Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και ΠΟΛΛΟΙ από εμάς σκοτώθηκαν στην πορεία και συνέβαλε στο να καταλάβουμε οι υπόλοιποι τη σημασία ορισμένων πραγμάτων ....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και ΠΟΛΛΟΙ από εμάς σκοτώθηκαν στην πορεία και συνέβαλε στο να καταλάβουμε οι υπόλοιποι τη σημασία ορισμένων πραγμάτων ....![]()
![]()
![]()
Καταλαβαμε... Και λοιπον;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ΠΟΛΛΟΙ από εμάς σκοτώθηκαν στην πορεία και συνέβαλε στο να καταλάβουμε οι υπόλοιποι τη σημασία ορισμένων πραγμάτων ....
Εγω ακομα χανω καπου καπου φιλους και εχω και τωρα φιλο στο νοσοκομειο, μονο που τωρα πια οι φιλοι μου δεν ειναι 18χρονοι, ουτε οδηγουν με το τσοκαρο αλα 80ς. Και ομως ο κινδυνος ειναι καπου εκει εξω και μπορει να μας τη φυλαει και εμας ανα πασα στιγμη... Ειναι θεμα νοοτροπιας και τιποτα παραπανω. Μαθε σε καποιον να οδηγει σωστα και ολα τα αλλα ερχοντε μονα τους.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Όχι, θα λέμε ναι στη μοτοσυκλέτα αλλά με το ΣΩΣΤΟ τρόπο. Το παπί->1000 ε δε νομίζω να διαφωνούμε ότι είναι λάθος... πόσο μάλλον για 18χρονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
...
Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε ΤΙ θα λέμε στα νεα παιδιά…
Θα τους λέμε ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ???
...
Η επικινδυνότητα είναι σχετική... σε αυτοκινητόδρομο ίσως είναι πιο επικίνδυνο το 50άρι από το 1000άρι.
Αλλά προφανώς όσο ανεβαίνουν τα κυβικά αλλάζει το πράγμα... από εκεί που τελίκιαζε στα 80 τώρα τα έχει για πλάκα... άμα ήταν όλα το ίδιο δεν θα υπήρχε και ο περιορισμός στο δίπλωμα... μην τα ισοπεδώσουμε όλα.
Είναι Super Sport, είναι φτιαγμένο για ένα σκοπό: να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι φτιαγμένο για κάτι άλλο. Εδώ τα 600ss περνάνε 1000 on-off. Το ξανάγραψα, είναι ΟΠΛΟ!
Σα μηχανή είναι και γαμώ της μηχανές, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Τα χέρια τα οποία θα το χειριστούν είναι ανίκανα, σίγουρα τώρα, ενδεχομένως και για πάντα. Πόσοι μπορούν να πάνε ΤΑΠΑ ένα 1000ss;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Καταλαβαμε... Και λοιπον;
Εγω ακομα χανω καπου καπου φιλους και εχω και τωρα φιλο στο νοσοκομειο, μονο που τωρα πια οι φιλοι μου δεν ειναι 18χρονοι, ουτε οδηγουν με το τσοκαρο αλα 80ς. Και ομως ο κινδυνος ειναι καπου εκει εξω και μπορει να μας τη φυλαει και εμας ανα πασα στιγμη... Ειναι θεμα νοοτροπιας και τιποτα παραπανω. Μαθε σε καποιον να οδηγει σωστα και ολα τα αλλα ερχοντε μονα τους.
ρε φιλε...ειναι σα να δινεις μπαζουκας σε καποιον που δε ξερει σημαδι ουτε με αεροβολο...
τι συγκρινουμε τωρα![]()
Λοιπον επειδω ειμαι στην ηλικια του παιδιου και ξερουμε ολοι πως σκεφτεται ενας 18χρονος,19χρονος,20χρονος.Ναι οντως ειναι μεσα στην πορωση και στην ταβλα οπως λετε αλλα πανω απο ολα προσωπικη μου γνωμη ειναι το πως σκεφτεται ο συγκεκριμενος νεος.Για παραδειγμα δεν πρεπει να επικεντρωθητε στο που βρηκε τοσα λεφτα για μηχανη αλλα στην ψυχολογια του.Και εγω ρε παιδια στο κατω κατω δουλευα ενα χρονο και ολο το μισθο τον εβαζα στην τραπεζα χωρις να πειραξω 1 ευρω.Αυτη τη στιγμη π.χ εχω 6000 ευρω σας λεω στην τραπεζα.Ποιος θα με εμποδισει να παρω ενα χιλιαρι εκτος απο τον εαυτο μου?Ολα ξεκινανε στο ποσο συγκρατημενος εισαι και στο κατα ποσο σεβεσαι και αυτους τους ανθρωπους που σε εφεραν σε αυτο το γαμ...νο κοσμο.Ο σεβασμος στους γονεις σου και η σχεση σου μαζι τους ειναι το σημαντικοτερο πραγμα και δυστυχως αυτος ο νεος δεν σεβαστηκε τιποτα.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TpapΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Άκη, αν έχεις καθίσει να μιλήσεις με 18χρονο σήμερα, θα έχεις διαπιστώσει φυσικά ότι τα ξέρει όλα.
Υπακοή, πειθαρχία, σεβασμός στους μεγαλλίτερους και κατανόηση είναι άγνωστες λέξεις.
Έμείς δεν είμασταν έτσι...ούτε οι φίλοι μου/συμμαθητές...όταν μίλαγαν οι μεγαλλίτεροι έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο, κοκκίνιζες και ΔΕΝ τολμούσες να αντιμιλήσεις.
Οι δάσκαλοι δέρναν άγρια και οι περισσότεροι γονείς το ίδιο.
''πηρα μηχανάκι και σας το έφερα,γουστάρετε ή όχι στα φρύδια μου''
και μετά θα ήσουν κρεμασμένος ανάποδα και θα δοκίμαζες κληματόβεργες στην πλάτη και ας ήσουν κοτζάμου μαντράχαλος και πιθανόν δυνατότερος και από τον Πατέρα σου.
Και εγώ απορώ με μερικούς γονείς, Άκη...δεν φταίνε τα παιδιά. Ποτέ δεν φταίξαν.
Τασο.
Το ειπες και μονος σου.
Τουμπεκι εκανες και εσυ και εγω γιατι επεφτε φαπα.Εχουμε μια μικρη ομολογουμενωςδιαφορα ηλικιας, αλλα και οι δικοι μου δασκαλοι στο δημοτικο τουλαχιστον, ηταν ενα ματσο γιδια που βαραγαν με το παραμικρο και χτυπουσαν και ασχημα (καποιοι που θυμαμαι) και παιζαν παιχνιδια εκφοβισμου για να μην χασουν τον ελεγχο (που ουτως η αλλως ποτε δεν ειχαν) .
Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι μεσα σου απλα αμφισβητουσες σιωπηλα ακομα περισσοτερο απο αντιδραση μιας και το ξυλο δεν ειναι και ιδιαιτερα παιδαγωγικο και αντι να ξυπνησει το μυαλο και να ανοιξει τα ματια κανει ακριβως το αντιθετο....ακομα και αν η αληθεια που προκυπτει ειναι αδιαμφισβητητη.Οποτε ο τροπος εκφρασης/αμφισβητησης της νεολαιας αλλαξε με τον καιρο και οσο το σκεφτομαι ισως και να μην ειναι και ετσι.
Πριν απο καμια ωρα που ειχα βγει, ειδα μια μανα στο δρομο που εδερνε τα 2 πιτσιρικια της γιατι δεν μπορουσε να τα κανει να σωπασουν.Αληθεια ποτε θα καταλαβειθ οτι το κλαμα ειναι μια μορφη διαμαρτυριας και οχι το αποτελεσμα του ξυλοδαρμου,ειδικα οταν το κλαμα γινεται πριν αυτος προκυψει...
Σαν να ξεφυγα.
Οτι ειπε ο κατμαστερ και παρτε του ενα κρανος ασαπ.Βρειτε ενα τροπο να του μιλησετε σαν ισοι και οχι σαν να εχετε το πανω χερι στην κουβεντα,ποτε δεν ειναι αργα.Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν κατανοηση που απ'οτι βλεπω ειναι αγνωστη εννοια οσο περναει ο καιρος.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εσυ πιασε κανα καλο εισιτηριο για σημερα και ασε τα παιδαγωγικα για αλλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αφου ειδα φως και μπηκα
Μ@λακίες λετε για νουθεσίες κλπ μαγκες.
Μια ειναι η λύση. Λοβέρδος και Παπακωνσταντίνου. 7000 οικονομίες απο δουλειά σερβιτόρου σε 1 χρονο; Χμμμ.
Ενσημα;![]()
Εκκαθαριστικό;![]()
Πόθεν έσχες;![]()
Αφήστε την τροχαία και πιαστε τις ΔΟΥ![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
εχω 6000 ευρω σας λεω στην τραπεζα.
Αν σε βαραινουν, μπορω να σε ελαφρυνω και να αποκτησω ενα ομορφο 990 με το ονομα σου πανω...![]()
![]()
Διάβασα μέχρι την 3η σελ. μετά βαρέθηκα, ελπίζω αυτά που θα σου πω να μην τα έχει πει άλλος.
Για το καλό της κοινότητας προτίθεμαι να θυσιαστώ, έρχομαι Κυριακή Λευκάδα, παίρνω (με σπαραγμό καρδιάς είναι η αλήθεια), το μηχανάκι του ξάδερφου, αν μου κάνει μαγκιές του σβουρίζω και κανα δυο να χει να πορεύτεται, και κατεβαίνω Πάτρα. Θα βολευτώ η αλήθεια είναι τώρα που δίνω το Μπεμπεδικό, αλλά τελικά χάρη θα μου χρωστάτε που θα σας απαλλάξω από τον βραχνά. Ο ξάδερφος το μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και πιστοποιητικό από σχολείο ασφ. οδήγησης δεν παίρνει από τα χέρια μου να κωλοβαριέται κάτω. Αν πάλι προσπαθήσει με "άλλους" τρόπόυς, αναλαμβάνει ή Ήρα μου το Ντοπερμαν. Οι βενζίνες επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον κάτοχο και όχι εμένα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δε σε χωραει ρε μλκ το RR....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Διάβασα μέχρι την 3η σελ. μετά βαρέθηκα, ελπίζω αυτά που θα σου πω να μην τα έχει πει άλλος.
Για το καλό της κοινότητας προτίθεμαι να θυσιαστώ, έρχομαι Κυριακή Λευκάδα, παίρνω (με σπαραγμό καρδιάς είναι η αλήθεια), το μηχανάκι του ξάδερφου, αν μου κάνει μαγκιές του σβουρίζω και κανα δυο να χει να πορεύτεται, και κατεβαίνω Πάτρα. Θα βολευτώ η αλήθεια είναι τώρα που δίνω το Μπεμπεδικό, αλλά τελικά χάρη θα μου χρωστάτε που θα σας απαλλάξω από τον βραχνά. Ο ξάδερφος το μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και πιστοποιητικό από σχολείο ασφ. οδήγησης δεν παίρνει από τα χέρια μου να κωλοβαριέται κάτω. Αν πάλι προσπαθήσει με "άλλους" τρόπόυς, αναλαμβάνει ή Ήρα μου το Ντοπερμαν. Οι βενζίνες επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον κάτοχο και όχι εμένα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι πολυθρονα με ροδες....![]()
Κατι του ειπες τωρα.Στο rotten αμα μπει (που σιγουρα εχει μπει) εχει δει και χειροτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Meganecc
Το θέμα είναι απίστευτα δύσκολο και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.....
Εγώ θα είμαι όμως λιγάκι ριζοσπαστικός....
Πάρτον μια μέρα, και ανεβείτε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ...Στα επείγοντα.....απλά να δει τι γίνεται εκεί έξω....!
Φιλικά
Γιώργος
Σε αυτη την ηλικια ολοι μας υποφεραμε απο την γνωστη ασθενεια του itwonthappentome.
Αν ειναι να συμβει καυτι ας ειναι προστατευμενος εστω.
Για να καταχρεωθει να το φτιαξει να του πιασουν και τον κωλο και μετα να τρεχει και αυτος και εσεις ακομα περισσοτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
μακαρι να σκορπισει φιλε..μακαρι..
Αμα δεν μπορειτε να καταλαβετε πως κατεληξε ετσι η ιστορια τοτε με τον α η β τροπο φταιτε.
Το πως "κατεληξε το παιδι ετσι" ειναι η ερωτηση που αρθρωνουν αυτοι που δεν μπηκαν ποτε στον κοπο να κανουν την αυτοκριτικη τους.Εσυ εισαι ο ξαδερφος του μεν,αλλα οι γονεις του;
Νετα σκετα.
-..Not Yet!
Ρε μλκ αφού Σε λέω έχασα κιλά (27 γρ ήταν τελικά) με το που λούστηκα σήμερα το μεσημέρι. Δεν με πιστεύεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε σε χωραει ρε μλκ το RR....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε σε χωραει ρε μλκ το RR....![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου χωραω εγω που τρωω, ας πουμε. ολο το φαϊ μου, τοτε χωραει ο καθενας..:rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Δωσε λογαριασμο με π.μ ΘωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν σε βαραινουν, μπορω να σε ελαφρυνω και να αποκτησω ενα ομορφο 990 με το ονομα σου πανω...![]()
![]()
Α πασο τοτε φιλε...Αν θες σου δινω το ΚΤΜ να το κανεις τραμπα και να το παρω εγω το RR...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε μλκ αφού Σε λέω έχασα κιλά (27 γρ ήταν τελικά) με το που λούστηκα σήμερα το μεσημέρι. Δεν με πιστεύεις?![]()
![]()
![]()