Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: γεια σας μορτες!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    daz said:

Κρανάκια κάτω από 300 δεν υπάρχουν.
    ....UVEX, SHARK, NOLAN, AGV...και πολλά ακόμα μεταξύ των 200 και 300 ευρώ!!!!

Απο εκεί και πέρα, βγάλε ενα φυλαδιάκι με το παρακάτω.

"Γραφείο Τελετών το κοράκι... αναλαμβάνουμε κηδείες , τελετές. Ειδικότητα μας θύματα πτώσεως μοτό , χωρίς κράνος και εξοπλισμό" και κότσαρε και μια καλή φωτό απο το rotten (ιστοσελίδα).

Μετά το μοιράζεις στα φανάρια σε ξεκράνωτους, ξυπόλητους, ημίγυμνους κτλ αναβάτες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις γρήγορο μηχανάκι γιατί μπορεί κάποιος να την δεί στραβά και μπορεί να είναι και κανά "κτήνος"... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αυτό το κόλλημα με τα κράνη δε μπορώ να το καταλάβω, αφού ο ξεκράνωτος είναι κατά 90% επικίνδυνος μόνο για τον εαυτό του. Θες να σκοτωθείς; Δικαίωμά σου. Εμένα με νοιάζει περισσότερο ο κάθε μ@λάκας που θέτει εμένα σε κίνδυνο οδηγώντας επικίνδυνα, χωρίς φώτα, χωρίς πινακίδες, με κάτι σαράβαλα/χιλιοτρακαρισμένα οχήματα με φρένα-αναρτήσεις σαπούνια και λάστιχα μάρκας Γκουσγκούνης και κάθε μέρα βλέπω ένα σωρό τέτοιους. Σε αυτούς λέτε τίποτα ή μόνο στο κράνος σας βγαίνει;

Το άλλο κόλλημα που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει ντε και καλά το κράνος να κοστίζει όσο μισό παπί. Δεν έχουν όλοι 200 και 300 (και 600+) ευρώ για κάτι που πρέπει να αλλάζεται μετά την πρώτη στούκα. Το Nitro ή το Airoh που κάνει κάτω από κατοστάρικο και καλύπτει τις προδιαγραφές γιατί δεν κάνει; Δε λέω, αν έχεις 1200GS και φοράς κράνος του 50άρικου είσαι τσίπης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, φοράω ΠΑΝΤΑ κράνος (Shark S800/OGK FF4), συν τζάκετ γάντια και μποτάκια και λυπάμαι που βλέπω νέα παιδιά ξακράνωτα αλλά δεν είμαι νταντά κανενός. Αν είναι να αρχίσω τις νουθεσίες υπάρχουν πολλοί και πολύ καλύτεροι λόγοι.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Αυτό το κόλλημα με τα κράνη δε μπορώ να το καταλάβω, αφού ο ξεκράνωτος είναι κατά 90% επικίνδυνος μόνο για τον εαυτό του. Θες να σκοτωθείς; Δικαίωμά σου. Εμένα με νοιάζει περισσότερο ο κάθε μ@λάκας που θέτει εμένα σε κίνδυνο οδηγώντας επικίνδυνα, χωρίς φώτα, χωρίς πινακίδες, με κάτι σαράβαλα/χιλιοτρακαρισμένα οχήματα με φρένα-αναρτήσεις σαπούνια και λάστιχα μάρκας Γκουσγκούνης και κάθε μέρα βλέπω ένα σωρό τέτοιους. Σε αυτούς λέτε τίποτα ή μόνο στο κράνος σας βγαίνει;

Το άλλο κόλλημα που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει ντε και καλά το κράνος να κοστίζει όσο μισό παπί. Δεν έχουν όλοι 200 και 300 (και 600+) ευρώ για κάτι που πρέπει να αλλάζεται μετά την πρώτη στούκα. Το Nitro ή το Airoh που κάνει κάτω από κατοστάρικο και καλύπτει τις προδιαγραφές γιατί δεν κάνει; Δε λέω, αν έχεις 1200GS και φοράς κράνος του 50άρικου είσαι τσίπης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, φοράω ΠΑΝΤΑ κράνος (Shark S800/OGK FF4), συν τζάκετ γάντια και μποτάκια και λυπάμαι που βλέπω νέα παιδιά ξακράνωτα αλλά δεν είμαι νταντά κανενός. Αν είναι να αρχίσω τις νουθεσίες υπάρχουν πολλοί και πολύ καλύτεροι λόγοι.

αν το δεις καθαρά Εγωκεντρικά έχεις χίλια δίκια.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    αν το δεις καθαρά Εγωκεντρικά έχεις χίλια δίκια.
    Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ "εγώ την πάρτη μου κι οι άλλοι να πάνε να γαμ...", αλλά ειλικρίνά με τόσα που βλέπω κάθε μέρα που με θέτουν σε κίνδυνο η έλλειψη κράνους είναι για 'μένα λεπτομέρεια. Εκτός αυτού καταλαβαίνω γιατί σε πολλούς δεν αρέσει να το φοράνε και δε μου πέφτει λόγος. Μου θυμίζει λίγο την περίπτωση του να καπνίζεις σε ανοιχτό χώρο και να έρχεται κάθε πέντε λεπτά κάποιος να σου τη λέει επειδή βλάπτεις τον εαυτό σου. Ενήλικοι είμαστε και κάνουμε τις επιλογές μας.

Μόνο για τους ελάχιστους πιτσιρικάδες που δεν καγκουρίζουν στεναχωριέμαι γιατί αυτοί θα μπορούσαν να μάθουν κι αλλιώς, αλλά αν βάλουν κράνος-τζάκετ πάνω σε σκουτερόπαπο το πιο πιθανό είναι να τους κράξουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    daz said:

....UVEX, SHARK, NOLAN, AGV...και πολλά ακόμα μεταξύ των 200 και 300 ευρώ!!!!

Απο εκεί και πέρα, βγάλε ενα φυλαδιάκι με το παρακάτω.

"Γραφείο Τελετών το κοράκι... αναλαμβάνουμε κηδείες , τελετές. Ειδικότητα μας θύματα πτώσεως μοτό , χωρίς κράνος και εξοπλισμό" και κότσαρε και μια καλή φωτό απο το rotten (ιστοσελίδα).

Μετά το μοιράζεις στα φανάρια σε ξεκράνωτους, ξυπόλητους, ημίγυμνους κτλ αναβάτες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις γρήγορο μηχανάκι γιατί μπορεί κάποιος να την δεί στραβά και μπορεί να είναι και κανά "κτήνος"... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Φίλε Gandalf έχεις δίκιο.

Το ξέρω πως υπάρχουν και φθηνότερα και αξιόλογα κρανάκια. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την τιμή αρκεί να είναι πιστοποιημένο. Έγραψα πως δεν παίζουν κάτω από 300 εννοώντας πως αν ήθελε να τον βοηθήσω οικονομικά θα έπρεπε να πάρει κάποιο ακριβό. Γιατί ακριβό κράνος πριν καν πάρει μηχανή και μάλιστα με δικά του λεφτά?

Για να καταλάβει πως το κράνος δεν είναι κάτι που το βάζουμε στο κεφάλι μας για να μην πληρώνουμε κλήσεις. Για κάποιο λόγο υπάρχουν τα ακριβά και για κάποιο λόγο τα πληρώνει τόσος κόσμος. Υπάρχουν κάποιοι που αν μπορούσαν να ξεγελάσουν τον αστυνομικό που θα τους σταματήσει για έλεγχο έχοντας στο κεφάλι "βαμμένη κολοκύθα" θα ήταν ευτυχισμένοι. Κάποιοι άλλοι έχουν αγρατζούνιστο στο σπίτι το κράνος που πήραν μόνο και μόνο για να παρουσιαστούν σε κάποιο δικαστήριο. Αν δεν πήραν αυτό που αγόρασε ο κολλητός τους για τον ίδιο λόγο.
    Επίσης ένα καλό κράνος ενοχλεί λιγότερο κάποιον που δεν το έχει βάλει ποτέ στο κεφάλι του αφού και καλύτερο, ποιοτικότερο εσωτερικό έχει και καλύτερο εξαερισμό και καλύτερη ορατότητα και και και...
    Ήθελα να τονίσω πως οποιαδήποτε συζήτηση για μηχανή θα περνούσε πρώτα από την συζήτηση για το κράνος.
    Και ένα ακριβό κράνος το πληρώνεις μόνο όταν έχεις καταλάβει την αξία του. Ειδικά όταν πλησιάζει το μισό της τιμής που κοστίζει η μηχανή. (μεταχειρισμένη έτσι?)

Όσα φυλλάδια και να μοιράσω μετά, όσο ξύλο και να φάω, αφού ως γνωστόν το tenere δεν "κάνει πέρα" σε τίποτα και κανέναν δεν θα βοηθήσει. Αν δεν λάβει κάποιος από μικρός την σωστή παιδεία από κράτος (εδώ γελάνε) και οικογένεια όσα επιχειρήματα και να χρησιμοποιήσεις μετά το μόνο που θα εισπράξεις θα είναι απόψεις του στυλ. Δικό μου το κεφάλι τι σε κόφτει εσένα? (Acacius δεν ήταν για σένα αυτό). Δεν το μπορώ γιατί δεν ακούω τις κόρνες, δεν έχω περιφερειακή ορατότητα. Άντε και γ@μ$!* ρε μπάρμπα.

Το πρώτο μου κράνος ήταν 3 φορές ακριβότερο απ' αυτό το οποίο επέλεξε ο κύριος που πήρε την ducati απ' το μαγαζί που αγόρασα μεταχειρισμένο ένα w8 125, και μπήκε στην άκρη αγρατζούνιστο μετά από μερικά χρόνια. (Πρέπει να φτιάχνω μικρότερες προτάσεις) Το δεύτερο το πέταξα μετά από 3 μήνες όταν κράτησε την μούρη μου όμορφη και χαμογελαστή μετά από στενή επαφή με με καρότσα φορτηγού. Είχα την ηλικία που έχει ο πιτσιρίκας με το ttr.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Αν δεις κάποιον να παίζει ρώσικη ρουλέτα πριν μάθει που πέφτει η Ρωσία δεν θα του πεις "τι μ@λ@κίες κάνεις ρε"?
    Sent from me using a computer.

E

: εισαι ακυρος , αν οδηγαει καποιος χωρις κρανος και του σκασει ενα ζωηφιο στην μαπα,ξερεις τι μπορει να γινει; Αποτομο φρεναρισμα,αλλαγη πορειας ξαφνικα ,προσωρινο τυφλωμα,δηλαδη κινδυνος για τον πεζο,τον απεναντι και τον πισω,για σκεψου το
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

re sis epidi exete kani to zitima epistimi me tin asfalia nomizete oti exete ftiaksi ton kosmo?
    nomizete oti epidi lete ola afta 8a epireasete ke tous alous ke oloi 8a ginoume sostoi odigoi ke mpla mpla mpla:rotflmao: :rotflmao:

panta 8a iparxoun aftoi pou den fovounte na pe8anoun ke den 8eoroune tous eaftous tous tipota simantiko ke 8a skotononte i 8a tsakizonte ke 8a gemizoun ta nosokomia me daftous
    nti8ite san astakoi ke vgite stous dromous ke afiste to ti kanoun i aloi den ftanoi pou ine stokoi min tous glosotrote san kakes pe8eres

ti to kourazete to zitima oxi tipota alo mas ta exete kani tsourekia
    ke aftoi sas grafoun sta @@ tous

kitate na asxoli8ite me olous tous mourlous pou odigane aftokinita ke ine oloi xaroi mas exoune kseskisi me ta asfali oximata tous
    ke ka8e ligo ke ligaki kapios mixanovios pa8eni zimia me daftous
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αυτό το κόλλημα με τα κράνη δε μπορώ να το καταλάβω, αφού ο ξεκράνωτος είναι κατά 90% επικίνδυνος μόνο για τον εαυτό του.
    Ρε Ακάκιε,ξέρω πολλούς που δεν έχουν παιδιά αλλά κανέναν που να μην έχει γονείς ή ανθρώπους που τον πονάνε.Εσύ;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ρε Ακάκιε,ξέρω πολλούς που δεν έχουν παιδιά αλλά κανέναν που να μην έχει γονείς ή ανθρώπους που τον πονάνε.Εσύ;
    kala les more ke emena o pateras mou me ponage
    apo tis poles fapes...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    kala les more ke emena o pateras mou me ponage
    apo tis poles fapes...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είδες όμως τι καλό παιδί που έγινες;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Είδες όμως τι καλό παιδί που έγινες;
    giati gelas den egina?
    den exo kopsi tous viasmous
    tous fonous ke tin an8ropofagia?
    e?
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    giati gelas den egina?
    den exo kopsi tous viasmous
    tous fonous ke tin an8ropofagia?
    e?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι,μένει μόνο ν' αρχίσεις τα τύμπανα στη συμφωνική τής ΕΡΤ:rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

@vangelis 64 / @daz: Είναι κρίμα να χάνονται ζωές τσάμπα, αλλά όσο περισσότερο ζω τους Ελληνικούς δρόμους τόσο περισσότερο αναισθητοποιούμαι, το έχω ξαναπεί. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θέτει τον εαυτό του σε ό,τι κίνδυνο θέλει. Έχει όμως την υποχρέωση να μη θέτει άλλους σε κίνδυνο - εκεί είναι το πρόβλημα. Τώρα άμα εσύ δε λυπάσαι τη μάνα σου που θα κλαίει πάνω από τον τάφο σου, εγώ που είμαι και ξένος θα σου βάλω μυαλό; Έχω χάσει και συγγενείς και φίλους στην άσφαλτο από δικά τους λάθη και δεν είναι ότι δεν τα είχαν ακούσει. Πονάει πολύ και δε μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Τουλάχιστον δεν πήραν άλλους μαζί τους.

@el patron: γι'αυτό (και τις νομικές επιπλοκές σε περίπτωση ατυχήματος) έγραψα πριν 90% και όχι 100%, αλλά δεν έχω κινδυνεύσει ακόμα από ξεκράνωτο που του μπήκε μυγάκι στο μάτι ενώ από άλλες μ@λακίες οδηγών πολλάκις καθημερινά, όπότε και στατιστικά να το πάρεις δεν προέχει το κράνος.

εγώ παιδιά μια ερωτησούλα και μια παρατηρησούλα μόνο θα κάνω

δηλαδή εσείς οι "σωστοί" δεν οδηγήσατε ποτέ χωρίς κράνος/μπότες/γάντια/μπουφάν ????????

κι επίσης όλοι (+εμού) που μαζευόμαστε Επίδαυρο με κράνη/γάντια κι όλα τα σχετικά

και πάμε τάπα πάνω σε μοτό με 150+hp δίνουμε καλύτερο παράδειγμα στους νέους??????

ή το κράνος θα μας σώσει από τράκο με 150/200χλμ ???????????????????
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 15:09
  2. Γειά σας παίδες
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 18:38
  3. Γειά σας, παιδάκια!!!
    από Sophitsa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36