Σας ειδα σημερα το μεσημερακι να γυρνατε απο την παλια εθνικη οδο Θηβας και χαιρετηθηκα με αρκετους.....μηπως ηταν κανενας απο εδω? (SUZUKI BANDIT μαυρο με ξενον και αναβατη με ασπρο κρανος και φιμε ζελατινα)![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Σας ειδα σημερα Χαρλεαδες πρωι πρωι χαιρετισμος απαραιτητος αντε ερχονται και οι υπολοιποι![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
σας είδα όλους την Κυριακή και σας θαύμασα!
με τόσο αέρα και σκουπίδι να αιωρείται και το 90% χωρίς κράνος!!!!
μα τι βιονικό μάτι που έχετε!
εγώ και με ανοιχτό το τζάμι δεν μπορούσα... εσείς πως σκατά τα καταφέρνατε!
τελικά είμαι πολύ γυναικωτός.
για το (GS1200)-"adventure" παλικάρι με το φουλάρι -που δεν είχε καν κράνος μαζί του, εκτός κι αν είχε κράνος που διπλώνει και χωράει κάτω από τη σέλα- στη Χαμοστέρνας να πω ή θα παρεξηγηθεί πάλι ο captain;;;
![]()
Σας είδα κατά τις 11:30 στην πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, χαρούμενο ζευγαράκι εκδρομέων, πάνω σε γαλάζια ή ασημί(?) BMW F 650, με ΠΛΗΡΗ εξοπλισμό, και πάνω στο tang bag είχατε χάρτη.....
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ...... ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ![]()
![]()
![]()
Καλά χιλιόμετρα και αν είστε από εδω μέσα, ποστάρετε καμια φωτό να γουστάρουμε κ εμείς οι εργαζόμενοι...![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σας είδα τις περίπου 50 Harley χθες το απόγευμα έξω απο το Αγρίνιο να κατεβαίνετε κονβόι για Πάτρα. Σας χαιρετήσαμε και σηκώσατε όλοι την δεξιά γροθιά. Hannover Chapter Germany έγραφαν τα δερμάτινα γιλέκα σας....
(Τα ναζιστικά κράνη μερικών απο εσάς σας με χάλασαν πολύ όμως......)
Με ειδα να κανω μαλακιες στο δρομο... και μετα μπηκα να γραψω για τους αλλους που ειδα.
Σας είδα χθες στην Παλιά Εθνική Ελευσίνας-Θήβας πριν τη Θήβα πήγαινα προς Αράχωβα... παρέα 3 μηχανές, 1 multistrada, 1 ss, 1 varadero, σας έκανα χώρο να περάσετε... καλούς δρόμους να έχετε μάγκες...
Σας είδα και σας 2 με TDM χωρίς κράνη και με πουκαμισάκια (όχι θαλασσί) έξω από τη Λειβαδιά να σας χαιρετώ αλλά μάλλον ήσασταν ινγκόγκνιτο και δεν ανταποδώσατε..... δεν πειράζει..
Κι εσάς με τις Χάρλευ που όχι μόνο με χαιρετήσατε αλλά πατήσατε και κόρνες!! Νάστε καλά Παίδες καλούς δρόμους και θα σας δω το Σάββατο στην Πάτρα....
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ουφ ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς λες και παιζω παιχνιδι στο πλαυ στασιον νιωθω οταν οδηγω ολο εμποδια![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σας βλεπω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, εδω και 6 μηνες που βρισκομαι στο μαγαζι να ανεβαινετε την ανηφορα (μονης κατευθυνσης) μονιμως με σουζα!
Οκ, πολλοι δεν ανεβαινουν με σουζα αλλα... με όσα περισσοτερα μπορουν...
Αριστερα-δεξια παρκαρισμένα! Καθετα στενα με ελαχιστη εως καθολου ορατοτητα, καθε 20-30 μετρα!
Παιδακια και όχι μονο (μιλαμε ανεβοκατεβαινει πολυς λαος στην περιοχη) να βρίσκονται ανα πασα ωρα και στιγμη στο δρομο σας...να μην αναφερω τα δεκαδες αδεσποτα ζωα που κυκλοφορουν...
Ποτε θα σαβουρδιαστει κανεις και θα εχουμε τρεχαματα να δω και τί κατάληξη θα έχουμε!
Μιλαω για περιοχη Ζωγραφου λίγο πριν τα νεκροταφεια για οσους ξερουν!
σε ειδα φιλε σημερα το μεσημερι με το kdx να σηκωνεις σουζα στην εργατων τυπου στην Ηλιουπολη!θυμηθηκα οταν το χα και γω και αναπολησα τα παλια,αλλα βαλε και ενα κρανος ρε π@@@@ μου!!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Σε είδα... Σήμερα το μεσημέρι στην Αγίου Κωνσταντίνου..κάτω μαζί με τη μηχανή. Το φανάρι κόκκινο, εσύ μπροστά από το φανάρι κι εγώ μερικά αυτοκίνητα πίσω .. Αναρωτιόμουν τι έγινε.. Σε σήκωσαν κι εσένα και το μηχανάκι.. Ευτυχώς σκέφτομαι! Ανάβει πράσινο και φεύγουμε όλοι.. μετά από λίγο σε βλέπω πίσω μου να μου κάνεις νόημα.. Κατεβάζω το παράθυρο.. "Είδες τι έγινε;"μου λες.. "ναι, είστε καλά;" "Κάνε λίγο στην άκρη" μου λες.. (Θα θέλει μάρτυρες, σκέφτομαι)... Σταματάω, κατεβαίνω από το αμάξι... "είστε καλά;" ξαναρωτάω.. "καλά τώρα ενδιαφέρθηκες; Αφού με έκλεισες και έπεσα;" (τι λέει; σκέφτομαι.. μα πως να τον έκλεισα ενώ ήμουν τόσο πίσω, σκέφτομαι..) "Μα τι λέτε;" "Στην Αγίου Κωνσταντίνου δεν ήσουν; Δεν βγήκες από STOP;" Μα τι λέτε; εγώ σας είδα κάτω.. ήμουν 3 αυτοκίνητα πίσω από το φανάρι.. ούτε πορεία άλλαξα, ούτε από στοπ βγήκα" "Ας τα πάρουμε από την αρχή.. δεν με έκλεισες για να αποφύγεις το λεωφορείο;" (μα τι λέει να σκέφτομαι) Με τα πολλά μου είπες δεν θα βγάλουμε άκρη και έφυγες... Ήθελα να σε ρωτήσω μήπως αυτά τα λες έπειδή χτύπησες στο κεφάλι γιατί φυσικά και ήσουν ξεκράνωτος.. Αλλά δεν το έκανα.. ίσα ίσα που σε ρώτησα μήπώς ήθελες να σε πάω κάπου.. Αλλά όχι να ψάχνεις και το μαλάκα της υπόθεσης.. Ούτε σε έκλεισα γιατί κοιτάω χίλιες φορές για μηχανάκια και ΑΝ τυχαινε να το κάνω να είσαι σίγουρος ότι θα σταματούσα... Α! και φόρα και κανα κράνος την επόμενη...
...Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό...
σε ειδα αρουλη στο μεταξουργειο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
...ακράνοβιτς καγκουρομογγολάκο με το τουδουμου.
από Π. Ράλλη μέχρι Χαμοστέρνας ψηλά ΟΛΑ τα πέρασες κόκκινα. μα όλα όμως.
το περίεργο είναι πως πηγαίνοντας χαλαρά σε έφτανα σε κάθε φανάρι για νασε δω να το παραβιάζεις.
και σκεφτόμουν που στον π@#$ είναι η Δι.Ass να σε μαζέψει ή κάνας γλήγορος να σε περάσει σουβλάκι να μην το ξανακάνεις.