Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Apo to papi se mixani

ktarxin na po se merikous asxetos tou 8ematos kati
    den iparxi streetfighter paragogis mono apomimisis
    ta streetfighter ine ola monadikes kataskeves idioton ke proerxonte apo SS me pola aloga

asxeto

meta i agora mixanis ine itan ke 8a ine 8ema erota
    otan eroteftis kapio mixanaki oti ke na ine to pernis

an den iparxi erotas den pernis mixani apla to skeftese

meta alo 8ema

ta kawasakia Z aksizoun mono ta 1000aria
    ta 750 ine antigrafa gia ton ftoxo pou den exi lefta ke 8eli mia ftini apomimisi
    ala oti ke na leme ine kawasaki....
    to petas kapia stigmi ke isixazis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
    Καλησπέρα σε όλους.

SkylosMayros, καθώς είμαι κι εγώ καινούργιος στο forum και γενικότερα στις μηχανές μεσαίου κυβισμού, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως με βοηθήσαν.
    Πρίν περίπου ένα μήνα βρισκόμουν ακριβώς στους ίδιους προβληματισμούς! Για ένα περίπου χρόνο είχα ενα αυτοματάκι SYM 200 κυβικά και αποφάσισα οτι ήταν επιτέλους καιρός να ανέβω κατηγορία, όχι μόνο απο άποψης κυβισμού αλλά και "πραγματικής" μηχανής. Η μεγάλη μου λατρεία ήταν και παραμένει το GSX-R 750 αλλα απ'οτι φαίνεται κάποιες παραχωρήσεις, καλός ή κακός χρειάζονται. Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή του GSX-R 750 έφυγε, καθώς ο ίδιος το θέλησα για πολλούς και διάφορους λόγους. Γεροί να'μαστε, χρόνια έχουμε μπροστά μας (λογικά "παίζεις" στην ίδια ηλικία με εμένα βάση των λεγόμενων σου), το μυαλό στο κεφάλι και θα φτάσουμε να έχουμε οτι μας αρέσει! Τώρα, στο ψητό.

Έψαξα για όλα αυτα τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί αλλά τα "γυμνά" δεν ήταν τόσο του γούστου μου. Με τα λίγα και τα πολλά, αφού έχοντας πάει σε αντιπροσωπείες, βλέποντας άπειρα forums, videos, photos και ακούγοντας πολλές απόψεις απο φίλους/γνωστούς, εδώ και δύο περίπου εβδομάδες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Yamaha XJ6 Diversion F.
    Μηχανή μεσαίου κυβισμού αλλά με "στήσιμο" για αρχάριους, αν μπορείς να το πείς κι έτσι.
    Το συγκεκριμένο μοντέλο Diversion F είναι full fairing ΑΛΛΑ βγαίνει και σε τελείως γυμνό, το απλό Yamaha XJ6! Σε παρόμοιο επίπεδο βρίσκονται το Kawasaki ER-6N και Suzuki Gladious (πιθανόν να μου διαφέυγουν και αλλα μοντέλα). Ψάξε λίγο τα χαρακτηριστικά τους και γενικότερα την κατηγορία, μήπως ενδιαφέρεσε.
    Προσοχή, όταν ακούς "στήσιμο" για αρχάριους, μην τα υποτιμάς. Και πολύ καλή ροπή έχουν ιδιαίτερα στα χαμηλά, τα ~210 τελική είναι πιστεύω αρκετά για αρχή, μια χαρά σε πάνε όπου θές, στην πόλη μέσα είναι πραγματικά σαν παπάκι με μία άπαιχτη 3η και προσωπικά μιλώντας, πιστέυω οτι ίσως ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα εγώ, σαν αρχάριος να κάνω!

Αυτά όλα τα διατυπώνω, όχι τόσο για να προωθήσω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα για μια γενικότερη ιδέα, μην παρεξηγηθώ.

Επίσης, θα ήταν καλό να πάς στην σχολή οδηγών που έβγαλες το δίπλωμα σου και να ζητήσεις ένα 2ωρο μαθηματάκι για δίπλωμα απεριορίστων. Άν είναι δυνατό, πες τον δάσκαλο να σε πάει κάπου τελείως ήρεμα - πέραν της κλασικής αλάνας που γίνονται όλα τα μαθήματα. Ακόμα καλύτερα αν μετά την μία ώρα σε βγάλει δίπλα σε κανένα μικρό χωριουδάκι ώστε να πάρεις λίγο την αίσθηση της μηχανής. Αυτά τα βασικά, σε περίπτωση που δεν είχες οποιαδήποτε πάρε-δώσε με μηχανές μεσαίου-μεγάλου κυβισμού στο παρελθόν. Το πόσο μεγάλη βοήθεια ήταν για μένα τουλάχιστον, δε φαντάζεσαι.

Όπως και να έχει, οτι και να πάρεις, καλοτάξιδο να είναι, εσύ πάντα όρθιος με πολλά και αξέχαστα χιλιόμετρα και εννοείτε full εξοπλισμός! Κράνος, μπαλακλάβα, γαντάκια, μπουφανάκι, θώρακες, επιγονατίδες, μπότες, τσαντάκι μηρού (απίστευτα βολικό!!!), ισοθερμικά και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν θα τα φοράς όλα αυτα για τις καθημερινές σου βόλτες αλλα για το παραμικρό ταξιδάκι, κατ'εμέ πρέπει!

Αυτά τα "ολίγα" απο μένα, ελπίζω να βοήθησα. Άν πάλι όχι, τουλάχιστον έμαθες οτι μέχρι προσφάτος, ακόμα ένας βρισκόταν στην ακριβώς ίδια "άβυσσο" σκεψεων όπως εσυ!

ΥΓ : Πώς να το κάνουμε.. Είναι μία αρρώστια χωρίς θεραπεία. Απλά ζείς με αυτήν. Σωστά παιδιά ;
    Chris K. Το XJ6 Diversion F το εγω δει αλλα ειμαι περισσοτερο λατρεις του γυμνου μοντέλου του XJ6..Η συγκεκριμενη μηχανη μου αρεσει αρκετα αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το ποσο θα "τραβαει" ενα τετρακυλινδρο εν σειρα στα 600cc και ειδικα μεσα στην πολη που απο την κωλοκινηση μετα βιας κουμπωνεις 3η... Σε αυτο θα ηθελα την βοηθεια απο των μηχανικων του φορουμ , μηχανικα ποιο "μετραει καλυτερα" το Z750 η το XJ6...???
    Μηχανη (ευτυχως για μενα) εχω ξαναοδηγησει αρκετες φορες(ενα v-strom που εχει ο θειος μου και επειδη δεν το καβαλαει αρκετα συχνα βρισκω την ευκαιρια και το παιρνω για να αποκτησω και καποια σχετικη εμπειρια πανω σε μηχανη ετσι ωστε να μην ειναι η δικια μου η πρωτη μηχανη που θα εχω καβαλησει) και ετσι γλιτωνω απο το "μαρτυριο" της σχολης οδηγων που το μονο που τους νοιαζει ειναι τα λεφτα και να περασει το 45λεπτο αδιαφοροντας για το τι οδηγοι θα βγουν μετα εξω στους δρομους(γιατι κακα τα ψεματα αν οχι ολοι οι περισσοτεροι μαθαμε να οδηγαμε ειτε απο καποιον φιλο ειτε απο συγγενει η αν καποιος εμαθε να οδηγαει μηχανη απο σχολη οδηγων θα πρεπει να εδωσε μια περιουσια....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    ala oti ke na leme ine kawasaki....
    to petas kapia stigmi ke isixazis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ANTIHONDAKIAS KAI TA MYALA STA KAGKELA REEEEEEE.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
    ANTIHONDAKIAS KAI TA MYALA STA KAGKELA REEEEEEE.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
    gia den ta vazis sta karvouna na paroume ke meze?:wacko:
    ala tetios ise ke esi protimas na ta petaksis para na ta dosis gia to kino kalo....
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    gia den ta vazis sta karvouna na paroume ke meze?:wacko:
    ala tetios ise ke esi protimas na ta petaksis para na ta dosis gia to kino kalo....
    :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν νομίζω να φάνε και πολλοί μεζέ. Μάλλον δεν θα φτάσει ούτε για σένα :wacko:
    Τι έχουν τα hondakia ρε αδέλφι?

Πέρα από την πλάκα τώρα πρέπει να οδηγήσεις τα μηχανάκια για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη για το αν σου κάνουν ή όχι. Μην επιλέξεις αν πρώτα δεν κάνεις βόλτα όσα περισσότερα μπορείς. Να οδηγήσεις και Honda και Ζ και χJ6 Και er6n κτλ. κτλ.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. to z750s ine pio xekourasto apo to fazer se aeara ?
    από dras. στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 07:14
  2. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22
  3. pws agorazw me asfaleia kati apo to internet??
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 10:12
  4. Alagi solinaki paraflou apo to psigeio
    από xaris_sm στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας