Σελίδα 107 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117157207 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Επίσης, στην συνέχεια ακούστηκε και το «Φέρε έναν καλό προπονητή και πάρε 10 παίκτες», ενώ στο σφύριγμα της λήξης έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες από ολόκληρο το γήπεδο.

ποιος τολμησε να το πει αυτο?

αφου το ροστερ του ολυμπιακου ειναι απο τα ποιο ποιοτικα,

και σαφως ανωτερο του παναθηναικου..

τον βαλβερδε φερνεις, και εισαι ετοιμος και για ευρωπη :rotflmao: :rotflmao:

και ενταξυ, μεχρι τον ιαουναριο, παιζοταν στο νημα ποιος εχει ποιο ποιοτικο ροστερ,

αλλα απο την στιγμη που ηρθε ο λομανα-τρεζορ,
    και το γατακι-διεθνης

η πλαστιγγα εγειρε ξεκαθαρα προς το λιμανι :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ναι ρε γαμωτο...

και οσο θυμάμαι τον τελικό κυπέλου του πράσινου τσίρκου με τον Αρη και τις τρομερες και πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε το καταπληκτικό ρόστερ του με πιάνει ΜΙΑ θλίψη.... ...μα μια θλίψη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αντε παοκια

να καθιερωσετε τον κρεσιτς

γιατι με τον αλλον τον μανταλακια
    δεν θα χετε προκοπη

το σημερινο αλλη μια απαντηση στα παπαγαλακια

που λεγανε οτι ο παοκ θα δωσει το παιχνιδι κλπ κλπ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

γουστάρω νικες Αρη-Αεκ τελευταία αγωνιστική να δούμε τι θα κάνει ο κωλογερος...

να συντομεύουμε και με το τι θα κανει γιατι αν παίξουμε 20 Αυγ. δεν βλέπω να αλλάζει τιποτα σε οργάνωση στην παε....

4η και φωτιά στο κώλο...

μετα τις "μαχαιριες" του Λουα Λουα αρχες του 2007 στον πρόεδρο...άλλος ενας παίκτης τον καρφώνει...και αυτον δεν μπορεί να τον σουτάρει
    Νταρμπυ : "Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, για να αλλάξει η ομάδα. Να ασχοληθεί και ο πρόεδρος"
    ετσι...δώσε

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    γουστάρω νικες Αρη-Αεκ τελευταία αγωνιστική να δούμε τι θα κάνει ο κωλογερος...
    Ο Άρης μόνο κατά λάθος μπορεί να μας κερδίσει. Τους είδα και χθες κι απορώ που μερικοί εδώ μέσα μας λέγατε ότι μετά τον βάζελο ( ) παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ( :rotflmao: )...

Με τον διαλυμένο γάβρο, με παίχτη παραπάνω (έχουν ξεχάσει πώς είναι να έχει ο αντίπαλος 11 παίχτες αυτοί) και δεν έκαναν ούτε κατεβασιά.

Άντε πείτε ρε, λέω ψέματα; Πού είναι η λάτιν μαγεία;

Η ΑΕΚ μπορεί να το πάρει σχετικά άνετα το ματς, αρκεί να (θέλουν να) παίξουν τα παλικάρια. Ο ΟΣΦΠ είναι διαλυμένος ψυχολογικά και σωματικά και δεν ξέρω αν ο θείος θέλει/μπορεί/σκοπεύει να αλλάξει το 90% της ομάδας (αν όχι παραπάνω).

Πάντως δεν περίμενα ότι τα play off θα εξελίσσονταν σε τέτοιο περίπατο για εμάς. Απ' ότι φαίνεται ο Σάντος μετά τα ματς με Άρη-ΑΕΚ άφησε την ομάδα στο ρελαντί, απλά για να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό και τους έκανε μίνι προετοιμασία γι' αυτά τα ματς.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ο Άρης μόνο κατά λάθος μπορεί να μας κερδίσει. Τους είδα και χθες κι απορώ που μερικοί εδώ μέσα μας λέγατε ότι μετά τον βάζελο ( ) παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ( :rotflmao: )...
    εγω απορώ ποιον διάβαζες να λεει ότι ο βαζελος έπαιξε καλό ή έστω ποδόσφαιρο...
    μονο κανας βαζελος θα το έγραψε και αυτός πιο πολύ για να το πιστέψει ο ίδιος και να δικαιολογήσει την παρουσία του και την βοήθεια στον διαιτητη φέτος που πάλευε να κερδίσει τα παιχνίδια

ο Αρης κατα διαστήματα έπαιξε καλή μπάλα...στα δύσκολα παρουσιαστεικε άτολμος

ο Μπαοκ έχει Προπονητη και κάποιους καλούς παιχτες...
    η Αεκ επίσης έχει Προπονητη αλλά είναι σκορποχώρι
    ο Αρης επίσης έχει Προπονητη (αλλα είναι μολις 5 μηνες στην ομάδα) και
    εμεις όπως πάμε περα του ότι αυτην την χρονια δεν είχαμε ποτε προπονητη και 7 παίκτες εκτός, πλέον φτάσαμε και την ντουζινα στις απουσιες....

οπότε τεταρτη ο Ντούσαν (Προπονητης) θα κάνει πάρτυ....γιατι οι ομάδες είναι και οι δυο για τον Μπεο

.
    τζωρτζ πες μου μια γνωμη για την αποχωρηση (μαλλον) του σαντος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    γιατι εχεις αυτη την εντυπωση?
    εχω ακριβως την αντιθετη!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγω απορώ ποιον διάβαζες να λεει ότι ο βαζελος έπαιξε καλό ή έστω ποδόσφαιρο...
    μονο κανας βαζελος θα το έγραψε και αυτός πιο πολύ για να το πιστέψει ο ίδιος και να δικαιολογήσει την παρουσία του και την βοήθεια στον διαιτητη φέτος που πάλευε να κερδίσει τα παιχνίδια

ο Αρης κατα διαστήματα έπαιξε καλή μπάλα...στα δύσκολα παρουσιαστεικε άτολμος

Προφανώς και βάζελοι τα λέγανε ρε! Εσύ θα τα 'λεγες;

Όσον αφορά στον Άρη και τη μπάλα που έπαιξε, πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω σε τί συνίσταται ακριβώς η καλή μπάλα. Δηλαδή το στυλ "κάνω πασούλες και τακουνάκια στο κέντρο αλλά γκολ δε βάζω με ούτε με σφαίρες" είναι καλή μπάλα; Ή το έχω 58 τελικές (που τελική είναι και το σουτ από τη σέντρα) αλλά είμαι άτυχος και χάνω; Καλή μπάλα φίλε είναι οι αντεπιθέσεις με 2-3 πάσες που σου έβγαλα στο Καραϊσκάκη στα δύο ματς που σε κέρδισα φέτος! Καλή μπάλα είναι να τελειώνει ο αντίπαλος με μισή φάση! Καλή μπάλα είναι η Ίντερ που με 20% κατοχή πέρασε στον τελικό του ΤΣ.Λ. κι άφησε την τρισμέγιστη Μπάρτσα με τα τακουνάκια και το πουλί στο χέρι. Όλοι προσκύνησαν τον Μουρίνιο τότε, όπως κάποτε τον Ρεχάγκελ που πήρε ένα μπουρδέλο και σήκωσε Κύπελλο!

Τέλος, θυμάμαι ότι η επιθετική ομάδα του Άρη είχε στο τέλος του πρωταθλήματος πολλά γκολ λιγότερα απ' όσα είχε ο ΠΑΟΚ του μισό-μηδέν! Καλά για διαφορά στις άμυνες δεν το συζητώ καν! ΧΑΟΣ!!! Οι αριθμοί τα λένε όχι εγώ!

Καλώς ή κακώς το αποτέλεσμα μετράει και μπορεί να μη μας αρέσει ως θεατές, αλλά για την ομάδα μου προτιμώ τη νίκη κι όχι το θέαμα. Αν μπορούσε να κάνει και τα δύο θα ήταν ευχής έργο, αλλά αυτό στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει! Στην τελική άμα θέλω ψυχαγωγία βλέπω κάποιο ξένο πρωτάθλημα και γουστάρω σοβαρή μπάλα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Δεν διάβασα κάτι...

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αν φύγει είναι μάλλον λάθος. Άντε να ξαναβρεις προπονητή που να έχει βουλώσει τον κόσμο (με αυτόν όλοι έχουν κάνει μόκο) και να δέσει την ομάδα κλπ κλπ.

Πισωγύρισμα θα είναι ή μάλλον οι πιθανότητες για πισωγύρισμα θα είναι πολύ μεγάλες. Εκτός κι αν είναι τόσο κωλόφαρδοι ή μάγκες που θα πετύχουν κανένα νέο Μουρίνιο στην αρχή της καριέρας του... Χλωμό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    γιατι εχεις αυτη την εντυπωση?
    εχω ακριβως την αντιθετη!!!
    επειδη ετσι γραφουν τα sites και απο την συνεντευξη τυπου που εδωσε.....δεν ξερω κατι παραπανω

Καλή μπάλα είναι να τελειώνει ο αντίπαλος με μισή φάση! Καλή μπάλα είναι η Ίντερ που με 20% κατοχή πέρασε στον τελικό του ΤΣ.Λ.
    αυτο ειναι για σενα καλη μπαλα??? :hypnotize :hypnotize

αυτο ειναι για σενα καλη μπαλα??? :hypnotize :hypnotize
    Όταν παίζει η ομάδα μου ναι. Αφού ξέρω ρε ότι δεν μπορούν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο γιατί θα φάνε 5 γκολ. Τί να το κάνω το θέαμα όταν χάνω με πολλά; Εσύ όταν ο ΠΑΟ τρώει πολλά γκολ χαίρεσαι γιατί χορταίνεις θέαμα;

Αν παίζουν ομάδες που δεν με ενδιαφέρουν, τότε όσο πιο ανοιχτά παίζουν τόσο το καλύτερο για μένα.

Όταν παίζει η ομάδα μου ναι. Αφού ξέρω ρε ότι δεν μπορούν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο γιατί θα φάνε 5 γκολ. Τί να το κάνω το θέαμα όταν χάνω με πολλά; Εσύ όταν ο ΠΑΟ τρώει πολλά γκολ χαίρεσαι γιατί χορταίνεις θέαμα;

Αν παίζουν ομάδες που δεν με ενδιαφέρουν, τότε όσο πιο ανοιχτά παίζουν τόσο το καλύτερο για μένα.
    αν παιξει μπαλα αλλα φαει πολλα τοτε οκ...δεν μπορω να κανω κατι....

αλλα δεν θα κατσω να παιξω αντιποδοσφαιρο και κατενατσιο.....μονο και μονο για να παρω το αποτελεσμα.

και τωρα που ειπα κατενατσιο....

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........

τι εγινε ρε? το πηρατε τελικα αυτο που σας ενδιεφερε??????

το πηρατε το σκουντετο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις