Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Χέστηκα πάνω μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δηλαδή μου λες ότι κομμάτι που ξεκολλάει από όχημα του πηγαίνει στον δρόμο με 50 χμ/ω, αν είναι από το σημείο του τροχού που εφάπτεται στο οδόστρωμα, έχει μηδενική ταχύτητα??????

Μωρέ που την έμαθες αυτή τη "ΦΥΣΙΚΗ"????? Στο διάλειμμα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν μπορεί να ξεκολήσει από αυτό το σημείο... ξεκολάει από τα αμέσως επόμενα.

Σκέψου για ευκολία την ερπύστρια, το κάτω μέρος της που εφάπτεται με το έδαφος είναι ακίνητο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Μωρέ που την έμαθες αυτή τη "ΦΥΣΙΚΗ"????? Στο διάλειμμα?

ρε μαστορα μην επιμενεις λεμε...

και με τη φυσικη που εμαθα στο διαλειμμα, εργαψα 100 στις πανελληνιες

αμα ειναι καλη μαθητρια η κορη σου, πηγαινε ρωτα τη να σε μαθει λιγο φυσικη

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ωρέ χριστιανοί του θεού ήμαρτον, αφήστε τις συνισταμένες των δυνάμεων της κυκλικής κίνησης και δείτε λίγο παραπέρα γμτ , ανεξάρτητα από την κυκλική κίνηση το κομμάτι του ελαστικού που ξεκολλάει έχει την ταχύτητα του κινητού (οχήματος). ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

Τις όποιες ανησυχίες σας να πάτε να τις λύσετε σε κανένα φροντιστήριο, μη γράφετε κουτσουκέλες αν δεν είστε σίγουροι.

ΤΕΛΟΣ
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε μαστορα μην επιμενεις λεμε...

και με τη φυσικη που εμαθα στο διαλειμμα, εργαψα 100 στις πανελληνιες

αμα ειναι καλη μαθητρια η κορη σου, πηγαινε ρωτα τη να σε μαθει λιγο φυσικη

Πάνο όταν βρεθούμε για καφέ θυμήσου να σου σβουρίξω καμία σφαλιάρα, θα είμαι πάνω στο μηχανάκι, θα πηγαίνω με 50χλμ/ω, θα γυρίζω κυκλικά το χέρι μου και θα φροντίσω να σε πετύχω όταν το χέρι μου θα είναι στο κατώτερο σημείο της κυκλικής κίνησης. Κατά τα λεγόμενά σου δεν θα πονέσεις καθόλου, κατά τα δικά μου θα βερβερίξεις από τον πόνο. και μετά πήγαινε στους καθηγητές σου και κάνε τους παράπονα γιατί πόνεσες. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που έδινα εγώ φυσική για να περνάω τα εξάμηνα.

Μωρέ λέμε θα πείς τον δεσπότη Παναγιώτη αν κάνουμε τελικά το πείραμα...

Άν πονέσεις κερνάς τις μπύρες, αν όχι κερνάω εγώ. Πάει?

Την έχει άλλα όχι μόνο αυτή. Αυτό που λες ισχύει για κάτι που πέφτει από την καρότσα ενός φορτηγού πχ.

Αφού το κομμάτι περιστρεφόταν έχει γωνιακή ταχύτητα, που σημαίνει γραμμική ταχύτητα εφαπτόμενη στη ρόδα. Ανάλογα με το σημείο από το οποίο θα ξεκολήσει βρίσκεις την τελική ταχύτητα στον κάθε άξονα. Αν ήταν όπως τα λες τότε τα αυτοκίνητα δεν θα έπρεπε να πετάνε τα νερά και τις λάσπες προς τα πάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Την έχει άλλα όχι μόνο αυτή. Αυτό που λες ισχύει για κάτι που πέφτει από την καρότσα ενός φορτηγού πχ.

Αφού το κομμάτι περιστρεφόταν έχει γωνιακή ταχύτητα, που σημαίνει γραμμική ταχύτητα εφαπτόμενη στη ρόδα. Ανάλογα με το σημείο από το οποίο θα ξεκολήσει βρίσκεις την τελική ταχύτητα στον κάθε άξονα. Αν ήταν όπως τα λες τότε τα αυτοκίνητα δεν θα έπρεπε να πετάνε τα νερά και τις λάσπες προς τα πάνω...

οκ πάμε το πείραμα και τις μπύρες?

ρε βασκα μην επιμενεις λεμε...

επειδη και εχεις γινει προσβλητικος, και γραφεις και παπαριες...και επιμενεις χωρις να ξερεις κιολας...

