Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
.
Πρώτον, μπαίνεις σε ένα φόρουμ, που στην ουσία είσαι φιλοξενούμενος, σου λύνουν επακριβώς την ερωτησή σου είτε με διάφορα σχόλια που το μόνο που θέλουν είναι να τονίσουν το πόσο επικύνδυνο μπορεί να εξελιχθεί για σένα, είτε με βάσει νομοθετικών στοιχείων και εσύ το μόνο που έχεις να πείς είναι ο χαρακτήρισμός "βλάκες";;;;; σόρρυ κιόλας αλλά θα έτρωγες μια σφαλιάρα αν μου το έλεγες σε εμένα, όλη δικιά σου.
Δεύτερον, δεν έχεις χρόνο απο τα 16 σου να ασχοληθείς στην ουσία μια βδομάδα να βγάλεις το δίπλωμα, έστω το καλοκαίρι, ενώ χρόνο να πηγαίνεις βόλτα με το παπί έχεις;;;Και εμείς δώσαμε πανελλήνιες και τότε δίναμε και σε όλα τα μαθήματα.
Στην τελική δώσε πανελλήνιες και μετά βγάλε το διπλωμά σου και πήγαινε όσες βόλτες θες.
Τρίτον κανείς δεν είπε ότι το δίπλωμα απο την τροχαία σε κάνει "οδηγό". Σου μαθαίνει τα βασικά που πρέπει να ξέρεις, ειδικά τα σχήματα με τις διασταυρώσεις και τις προτεραιότητες, πρέπει να τα ξέρεις για να βγείς στο δρόμο.
Αυτά είχα να πω εγώ, εντελώς φιλικά.