Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ...ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Παλαιό μέλος
    Πριν κανα δυο χρονια γυρνουσα απο χαλκιδικη πισω στην θεσσαλονικη.ενα τυπος με ενα forester οδηγουσε με 110 στην αριστερη λωριδα .του παιζω τα φωτα τιποτα του παταω κορνα φωτα τιποτα.σε καποια φαση αρχιζει να επιβραδυνει παω να φυγω απο την δεξια αφου εφτασε να πηγαινει με 80 στην αριστερη λωριδα και με το που παω να τον προσπερασω αντικανονικα απο δεξια αλλα δεν ηξερα πλεον τι αλλο να κανω, ερχεται κατα πανω μου και με κοβει.εγω δικαβαλος και με πραματα και πλακωνωμαι στα φρενα.παω να του φυγω απο αριστερα παλι κοβει αποτομα και παει να με χτυπησει .αφου εγινε κανα 2 -3 φορες αυτο να μην με αφηνει να προσπερασω να ειμαι απο πισω του και μια να πηγαινει 60 μια 150 μια 80 οτι ναναι εκανε ο ανθρωπος και στο τελος τρελαθηκα σταματησα και πηρα την τροχαια τηλεφωνο και τους ειπα τι κανει και οτι μαλλον ειναι σουρωμενος.και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.μεχρι θεσσαλονικη ετσι με πηγαινε και εμενα και ολους τους υπολοιπους απο πισω .γινοταν πανικος απο τα φωτα τις κορνες και τις φωνες και αυτος στα αρχιδια του ο δρομος ηταν δικος του τον κληρονομησε απο τον παππου του.απιστευτα συμβαινουν αλλα το πιο απιστευτο ειναι η μη παρεμβαση της τροχαιας .

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    τί γίνεται επιδημία έπεσε ? χθές το βράδυ και την δευτέρα το βράδυ, 2 παρόμοια περιστατικά στην ΠΕΟ λάρισας-βόλου πρίν την γαλήνη αντίστοιχα ιχ το ένα με παππούδες και το άλλο με κ@λομπαράδες ....έλεος...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Κάμερα κράνους (τιμές παίζουν απο 50-500 ευρώ) και καταγράφεις το ταξιδάκι σου και όλες τις μαλακίες που θα σου συμβούν.Απ' ότι ξέρω το βίντεο δεν έχει αποδεικτική ισχύ σε κάποιο δικαστήριο αλλά φαντάζομαι είναι καλύτερα να έχεις κάτι απο το να μην έχεις τπτ στα χέρια σου.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Πρίν κανά 2 χρόνια κατεβαίνοντας για Καλαμάτα και στην ευθεία της Τρίπολης μου συνέβει παρόμοιο περιστατικό, για καλλή μας τύχη πέρναγε ένα περιπολικό και ευτυχώς την μάζεψε την κυρία. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει "επαφή" σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν υπήρξε η "ανάγκη" της επαφής, γιατί υπάρχει επί τόπου βεβαίωση (από το όργανο), οπότε άκυρον.

Αν υπάρχει μαρτυρία, θα πρέπει να υποβληθεί μήνυση και κατόπιν δικαστηρίου να τιμωρηθεί (εάν κριθεί ώς άξιος τιμωρίας) ο εναγώμενος.

Στην Α.Ο. δεν χρειάζεσαι μάρτυρα παρά μόνο το βίντεο και συνεχίζεις με την ως άνω 2διακασία.

Το να μην το αναφέρεις στην Ε.Α. ίσως να είναι "ωχαδερφισμός" ίσως και όχι όμως....

Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κλεμμενο Ι.Χ. Αγροτικό Αρκαδία - Αργολίδα.
    από steve610 στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 15:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF