Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: ΚΤΜ 990 vs VARADERO vs TIGER 1050(ebike.gr).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    πςςςςς καλα ε και γαμω τα μηχανακια το κτμ....γαμει και δερνει....δεν υπαρχει.....σαν αυτο κανενα αλλο....αφου μετα το συγκριτικο τρεχουν ολοι οι φιλοι μου με τα γιαπωνεζικα ν αγορασουν κτμ....

και πουστε ολοι εσεις με τα κτμ των 15.000 ευρω μην απομακρινεστε και πολυ απο τη καφετερια.....μπορει να σας ματιαξει κανεις.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ. οι συνφορουμιτες εξαιρουνται...δεν πανε σε καφετεριες...μαλιστα ενας εχει παει και στο γραμμο....πςςςςςςςςς φτιαχτηκα τωρα....

Εσύ που κολλάς εδώ μέσα?
    Για μοτοσυκλέτες είναι η συζήτηση, και όχι για ό,τι έχει 2 ρόδες και τιμόνι, γιατί αν είναι έτσι να λάβουν μέρος κι αυτοί...με τους οποίους έχεις πολλά να πεις.
    Όταν ποστάρεις βόλτα (αυθημερόν) μεγαλύτερη από την δική μου, τα ξαναλέμε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα1.jpg 
Προβολές:	389 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	197947
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Εσύ που κολλάς εδώ μέσα?
    Για μοτοσυκλέτες είναι η συζήτηση, και όχι για ό,τι έχει 2 ρόδες και τιμόνι, γιατί αν είναι έτσι να λάβουν μέρος κι αυτοί...με τους οποίους έχεις πολλά να πεις.
    Όταν ποστάρεις βόλτα (αυθημερόν) μεγαλύτερη από την δική μου, τα ξαναλέμε.
    οι δυο τροχοι προ και μετα ΔΝΤ...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    οι δυο τροχοι προ και μετα ΔΝΤ...

Η Άφρικα πριν και μετά το ΄90 θα έλεγα εγώ... :rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Καποιος ομως δε θα αγορασει μοτο για ενα τεστ ΑΛΛΑ για μια 5 ετια .............. Αμα κανουμε ενα τεστ μιας 5 ετιας με 50.οοο κλμ και να δουμε ποιος θα τραβαει μετα περισοτερο τα μαλια του , το συζηταμε ................ εκτος αν ειστε ΚαραφλεςΤΜ οποτε δε σας νοιαζει................

Καλά τα γράφεις και μας βάζεις ιδέες ...

Ίσως και ο super "προικισμένος" Γκουσγκούνης να καράφλιασε γιατί καβαλούσε τα ΚΤΜ της εποχής του ... :rotflmao:

Με τέτοια προσόντα όμως, οι ανταγωνιστές τον θυμόταν για πάντα ( ..εντός και εκτός δρόμου).

Φιλος μετα απο χρονια με ιαπωνεζικα, πηρε adv. Τον ρωταω πως ειναι η συμβιωση με τη κουκλα και μου λει: Ρε Νικολα τι να σου πω... Τα αλλα αν κατι χαλαγε το εφτιαχνα, τωρα το φτιαχνω για να μη χαλασει...

:rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Φιλος μετα απο χρονια με ιαπωνεζικα, πηρε adv. Τον ρωταω πως ειναι η συμβιωση με τη κουκλα και μου λει: Ρε Νικολα τι να σου πω... Τα αλλα αν κατι χαλαγε το εφτιαχνα, τωρα το φτιαχνω για να μη χαλασει...

:rotflmao:
    Πες του να το δωσει σε εμενα να γλιτωσει ο ανθρωπος...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    dhladh mag θες να μας πεις οτι ειναι πιο αξιοπιστο το βαρκα απο τα αλλα?
    (γιατι εχω να πω μπολικα για αυτη την προσβολη προς τις μοτοσυκλετες)
    Ψυχολογικα για μενα το Vara ειναι πιο αξιοπιστο , το tiger θα περνα παντως ......... τωρα το ADV k to Smt ολοι ξερουμε οτι ειναι κορυφη ............ Εμενα παντως η λογικη μου μου λεει οτι αυτα τα 3 μηχανακια ειναι διαφορετικα κ δεν συγκρινοντε ...................

Οσο αφορα το θεμα προβληματων που ξερεις παιζει ρολο κ το ποσα Vara υπαρχουν στην Ελλαδα σε αναλογια με ADV
    love will save the planet,hate is a good start.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε μαγκ με αυτη τη λογικη αγοραζεις πολυμορφικο να βαζεις την οικογενεια μεσα και οχι μηχανη

αμα ιεναι να συγκρινουμε βαρα με τιγρη και 990, πραγματικα καλυτερα κανα golf τσι

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    προταση:
    http://www.vres.gr/search.php?cx=par...vres.gr%2F#906

αν δεν βελτιωθει η κατασταση σου,πουλα το ΚΤΜ....

Ρε συ πες μου ότι αν το δει κάποιος από μια απόσταση δεν θα πει το ίδιο ακόμα και αν είναι πιλότος στην Π.Α....; (όχι να το δει από τα 10.000 πόδια...για καμιά 15αριά μέτρα μιλάμε...)
    Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι για την δική μου (υποκειμενική επομένος...) άποψη και με φραουλίτσες να το είχες "στολίσει" το ίδιο θα ήταν... Μάμα χρωματάκι, κόκκινο με μαύρο, σε όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις θα είναι πολύ ομορφότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη... για το γούστο σου μπορώ νομίζω να σε πειράζω...
    Κατα τα άλλα το "παιχνίδι" είναι σούπερ...

Όσο για το θέμα μας αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το αρθράκι ίσως καταλάβει για τι πράγμα μιλαμε όσοι καβαλάμε ΚΤΜ για χρόνια... τα όσα αναφέρονται για την οδηγική "πόρωση" πάνω στο 990 μάλλον δεν αμφισβητούνται σε σοβαρό επίπεδο από κανένα μοτοσυκλετιστή που οδηγάει και όχι απλά μετακινείται...
    Ακόμα και στο θέμα αξιοπιστίας και ζημιών βάζει τα πράγματα στη θέση τους μιας και οι διαφορές είναι μικρές με χαμένο το ΚΤΜ αλλά χωρίς σοβαρά θέματα που τρομάζουν ή δεν ξεπερνιούνται...
    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καμμένοι ανορθωτές και αντλίες βενζίνης των αξιόπιστων Άφρικα δεν κάνουν κανένα κακό στην φήμη του ενώ αντίθετα ένας ελλατωματικός υδραυλικός συμπλέκτης (αντικατάσταση εντός εγγύησης) που μάλιστα αντικαταστάθηκε με άλλον αξιόπιστο κοντευει να βγάλει το 990 αναξιόπιστο...
    Για το συγκεκριμένο μοντέλο,990, μιας και αυτό παρουσιάζεται στο συγκριτικό τα προβλήματα που έχουν ακουστεί είναι ελάχιστα εώς μηδαμινά... το 950 είχε προβλήματα ειδικά στα μοντέλα του 03, το 04 ήταν καλύτερα και του 05 ήταν πραγματικά σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας... από το 06 που ήρθε το 990 τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και ουσιαστικά τα μηχανάκια είναι απροβλημάτιστα...θέλουν τσεκάρισμα που και που στα λαδια όπως όλα και συμπληρώνεις αν χρειαστεί όπως και στα CBR RR 1000...
    Tα "τιγράκια" μάλλον είχαν και αυτά κάποιες παιδικές ασθένιες όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αλλά νομίζω τώρα πλέον όλα καλά... για τα βαραντέρο δεν γνωρίζω, κάτι όπότε τα θεωρώ αξιόπιστα και τίμια...
    Μην καταπίνεται αμάσητο ότι σας σερβίρουν και ότι φήμη κυκλοφορεί... ψάξτε το λίγο και ρωτήστε και κανά "τρελό" με ΚΤΜ να σας πει... δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη που έχω και εγώ αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από να συμβουλεύεσται όσους δεν είχαν ποτε "Αυστριακό"...
    Τέλος η μηχανή είναι και άποψη και χαρακτήρας και γούστα...πράγματα που δεν μπορούν να συμπίπτουν σε όλους μας (ευτυχώς...)...Οπότε το καλύτερο μηχανάκι για τον καθένα είναι αυτό που του ταιριάζει και τον ευχαριστεί... Όποιος λοιπόν ξέρει τι καβαλάει και είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος που το καβαλάει, έχει το απεριόριστο σεβασμό μου ότι και αν καβαλάει...
    Μηχανάκια καλά υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα, δεν φταίνε αυτά αν επιλέγονται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι παίρνουν και γιατί...

υ.γ. ...και διαφωνώ βέβαια με τον P@nos...το τσι είναι πολύ σπορ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ρε συ πες μου ότι αν το δει κάποιος από μια απόσταση δεν θα πει το ίδιο ακόμα και αν είναι πιλότος στην Π.Α....; (όχι να το δει από τα 10.000 πόδια...για καμιά 15αριά μέτρα μιλάμε...)
    Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι για την δική μου (υποκειμενική επομένος...) άποψη και με φραουλίτσες να το είχες "στολίσει" το ίδιο θα ήταν... Μάμα χρωματάκι, κόκκινο με μαύρο, σε όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις θα είναι πολύ ομορφότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη... για το γούστο σου μπορώ νομίζω να σε πειράζω...
    Κατα τα άλλα το "παιχνίδι" είναι σούπερ...

Όσο για το θέμα μας αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το αρθράκι ίσως καταλάβει για τι πράγμα μιλαμε όσοι καβαλάμε ΚΤΜ για χρόνια... τα όσα αναφέρονται για την οδηγική "πόρωση" πάνω στο 990 μάλλον δεν αμφισβητούνται σε σοβαρό επίπεδο από κανένα μοτοσυκλετιστή που οδηγάει και όχι απλά μετακινείται...
    Ακόμα και στο θέμα αξιοπιστίας και ζημιών βάζει τα πράγματα στη θέση τους μιας και οι διαφορές είναι μικρές με χαμένο το ΚΤΜ αλλά χωρίς σοβαρά θέματα που τρομάζουν ή δεν ξεπερνιούνται...
    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καμμένοι ανορθωτές και αντλίες βενζίνης των αξιόπιστων Άφρικα δεν κάνουν κανένα κακό στην φήμη του ενώ αντίθετα ένας ελλατωματικός υδραυλικός συμπλέκτης (αντικατάσταση εντός εγγύησης) που μάλιστα αντικαταστάθηκε με άλλον αξιόπιστο κοντευει να βγάλει το 990 αναξιόπιστο...
    Για το συγκεκριμένο μοντέλο,990, μιας και αυτό παρουσιάζεται στο συγκριτικό τα προβλήματα που έχουν ακουστεί είναι ελάχιστα εώς μηδαμινά... το 950 είχε προβλήματα ειδικά στα μοντέλα του 03, το 04 ήταν καλύτερα και του 05 ήταν πραγματικά σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας... από το 06 που ήρθε το 990 τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και ουσιαστικά τα μηχανάκια είναι απροβλημάτιστα...θέλουν τσεκάρισμα που και που στα λαδια όπως όλα και συμπληρώνεις αν χρειαστεί όπως και στα CBR RR 1000...
    Tα "τιγράκια" μάλλον είχαν και αυτά κάποιες παιδικές ασθένιες όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αλλά νομίζω τώρα πλέον όλα καλά... για τα βαραντέρο δεν γνωρίζω, κάτι όπότε τα θεωρώ αξιόπιστα και τίμια...
    Μην καταπίνεται αμάσητο ότι σας σερβίρουν και ότι φήμη κυκλοφορεί... ψάξτε το λίγο και ρωτήστε και κανά "τρελό" με ΚΤΜ να σας πει... δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη που έχω και εγώ αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από να συμβουλεύεσται όσους δεν είχαν ποτε "Αυστριακό"...
    Τέλος η μηχανή είναι και άποψη και χαρακτήρας και γούστα...πράγματα που δεν μπορούν να συμπίπτουν σε όλους μας (ευτυχώς...)...Οπότε το καλύτερο μηχανάκι για τον καθένα είναι αυτό που του ταιριάζει και τον ευχαριστεί... Όποιος λοιπόν ξέρει τι καβαλάει και είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος που το καβαλάει, έχει το απεριόριστο σεβασμό μου ότι και αν καβαλάει...
    Μηχανάκια καλά υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα, δεν φταίνε αυτά αν επιλέγονται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι παίρνουν και γιατί...

υ.γ. ...και διαφωνώ βέβαια με τον P@nos...το τσι είναι πολύ σπορ...

αφου λεμε οτι κανουμε πλακα γιατι καθεσαι και τσιμπας και γραφεις σεντονια??

για το 990 εχω ακριβως την ιδια αποψη με εσενα. και (αν ηθελα ενα ταξιδιαρικο) αυτο θα επαιρνα και οχι το 1200gs, ακριβως επειδη θεωρω οτι εχει χαρακτηρα...και ειναι και πιο "αλητικο" στο σουλουπι.

τωρα για το γουστο μου, οτι κουβεντα και να γινει δεν μπορει να βγει συμπερασμα. εγω το θεωρω καταπληκτικο...απλα.

και οσο γι'αυτο που ειπες για το αν το δει καποιος απο κοντα (15μ) εχω να σου πω οτι αν δει τα προστατευτικα ψυγειου δεν εχει περιθωριο λαθους. φαινεται ξεκαθαρα η νεκροκεφαλη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αφου λεμε οτι κανουμε πλακα γιατι καθεσαι και τσιμπας και γραφεις σεντονια??

Τσιμπάω γιατί με τα σεντόνια ξεχνιέμαι και χαλαρώνω όταν κάτι πάει στραβά...

για το 990 εχω ακριβως την ιδια αποψη με εσενα. και (αν ηθελα ενα ταξιδιαρικο) αυτο θα επαιρνα και οχι το 1200gs, ακριβως επειδη θεωρω οτι εχει χαρακτηρα...και ειναι και πιο "αλητικο" στο σουλουπι.

...νο κομεντς...

τωρα για το γουστο μου, οτι κουβεντα και να γινει δεν μπορει να βγει συμπερασμα. εγω το θεωρω καταπληκτικο...απλα.

καταπληκτικά κατάπληκο με αφήνει το γούστο σου...

και οσο γι'αυτο που ειπες για το αν το δει καποιος απο κοντα (15μ) εχω να σου πω οτι αν δει τα προστατευτικα ψυγειου δεν εχει περιθωριο λαθους. φαινεται ξεκαθαρα η νεκροκεφαλη...
    συμφωνώ, φαίνεται ξεκάθαρα μια νεκροκεφαλή γαρνιρισμένη με μαρμελάδα φράουλα... :rotflmao:
    Όπως και να έχει καταλαβαίνω ότι σου αρέσει και τα ρέστα περιττεύουν...

υ.γ. Περιμένοντας το συγκριτικό με το τενερέ 1200...για μεγάλες πλάκες λέμε... και μεγάλες αντιπαραθέσεις...ψάχνω πελάτη του 1200 και δεν βρίσκω... το έχει παραγγείλει κανείς στην Ελληνική επικράτεια...;

εδιτ: προσπαθώ να το διορθώσω για να μην είναι και οι απαντήσεις μπόλτ αλλά κάπου δεν το έχω...σόρρυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    .ψάχνω πελάτη του 1200 και δεν βρίσκω...
    ...ουτε η ΥΑΜΑΗΑ ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ...ουτε η ΥΑΜΑΗΑ ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...ουτε η ΥΑΜΑΗΑ ...
    αναμενόμενο... αλλά τώρα που θα μαθευετεί ότι δεν τ παίρνει κανείς θα το πάρει αυτός που θέλει να διαφέρει...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ...ουτε η ΥΑΜΑΗΑ ...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To διλημα... TDM vs Tiger 1050...
    από mtr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2010, 23:37
  2. ktm 990 adventure vs triumph tiger 1050
    από taksidiotis25 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2008, 06:59
  3. TIGER 1050 vs MULTISRADA 1100 ?
    από gtsagas στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2008, 09:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα