Πριν κανα δυο χρονια γυρνουσα απο χαλκιδικη πισω στην θεσσαλονικη.ενα τυπος με ενα forester οδηγουσε με 110 στην αριστερη λωριδα .του παιζω τα φωτα τιποτα του παταω κορνα φωτα τιποτα.σε καποια φαση αρχιζει να επιβραδυνει παω να φυγω απο την δεξια αφου εφτασε να πηγαινει με 80 στην αριστερη λωριδα και με το που παω να τον προσπερασω αντικανονικα απο δεξια αλλα δεν ηξερα πλεον τι αλλο να κανω, ερχεται κατα πανω μου και με κοβει.εγω δικαβαλος και με πραματα και πλακωνωμαι στα φρενα.παω να του φυγω απο αριστερα παλι κοβει αποτομα και παει να με χτυπησει .αφου εγινε κανα 2 -3 φορες αυτο να μην με αφηνει να προσπερασω να ειμαι απο πισω του και μια να πηγαινει 60 μια 150 μια 80 οτι ναναι εκανε ο ανθρωπος και στο τελος τρελαθηκα σταματησα και πηρα την τροχαια τηλεφωνο και τους ειπα τι κανει και οτι μαλλον ειναι σουρωμενος.και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.μεχρι θεσσαλονικη ετσι με πηγαινε και εμενα και ολους τους υπολοιπους απο πισω .γινοταν πανικος απο τα φωτα τις κορνες και τις φωνες και αυτος στα αρχιδια του ο δρομος ηταν δικος του τον κληρονομησε απο τον παππου του.απιστευτα συμβαινουν αλλα το πιο απιστευτο ειναι η μη παρεμβαση της τροχαιας .