: γεια σας μορτες!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Κανονικά στις Αναζητήσεις θα έπρεπε να πάει, αλλά ψοφάω να δω το πυροσβεστικό ποστ του maki206 όταν φουντώσει το πράμα.
    τι να δεις ρε βυρωνα?? να σου πω εγω τι θα γραψει?? "ηρεμα παιδια ανεκδοτα ειμαστε!!"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αμ δεν είμαστε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αμ δεν είμαστε....
    ΩΧ!! ποτε πηγε αντιπαραθεσεις??

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    ΩΧ!! ποτε πηγε αντιπαραθεσεις??
    Αμα βγάλεις δίπλωμα θα καταλάβεις...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αμα βγάλεις δίπλωμα θα καταλάβεις...
    γιατι το λενε διπλωμα αφου τωρα πλεον δεν διπλωνει??? (θα το πας αναζητησεις τωρα??:rotflmao: )

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μια απάντηση που είχα δώσει προ καιρού, ίσως χωράει και εδώ...

Στην εφηβεία όλοι περάσαμε την άγνοια κινδύνου... ήμασταν όλοι άτρωτοι στο μυαλό μας... προσωπικά θυμάμαι οτι ετών 19 με ενα Τ90 κατέβαινα μαλιοκούβαρα προς στήλες Ολυμπίου Διός ακράνωτος.

Μέχρι που έσπασα τον πρώτο καρπό με μια χαζοπτώση και κατάλαβα οτι μόνο άτρωτος δεν είμαι και διαπίστωσα οτι καρπός και κρανίο είναι οστά και μπορεί να σπάσουν.

Ο πιτσιρικάς εδώ είναι μέσα στην καύλα και δεν καταλαβαίνει τα "γεροντίστικα" που λέμε εμείς. Ξέρει οτι θα έχει "ρόδα" και θα ρίξει την γκόμενα , πηγαίνοντας στο cafe-bar-παραλία , με γυαλάκι τυπάδικο κτλ κτλ.... αφού την ξέρουμε την ψυχολογία όλοι.. εκεί ήμασταν όλοι..

Και αυτά περί γονιών κτλ... δεν του καίγεται καρφάκι ακόμα γιατί πολύ απλά τα έχει όλα έτοιμα. Κια έτοιμα δεν εννοώ το χαρτζηλίκι μόνο.. εννοώ τα έξοδα συντήρησης και επιβίωσης που έχουμε όλοι μας (ενοίκια, δάνεια, εφορίες, κτλ. ).

Αν μπορούμε να του πούμε κάτι;... φυσικά...

Οτι θα δείχνεις φιλαράκο πολύ πιο "μόστρα/μούρη" με ενα κρανάκι που θα έχει ωραίο σχέδιο και φιμέ ζελατινούλα. Ενα ωραίο μπουφανάκι με προστασίες που θα έχει μια αλεπού (Dainese) ¨η μια αρκούδα (Bering) ή δεν ξέρω τι άλλο πάνω σε κάποιο σημείο του. Θα είσαι πιο ξεχωριστός ρε αδερφέ και θα ανήκεις σε μια ομάδα συνειδητοποιημένων αναβατών μοτοσυκλετιστών , με εξοπλισμό που μοιράζονται κάτι που δεν κατανοούν πολύ. Θα είσαι δηλαδή ξεχωριστός αλλά συνάμα ανάμεσα σε μια ομάδα που θα ξέρει κάτι παραπάνω απο τους περισσότερους που θα σπάνε την μαπα τους στο χώμα/άσφαλτο , ενώ εσύ δεν θα κρυώνεις, δεν θα βρέχεσαι (τόσο πολύ... μηχανή είναι είπαμε), και θα έχεις και περισσότερες πιθανότητες να την σκαπουλάρεις αν χτύπα ξύλο πάθεις κάτι.

Είτε είναι παπί 50cc , είτε είναι Busa 1300 , το κράνος και το μπουφάν πέρα απο το θέμα της ασφάλειας που σίγουρα είναι βαρετό για πάρτη σου... υπάρχει και αυτό που λέμε όσον αφορά την εικόνα ... το ωραίο και αισθησιακό του πράγματος.

Σίγουρα θα έχεις δεί αναβάτη με πλήρη εξοπλισμό και πόσο ταιριαστός δείχνει με την μηχανή του, σε σύγκριση με κάποιον που φοράει ενα φούτερ, σορτσάκι και διχάλα σαγιονάρα πάνω στην όποια μηχανή του.

Κακά τα ψέματα παιδιά...οι νεαροί ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ αυτά που λέμε για ασφάλεια κτλ... είναι "γεροντίστικα" στα αυτιά τους. Ασφάλεια και δεν ξέρω τι άλλο.

Δείχτε τους μια εικόνα όμως με ενα αναβάτη με πλήρη ενδυμασία και θα δείτε οτι θα τους τραβήξετε αμέσως την προσοχή. Μην ξεχνάτε οτι και εμείς ήμασταν πιτσιρικάδες και γουστάραμε να "δείχνουμε" κάτι παραπάνω για να αρέσουμε στην παρέα. Κακός τρόπος ίσως γιατί τονίζει την ματαιοδοξία, αλλά μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αν μη τι άλλο τους δίνουμε χρόνο να έχουν μια Α ασφάλεια μέσω της εικόνας... μέχρι να κατανοήσουν οι ίδιοι γιατί πρέπει να είναι ασφαλείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μια απάντηση που είχα δώσει προ καιρού, ίσως χωράει και εδώ...
    Μλκ έκανες...
    Αμα στουκάρεις, δηλώνεις τον πατέρα σου ως οδηγό και καθαρίζεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πρέπει να συμφωνήσει και ο άλλος οδηγός (αν είναι μόνο υλική ζημιά συνήθως το κάνει για να πληρωθεί απο την ασφαλιστική χωρίς πολλά πολλά)....

Αν όμως υπάρχει τραυματισμός , τότε φίλε μου... ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    πρέπει να συμφωνήσει και ο άλλος οδηγός (αν είναι μόνο υλική ζημιά συνήθως το κάνει για να πληρωθεί απο την ασφαλιστική χωρίς πολλά πολλά)....

Αν όμως υπάρχει τραυματισμός , τότε φίλε μου... ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ...

Gandalf
    Σιγά μη μείνεις και στο ατύχημα ρε μάγε. Τιγκανάουα και τοίχο τοίχο με σύνθημα να βήχω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ο γιος μου (λέμε τώρα.. Μπορεί να είναι και κόρη) την ημέρα που θα μου ζητήσει να του πάρω μηχανάκι θα του πω να αρχίσει να μαζεύει λεφτά να πάρει ένα καλό κράνος και όταν το πάρει να έρθει να το ξανασυζητήσουμε. Το γ@μημέν0 το κράνος όμως θα το πάρει πριν την μηχανή και θα το πληρώσει ο ίδιος. Κρανάκια κάτω από 300 δεν υπάρχουν.

Εχθές ήμουν στο χωριό. Με προσπερνάει πιτσιρικάς ακράνοτος με ttr 600 με σπαστή 3η σε δρόμο που πάει και έρχεται η κουτσή Μαρία. Μετά από μια ώρα βλέπω την μηχανή στο συνεργείο ενός φίλου. Σταματάω βλέπω τον πατέρα του πιτσιρικά να πίνει καφεδάκι και να συζητάει. Προσοχή στην συζήτηση.

-Χάρη (ο φίλος μου) τίνος είναι η μηχανή?
    -Του γιου μου (πετάγεται ο κύριος)
    -Ωραία μηχανή κρανάκι έχει ο πιτσιρικάς?
    -Σήμερα την πήρε μωρέ και την έφερε εδώ για μαζέματα.
    -Αν την πήρε σήμερα έπρεπε να έχει πάρει το κράνος από χθες
    -Θα πάρει μωρέ..
    -Κυρ τάδε.. Να του πείτε να πάρει ένα καλό κρανάκι και μουράτο μπουφανάκι για να γουστάρει και ο ίδιος. Και το κεφαλάκι του να μη σπάσει και να φαίνεται πιο μάγκας.
    -Σώπα μωρέ που θα σπάσει το κεφάλι του. Μη λες τέτοια πράγματα.
    -???
    -Κυρ τάδε εγώ δεν θα του έπαιρνα μηχανή αν δεν είχε πληρώσει το κράνος μόνος του.
    -Εγώ του το είπα να πάρει και κράνος αλλά δεν θέλει τι να κάνω.
    -!!!
    - Και δε μου λες.. Πόσο έχουν τα κράνη?
    -Όσο κοστολογεί ο καθένας το κεφάλι του. Το φθηνότερο δικό μου έχει 350 και έχω 3.
    -Ω πω πω πω...
    -!!!
    -Ρε Χάρη κανένα φθηνότερο δεν μπορούμε να βρούμε?
    Χάρης: Εγώ κυρ τάδε μπορώ να σας φέρω και με 70 ευρώ αλλά δεν το συνιστώ. Τέλος πάντων θα κοιτάξω να βρω το φθηνότερο που να έχει πιστοποίηση.
    -Ναι ναι ξέρεις εσύ.

Ο μπαμπάς άγνοια και ο πιτσιρικάς στον κόσμο του. Οι μισοί πιτσιρικάδες του χωριού γυρνούν χωρίς κράνος. Οι άλλοι μισοί δεν έχουν ακόμα μηχανάκι. Δεν το συζητάμε για τους μεγαλύτερους. Όλοι έχουν μια "κάσκα" στο σπίτι να κάθεται και όλοι την περνάνε στον αγκώνα όταν βγουν εθνική.
    Εγώ πως βγήκα εξωγήινος από κει μέσα δεν μπορώ να καταλάβω.

Ο πιτσιρικάς είναι πιτσιρικάς και το μυαλό του "σφυράει" αν δεν δεχθεί τα σωστά ερεθίσματα μόνο από τύχη θα προλάβει να βάλει μυαλό.
    Sent from me using a computer.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    το αναψυκτικο χοντρο κολα ενω ειναι απο χρονια το ποιο ανγνωρισιμο σημα στον πλανητη συνεχιζει να κανει διαφημηση.
    γιατι αραγε?
    να τα λεμε ξανα και ξανα και ξανα.
    εναν να ισιωσουμε οφελος θα ειναι
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε μπορω να καταλαβω, γιατι πρεπει να σου παρουν μοτο οι γονεις σου...ελεος...

λες και μιλαμε για κοριτσακια που παει να τους παρει ο μπαμπας τους αμαξακι

Κανονικά στις Αναζητήσεις θα έπρεπε να πάει, αλλά ψοφάω να δω το πυροσβεστικό ποστ του maki206 όταν φουντώσει το πράμα.
    Aγαπητά μου παιδιά

Δεν φουντώσαμε ακόμα αλλά καλό είναι να δουλέψει και λίγο το κλιμάκιο που κάθεται αραχτό μέσα στο Πυροσβεστικό όχημα στη μέση του πουθενά, τελείωσε κι η φράπα εξάλλου.

Στο διά ταύτα.

Ο καθένας μας είναι ελεύθερος ν'αγοράσει ότι θέλει διότι βρισκόμαστε σε δύσκολη οικονομική περίοδο και καλό είναι το χρήμα να κινείται. Δεν έχει σημασία ποιος πλΕρώνει, είτε είναι μπαμπάς, είτε είναι παππούς, είτε ε-πωλήθει προικοχώραφο, είτε το μπερντέ βγήκε μετά κόπων και δακρύων. Η ηλικία δεν μας αφορά, ίσα ίσα που στην παρανομία θα 'κονομήσει και το κράτος σε βάθος χρόνου. Σε ένα πράγμα ενίσταμαι, στην αφαίρεση πινακίδας. Σκεφτείτε μόνο το κονδύλιο που όλοι μας πλΕρώνουμε για να τοποθετηθεί μία κάμερα τελευταίας τεχνολογίας με ο Θεός ξέρει πόσα μεγκαπίξελ αλλά και τι ζουμοφακό κουβαλά.

Από εκεί και πέρα.

Εξατμίσεις, "αφαιρέσει καταλύτη", MotorKote με το τσουβάλι, ξύνειν μαρσπιέ στα δημόσια άσφαλτα, "σούζινγκ - έντο-ιγκ", "κόντρινγκ", "μούτζινγκ" και "κωλοδάχτυλινγκ" επιβάλλονται. Εμείς εδώ θα βρισκόμαστε να σας πούμε τον τρόπο στο "Οδήγηση tips και tricks". Αναβάται κάτω των 10 θα εξυπηρετούνται με προτεραιότητα, τα ραμολιμέντα έχουν έτσι κι αλλιώς μια προϋπηρεσία που μόνο ν'αναβαθμίσουν μπορούν μέσα απ'το moto τελεία τζιάρ. Τόπο στα νιάτα λοιπόν και μην ξεχνάτε.

Στραβοί κουτσοί στον ένα και μοναδικό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	normal_panteleimon-the-great-marty.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	45,9 KB 
ID:	197391

Παλαιό μέλος
    σημειωση: το κειμενο ειναι φανταστικο και οποιαδηποτε ομοιoτητα με προσωπα και γεγονοτα ΔΕΝ ειναι τυχαια!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    -Πιτσιρικάς πάνω σε παπί μετά της κοπέλας του, ξεκράνωτοι αμφότεροι, τους πλησιάζω στο φανάρι και τους λέω ότι το κράνος ζωές σώζει..."ναι φίλε, αλλά νταξ τώρα με το παπί σιγά εγώ ροέξι καβαλάω ναούμ και τώρα το πούλησα..."
    -Πιτσιρικάδες ξεκράνωτοι πάνω σε wr200, ο δεύτερος με τα πόδια κρεμασμένα αφού no patirakia μεγάλε, ξανά ξεκινάω την ιστορία... "ναι άσε και εκεί που πήγαν τα πρόστιμα"

κλπ

Το θέμα είναι, πέρα από το forum, να κάνουμε και κουβέντα στο φανάρι και ας μην νιώθουν οι μισοί, ένας μπορεί να το καταλάβει.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 15:09
  2. Γειά σας παίδες
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 18:38
  3. Γειά σας, παιδάκια!!!
    από Sophitsa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 11:37