το τι συμβαινει με το κομματι του λαστιχου που λες, χωραει πολυ κουβεντα, που δεν εχω σε καμια περιπτωση ορεξη να κατσω να σου γραψω...

φροντιστηρια προφανως και δε χρειαζομαι, μιας και ο ιδιος κανω φροντιστηριο σε μαθητες κατα περιπτωση...

τωρα αμα θες να μαθεις τι συμβαινει με το λαστιχο και το κατω σημειο(η και το πανω που ετσι για να σε τσιγκλισω λιγο και να σου ανατρεψω αυτα που ξερεις λανθασμενα γιατι ειναι προσωπικες σου υποθεσεις) το ανωτερο σημειο εχει διπλασια ταχυτητα απο τη γραμμικη :rotflmao: :rotflmao:

τεσπα, σταματα να επιμενεις γιατι εκτιθεσαι...και αμα εχεις απορειες που θες να σου λυθουν, παρε ενα βιβλιο φυσικης 3ης λυκειου και διαβασε το...

Πάνο όταν βρεθούμε για καφέ θυμήσου να σου σβουρίξω καμία σφαλιάρα, θα είμαι πάνω στο μηχανάκι, θα πηγαίνω με 50χλμ/ω, θα γυρίζω κυκλικά το χέρι μου και θα φροντίσω να σε πετύχω όταν το χέρι μου θα είναι στο κατώτερο σημείο της κυκλικής κίνησης. Κατά τα λεγόμενά σου δεν θα πονέσεις καθόλου, κατά τα δικά μου θα βερβερίξεις από τον πόνο. και μετά πήγαινε στους καθηγητές σου και κάνε τους παράπονα γιατί πόνεσες. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που έδινα εγώ φυσική για να περνάω τα εξάμηνα.

Μωρέ λέμε θα πείς τον δεσπότη Παναγιώτη αν κάνουμε τελικά το πείραμα...

Άν πονέσεις κερνάς τις μπύρες, αν όχι κερνάω εγώ. Πάει?

Αυτά όλα που λέμε ισχύουν για τον εξωτερικό παρατηρητή. Αν δηλαδή κάθεται ο Πάνος ακίνητος δεξιά στο δρόμο και εσύ κάνοντας την κυκλική κίνηση με το χέρι τον χτυπήσεις τη στιγμή που το χέρι σου βρίσκεται στο κατώτερο σημείο, τότε ναι δεν θα καταλάβει τίποτα, γιατί βασικά δεν θα τον ακουμπήσεις... u η ταχύτητα της μηχανής προς τα μπροστά -u η ταχύτητα του χεριού σου προς τα πίσω άρα 0.

... Το avatar του/της tsioy600
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    [B]εχμ, όχι ακριβώς... οι ταχύτητες των οχημάτων είναι ομόρροπες οπότε για να βρεις την ταχύτητα πρόσκρουσης αφαιρούνται οι ταχύτητες των οχημάτων δεν προσθέτονται.

Από την άλλη βέβαια το κομμάτι ελαστικού που έφυγε ξεκόλησε από την περίμετρο της ρόδας, λογικά αμέσως μετά από το σημείο επαφής του ελαστικού με την άσφαλτο, για ευκολία θεωρούμε ότι έφυγε από το κατώτερο σημείο. Το σημείο αυτό έχει ακριβώς τη μισή (γραμμική) ταχύτητα από την ταχύτητα του οχήματος οπότε η σύγκρουση γίνεται με την ταχύτητα του πίσω οχήματος μείον την μισή ταχύτητα του εμπρός οχήματος. (οι βαρυτικές δυνάμεις θεωρούνται αμελητέες)

Δωρεάν μαθήματα φυσικής...Αυτα είναι!!

και το παραδειγμα της φαπας, δεν εχει καμια σχεση με την κυλιση χωρις ολισθηση...γιατι ειναι στην ουσια, μια ραβδος που κανει περιστροφικη ταχυτητα με κεντρο τον ωμο...και παντα τα σημεια εχουν ταχυτητα Vγρ=ωR (R η αποσταση απο τον ωμο... )

οταν βρεθουμε θα σου λυσω ολες τις απορειες

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    εχμ, όχι ακριβώς... οι ταχύτητες των οχημάτων είναι ομόρροπες οπότε για να βρεις την ταχύτητα πρόσκρουσης αφαιρούνται οι ταχύτητες των οχημάτων δεν προσθέτονται.

Από την άλλη βέβαια το κομμάτι ελαστικού που έφυγε ξεκόλησε από την περίμετρο της ρόδας, λογικά αμέσως μετά από το σημείο επαφής του ελαστικού με την άσφαλτο, για ευκολία θεωρούμε ότι έφυγε από το κατώτερο σημείο. Το σημείο αυτό έχει ακριβώς τη μισή (γραμμική) ταχύτητα από την ταχύτητα του οχήματος οπότε η σύγκρουση γίνεται με την ταχύτητα του πίσω οχήματος μείον την μισή ταχύτητα του εμπρός οχήματος. (οι βαρυτικές δυνάμεις θεωρούνται αμελητέες)

Δωρεάν μαθήματα φυσικής...Αυτα είναι!!
    Όχι, όχι αυτά είναι λάθος! Ήμουν αγουροξυπνημένος...

Τα παρακάτω είναι τα σωστά!

@ vaska: μέσα για τις μπύρες αλλά όπως σου είπα, εγώ θα κάθομαι δεξιά και εσύ θα με χτυπήσεις περνώντας.

και το παραδειγμα της φαπας, δεν εχει καμια σχεση με την κυλιση χωρις ολισθηση...γιατι ειναι στην ουσια, μια ραβδος που κανει περιστροφικη ταχυτητα με κεντρο τον ωμο...και παντα τα σημεια εχουν ταχυτητα Vγρ=ωR (R η αποσταση απο τον ωμο... )

Έχει μόνο αν μπορέσει να έχει το χέρι του γωνιακή ταχύτητα ίση με της ρόδας. Τότε είναι το ίδιο πράγμα. Αν μπορούσε να γίνει αυτό που λέω με τον εξωτερικό παρατηρητή τότε το χέρι στο κατώτερο σημείο θα είχε μηδενική ταχύτητα οπότε και δεν θα τον χτύπαγε.

Π@παριές δεν έγραψα ποτέ μου σεβομαι τους συνομιλητές, "προσβλητικός΄" δεν ήταν στις προθέσεις μου αν σε πρόσβαλα συγνώμη, τώρα για το "εμπειρικά" που λες το κουβεντιάζουμε αλλά όχι τώρα γιατί παράλληλα με το φορουμ δουλεύω κιόλας, όσο για το ότι εκτίθεμαι.... τι να πω αν σε βολεύει πάρε χαρτί και μολύβι σχεδίασε τα οχήματα, σχεδίασε τις δυνάμεις που αναπτύσσονται, βάλε τιμές και βγάλε αποτελέσματα. Θα μου τα δείξεις στην επόμενη συνάντηση όπως επίσης θα μου εξηγήσεις γιατί το παράδειγμα το δικό μου είναι άκυρο...
    Γηράσκω Αεί Διδασκόμενος...

λοιπον βασκα ετσι για νατο κανω λιγο πιο ενδιαφερον...

ενα τελευταιο παραδειγμα...

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
    καθε τροχος που κυλιεται χωρις να ολισθαινει, μπορει να περιγραφει μεσω ενος περιστρεφομενου τροχου, ακτινας ιση με τη διαμετρο του τροχου, κεντρο το κατωτερο σημειο του τροχου(το οποιο ειναι συνεχως μεταβαλομενο)...

φαντασου λοιπον μια μπαλαρινα με κολλητο βινυλ και μεγαλα βυζια(αυτες οι λεπτομεριες δε παιζουν ρολο στο να καταλαβεις αλλα κανουν το μαθημα πιο ενδιαφερον:rotflmao: )

φαντασου λοιπον τωρα τη βυζαρου να κανει ροδα(ξερεις τι ειναι φανταζομαι)

και φαντασου, να εισαι ξαπλωμενος, και κανει ροδα με τα χερια της επανω σου και τα ποδια στον αερα...εσυ το μονο που νιωθεις ειναι το βαρος της που πεφτει επανω σου(ειπαμε βεβαια βυζαρου σε κινηση οποτε μπορει να νιωσεις και αλλα πραγματα)...

τωρα φαντασου την ιδια, καθως κανει ροδα, εσυ να εισαι ορθιος και να σε πετυχαινει οπως ηταν πριν, αλλα με τα ποδια στον αερα καθως κανει τη ροδα...

εσυ θα φας μια μεγαλοπρεπη τουμπα και θα βλεπεις αστερακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαρεθηκα, τα υπολοιπα στα αναλυω απο κοντα

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    επίσης όταν Χ = 40 τότε δε μπορεί και Χ = 50, έπρεπε να βάλει Υ :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσπερνοντας εμενα.... πανω μου...
    από Lilith_tzw στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2008, 13:39
  2. Πάνω στη τρέλα μου...
    από daddy78 στο forum Χωμάτινο τερέν