Όλα είναι της ixs με τιμές από 115 - 149 ?, με προστατευτικά αγκώνες, ώμου κ πλάτης.
Διαφέρουν (απ' ότι διαβάζω στην περιγραφή τους) :
500D ή 600D airguard (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό) και
προστατευτικά CE ή technofoam.
Τι πρέπει να προσέξω;
και
Ποιο θα σας άρεσε περισσότερο;
Η μηχανή μου είναι μια κόκκινη BMW G650GS.
Χρήση που προορίζονται: άνοιξη-καλοκαίρι (όχι βροχή), εντός κ εκτός πόλης.
Βοηθήστε με ν' αποφασίσω![]()
![]()
ΥΓ: Κατέληξα στα ixs γιατί είναι σε καλή τιμή κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παπούτσια
κ τα γάντια που φοράω.
Φύγαμε...
Κοιτα και το REVIT AIR.Ειναι πανεμορφο και ποιοτικο.
Εγω αυτο θα παρω.Τιμη 130-150 αναλογα.
Συμβουλη:Μην παρεις σκουρο χρωμα ,μαζευει ηλιο και θα ψηνεσε στα φαναρια.Παρε κατι πιο ανοιχτοχρωμοΜπορει να λερωνει λιγο πιο ευκολα αλλα τι να κανουμε...
![]()
![]()
tha to parageileis apo exo???Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Συμβουλη:Μην παρεις σκουρο χρωμα ,μαζευει ηλιο και θα ψηνεσε στα φαναρια.Παρε κατι πιο ανοιχτοχρωμοΜπορει να λερωνει λιγο πιο ευκολα αλλα τι να κανουμε...
![]()
![]()
Οχι.Απο συμφορουμιτη που εχει καταστημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
tha to parageileis apo exo???![]()
Αν ενδιαφερεσε πες μου να σου στειλω πμ...![]()
Με αυτά που έχεις βάλει θα ψηθείς κανονικά το καλοκαίρι.
Πάρε κανένα πιο ελαφρύ και πιο ανοιχτόχρωμο.Δες και τα Bering, dainese, colori, rev'it και μερικά ακόμα που είναι τελείως διάτρητα και θα είναι καλύτερα με 35+βαθμούς.
Αυτό λες ;;; :Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
Πάντως με πείσατε όλοι να μην πάρω σκούρο χρώμα![]()
Κάτι παραπάνω ξέρετε εσείς οι "έμπειροι", οπότε καλά κάνω κ ρωτάω (ακόμα κ αν είναι
ίσως χαζομάρα).
Ευχαριστώ !!!
![]()
Φύγαμε...
τράβα στα μαγαζιά ,φόρεσε όσα περισσότερα μπουφάν μπορείς και αγόρασε αυτό που θα σου κάτσει επάνω σου καλύτερα! Πάρε αυτό που θα νιώσει πιο άνετα! Ο στόχος είναι να το φοράς !!![]()
Nαι αυτο ακριβως λεω.Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Αυτό λες ;;; :
Πάντως με πείσατε όλοι να μην πάρω σκούρο χρώμα![]()
Κάτι παραπάνω ξέρετε εσείς οι "έμπειροι", οπότε καλά κάνω κ ρωτάω (ακόμα κ αν είναι
ίσως χαζομάρα).
Ευχαριστώ !!!![]()
![]()
Απο κοντα ειναι ακομη πιο γαματο,ειναι ελαφρυ,εχει αριστες προστασιες σε ωμους/αγκωνες/πλατη και ειναι και σε ωραιο χρωματακι το συγκεκριμενο.Αν και θα προτιμησω το ιδιο αλλα οπου εχει κοκκινο να ειναι μαυρο.
Αν σε ενδιαφερει να το αγορασεις στειλε μου πμ να σου πω σε ποιον να απευθυνθεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι μου χάλασε (το μαύρο έγινε μελιτζανί) το bering. Σήμερα παρήγγειλα το revit air σε γκρι μαύρο. Έχει γύρω στα 130-150 ευρά όπως είπε και ο φίλος camen. Ψηφίζω ψιλο-σκούρο για να μην το πλένω κάθε 3 μέρες![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Παρηγγειλες δλδ αυτο που ειναι λιγο πιο πανω αλλα με μαυρο αντι κοκκινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Πάλι μου χάλασε (το μαύρο έγινε μελιτζανί) το bering. Σήμερα παρήγγειλα το revit air σε γκρι μαύρο. Έχει γύρω στα 130-150 ευρά όπως είπε και ο φίλος camen. Ψηφίζω ψιλο-σκούρο για να μην το πλένω κάθε 3 μέρες![]()
![]()
Αν ναι τοτε εκανες την σωστη επιλογη![]()
Και εγω αυτο θα παρω...Ημουν στο να παρω το γκρι σκουρο αλλα τελικα θα προτιμησω γκρι ανοιχτο και λιγο περισσοτερο πλυσιμο
![]()