Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle

το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
    .

Πρώτον, μπαίνεις σε ένα φόρουμ, που στην ουσία είσαι φιλοξενούμενος, σου λύνουν επακριβώς την ερωτησή σου είτε με διάφορα σχόλια που το μόνο που θέλουν είναι να τονίσουν το πόσο επικύνδυνο μπορεί να εξελιχθεί για σένα, είτε με βάσει νομοθετικών στοιχείων και εσύ το μόνο που έχεις να πείς είναι ο χαρακτήρισμός "βλάκες";;;;; σόρρυ κιόλας αλλά θα έτρωγες μια σφαλιάρα αν μου το έλεγες σε εμένα, όλη δικιά σου.

Δεύτερον, δεν έχεις χρόνο απο τα 16 σου να ασχοληθείς στην ουσία μια βδομάδα να βγάλεις το δίπλωμα, έστω το καλοκαίρι, ενώ χρόνο να πηγαίνεις βόλτα με το παπί έχεις;;;Και εμείς δώσαμε πανελλήνιες και τότε δίναμε και σε όλα τα μαθήματα.

Στην τελική δώσε πανελλήνιες και μετά βγάλε το διπλωμά σου και πήγαινε όσες βόλτες θες.

Τρίτον κανείς δεν είπε ότι το δίπλωμα απο την τροχαία σε κάνει "οδηγό". Σου μαθαίνει τα βασικά που πρέπει να ξέρεις, ειδικά τα σχήματα με τις διασταυρώσεις και τις προτεραιότητες, πρέπει να τα ξέρεις για να βγείς στο δρόμο.

Αυτά είχα να πω εγώ, εντελώς φιλικά.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ειναι σημαντικο να εισαι καλυμενος νομικα.
    Αν σε σταματησουν σου κανουν μυνηση η οποια σου ερχεται μετα απο κανα χρονο η καπου εκει.
    Αν ομως τρακαρεις η χτυπησεις καποιον και του κανεις ζημια θα τον πληρωσεις παλυ η και για πολυ...

Αρα συμπερασμα ειναι σημαντικο να εισαι καλυμενος και πως εισαι καλυμενος???

ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Και θα μου πεις τωρα εσυ με το μυαλο σου...

Δεν ειναι μαλακια να εξεταζεσαι σε δυο οκταρια κι ενα ερωτηματολογιο με δεκα σηματα που δε τα τηρεις σχεδον πουθενα η ασχετες ερωτησεις περι μαυρου παγου.....

Ειναι μαλακια ναι αλλα καλυτερα να δουν οτι μπορεις να κανεις εστω δυο οκταρια παρα τιποτα....

Και κατι αλλο φορα κρανος εγω το εκανα παντα απο το πρωτο μηχανακι.
    Εχω πεσει ισα με 50 φορες κι εχω χτυπησει μια μονο ξερεις γιατι???
    Γιατι ολες τις αλλες φοραγα κρανος και μπουφαν εκτος απο εκεινη...

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.απλά κάποια μόνο που δν με βρίσαν ας πουμε
    Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Ναι έχεις δίκιο, είσαι ο μόνος που θα δώσεις πανελλήνιες(του χρόνου).:hypnotize
    Και εγώ έδωσα πανελλήνιες και πήρα και μηχανάκι στα 16 με υπογραφές γονέων και δίπλωμα έβγαλα όταν έπρεπε και ξανά έβγαλα δίπλωμα στα 18( μέσα στις πανελλήνιες) και βρήκα και τον χρόνο να ψάξω να βρω μηχανή και αυτοκίνητο.
    Όταν σου αρέσει κάτι μπορείς να το κάνεις και να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται για να το κάνεις.
    Πες μας τώρα ότι δεν έχεις 40 λεπτά να πας να βγάλεις δίπλωμα στην τροχαία?????Τόσες απεργίες κάνουν οι καθηγητές, ούτε απουσία δεν θα πάρεις.

Και εγώ όταν δεν μπορούσα ή δεν ήθελα να κάνω κάτι ξέρεις πόσες δικαιολογίες έβρισκα!!!!!!!!!
    πόσων χρονών είσαι??στις απεργίς μου βάζουν φροντιστήρια.και δν έχω κανένα λόγο να πω ψεμματα-δικαιολογίες.δν σε ξέρω δν με ξέρεις
    Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...

Νέο μέλος
    οκ ρε παιδιά ευχαριστώ.δν θα νεβώ στο μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και αυτό το οφείλω στο φόρουμ.ευχαριστω και πάλι.

ωστόσο δν χρειαζεται κάποιοι να το παίξουν Ήρωνες και να προσβάλουν.

το μηχανάκι δν θα το χρησιμοποιούσα για βόλτες μεσα στην πόλη.απλα όλοι οι φίλοι μου έχουν παπιά και όταν πηγαιναν για κανα μπανάκι μερικά χιλιόμετρα έξω απο την πόλη θα πη΄γαινα με το στρογγυλο για να μην τους επιβαρύνω.

προτιμώ τα ποδήλατα σε σχέση με το μηχανάκι.

τεσπα ευχαριστώ

α και επειδή είμαι και πολύ ποζέρι παρτε και το ποδήλατο-προτζεκτ μου :

http://s955.photobucket.com/albums/a...1.jpg&newest=1

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

http://s955.photobucket.com/albums/a...1.jpg&newest=1
    Με αυτό ακούμπησες το κουτελάκι στην άσφαλτο? Προσοχή φίλε!!! Όπως βλέπεις...
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Με αυτό ακούμπησες το κουτελάκι στην άσφαλτο? Προσοχή φίλε!!! Όπως βλέπεις...

όχι αφτού τα φρένα δν τη παλεύουν πολυ.εχω και αλλο ένα για μέσα στη πόλη.ένα μαουντεν τζαιαντ. βασικά δ ν ξέρω πως ακούστηκε αλλα δν στουκαρα με το μέτωπο.απλα έφυγα προς την ασφαλτο με το μέτωπο και ακουμπισε λιγακι.δοξα το θεο είμαι καλα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

παιδιά θα οδηγάω ένα 50αρι του πατέρα μου καμιά φορα.ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα αν μας πιάσουν οι αγαπημένοι μας τροχονόμοι διατρέχω σοβαρώ κινδυνο?
    διατρεχεις μεγαλυτερο κινδυνο απο το γεγονος οτι γραφεις πως ξερεις πολυ καλη οδηγηση.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Μην ανυσηχεις για την ψυχρολουσια που εφαγες απο μερικους εδω μεσα...ειναι ολοι καλα παιδια.
    Και μονο που αφιερωσαν λιγο απο το χρονο τους για να κατσουν να σου γραψουν τις παγιδες που κρυβουν οι δρομοι για εναν χωρις διπλωμα, ο οποιος ειναι πιστιρικας ακομα πρεπει να σου λεει κατι.
    Καταλαβαινουν οτι εισαι μικρος και προσπαθουν να σε προστατεψουν.Εχουν μονο καλες προθεσεις απλα μερικες φορες δεν εκφραζομαστε ολοι το ιδιο.
    Μακαρι να ειχαμε ολοι μας οταν ειμαστε μικροι,καποιους που να μας συμβουλευουν σωστα.βλεπεις ομως τα foroum ηταν σπανια τοτε.
    Καλως ορισες στην οικογενεια του Moto.gr και θα δεις οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα πολυ σωστα και με γνωσεις που δεν θα τις βρεις ευκολα εκει εξω.
    Μολις βγαλεις το διπλωματακι σου,ποσταρε ξανα να σε συγχαιρουμε ολοι μαζι.
    Και ενα καλο μουρατο κρανακι...θα σε βοηθησουμε και εκει.
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε συ ΚΙΜΟΝΑS.. Τι photosho-πια είναι αυτή με το VSTROM (vstrom δεν είναι; )στο avatar σου;... ή είσαι την ώρα που το ξεφορτώνεσαι πετώντας το στην θάλασσα.....;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ρε συ ΚΙΜΟΝΑS.. Τι photosho-πια είναι αυτή με το VSTROM (vstrom δεν είναι; )στο avatar σου;... ή είσαι την ώρα που το ξεφορτώνεσαι πετώντας το στην θάλασσα.....;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Δεν ειναι photosho-πια... προπσθουσα να προλαβω το Ferry boat ......:rotflmao: :rotflmao:

http://yfrog.com/eldfgphj
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ωστόσο δν χρειαζεται κάποιοι να το παίξουν Ήρωνες και να προσβάλουν.

ασχολείσου λιγο παραπάνω με το διάβασμα και θα έχεις χρόνο μετά τις εξετάσεις για διπλώματα κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ασχολείσου λιγο παραπάνω με το διάβασμα και θα έχεις χρόνο μετά τις εξετάσεις για διπλώματα κλπ.

Ήρωες ήθελε να πει φίλε, γιατί πραγματικά έτσι πρέπει να ονομάζονται 200 άνθρωποι που προσπαθούν 3 μέρες να πείσουν έναν 17'αρη να μην καβαλήσει μηχανάκι ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.

υ:γ: Πάνω από το 50% των θανατηφόρων ατυχημάτων, γίνονται μόλις 8-10 χιλιόμετρα από την έδρα του... άτυχου.

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    whatever... αλλά είρωνας δεν είμαι...

[i]

- Σου δημιουργείται ποινικός φάκελος που σε ακολουθεί μια ζωή.

-

[/B]
    Mολις γινει 18 σβηνεται ο φακελος.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 04:33
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  3. Ασφάλεια Χωρίς Δίπλωμα
    από GodLess στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24