κουραγιο και εύχομε να βρεθεί...αν και όπως τα λες μάλλον ήταν επαγγελματίες που την είχαν βάλει στο μάτι...
κουραγιο και εύχομε να βρεθεί...αν και όπως τα λες μάλλον ήταν επαγγελματίες που την είχαν βάλει στο μάτι...
Που να μην σωσουν να διανυσουν παραπανω απο δεκα εκατοστα αυτοι και ολοι σαν αυτους!!! Την τρισκαταρα μου στους τρικαριολους που δεν σεβονται τις ξενες περιουσιες
:a57:
kouragio file kai mena mu fagane to ktmaki mu...
exei perasei enas minas twra kai i katathlipsei olo kai
xirotereuei oso kikloforo...
psaxe apo tilefwna gnostous...
elpizw na to vreis kai na to pareis.
giati telika apo oti eida edw stin kriti den ftanei na to vreis
prepei na to pareis kai olas apo tous varvarous!!!!
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση.
Η μηχανή δεν είχε συναγερμό και η γκαραζόπορτα ανοίγει μόνο με τηλεκοντρόλ.
Το λουκέτο στο δισκόφρενο ήταν το Granit Quick 37 με Protection level 15 (75 ευρώ το είχα αγοράσει).
Το μόνο που μου έμεινε να θυμάμαι είναι 2 κομματάκια από το εξωτερικό περίβλημα και ένα κομμάτι από τον πύρο. Είναι κομμένα με κόφτη όπως φαίνεται από την τομή.
Δυστυχώς έλλειπα για διακοπές και δεν ξέρω πιο βράδυ ακριβώς έγινε.
Ο αριθμός πλαισίου αναγράφεται δεξιά του λαιμού και ο αριθμός κινητήρα φαίνεται εύκολα στο αριστερό (η μήπως στο δεξί; δεν θυμάμαι καλά) κάτω μέρος του καρτερ.
Γνωρίζω το θέμα περί εκβιασμού όσο αναφορά τα στοιχεία της μοτοσικλέτας αλλά είμαι σε κατάσταση απόγνωσης. Παραθέτω ότι στοιχεία μπορώ.
Επισυνάπτω φωτο υπολειμμάτων του λουκέτου.
Oπως φαινεται τιποτα δεν τους σταματά - η καλυτερη προστασια ειναι η κουκουλα για να μην στην σταμπαρουν......
Εύχομαι ολόψυχα να την βρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Leogr
Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση.
Η μηχανή δεν είχε συναγερμό και η γκαραζόπορτα ανοίγει μόνο με τηλεκοντρόλ.
Όσον αφορά την γκαραζόπορτα, νομίζω όλες ανοίγουν και χειροκίνητα από εναν λεβιέ, στην περίπτωση που π.χ. κοπεί το ρεύμα.
Εγώ έχω την επιλογή πυλωτής και ακάλυπτου πάρκινγ, και προτιμώ το δεύτερο γιατι μπορώ να την κλείνω με το αυτοκίνητο.
Αλλά παίδες προσοχή. Εάν πάτε διακοπές, καλύτερα να την πάτε σε κάποιον γνωστό που μπορεί να την φιλοξενήσει!
Εγώ θα την πάω μάλλον σε ένα φίλο που έχει υπόγειο κλειστο γκαράζ.
Ενναλακτικά σε γκαράζ που πληρώνεις!
Βασικά... να μην σε σταμπάρουν είναι!
Εγώ τρέμω κάθε φορά που την κλειδώνω στο γκαράζ.
Ποτέ δεν είναι ασφαλής...
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
pw re file! kali tixi kai sou eyxomaste oloi na ti vreis!
ton dimosiografo pou xekleidone louketa pou pernoun to strogylo kleidi me stylo ton eixate dei!
5 asteria asfaleia sou lew meta kai @@!.
pados pedia pistevo kali lysi einai synagermos kai koukoula gia na xtypisei prin vroun ta kalwdia arkei na ton akousei kapios!
alla ama einai epagelmaties aytoi vriskoun kai ti sixnotita an goustaroun.