Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 91

Θέμα: Μπατσοι με ρουχα αναρχικων..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και το παραμυθάκι συνεχίζεται...

επαναλαμβάνω... κανένα άλλο στοιχείο εκτός απο την φωτό υπάρχει;... γιατί δεν δείχνει τίποτα σχεδόν η φωτό. Ακόμα και αν γίνεται προσαγωγή, δεν δείχνει που έγινε, πως έγινε, γιατί έγινε , ποιοί είναι οι τύποι , κοκ...

ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

Ολοι κριτές χωρίς στοιχεία... συνεχίστε έτσι... αλλά μην ακούσω κανένα να γκρινιάζει μετά , γιατί βρίζουν τους μοτοσυκλετιστές... αφού έτσι φαινόμαστε.. τομάρια που αδιαφορούν για τους πάντες , κάνουν σφήνες, παρκάρουν όπου βρούν, κλέβουν τσάντες, παραβιάζουν τον ΚΟΚ..

στοιχεία για να έχεις προκατάληψη δεν είναι αυτά;

αλλά είπαμε... μιλώ στον αέρα εγώ γιατί είμαι στο πλευρό των αστυνομικών όπως λένε μερικοί. Επειδή είπα κάτι που δεν άρεσε είμαι στο μαύρο... αλλιώς πρέπει να είμαι στο άσπρο. ΄Ξέρετε τι λένε για το απόλυτο και την ευφυία έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γινεται τοση συζητηση για κατι που συμβαινει σε ολο τον κοσμο και ειναι απολυτως φυσικο.+οτι μπορει η φωτο να μην ειναι αυτο που πραγματικα φαινεται

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    koulis19.... δεν είναι για αυτό η συζήτηση ρε φίλε... μακάρι να ήταν μόνο για αυτό.

Η συζήτηση ή μάλλον η διαφωνία μου αν θέλεις είναι οτι πραγματικά δεν μπορώ άλλο στενόμυαλους ανθρώπους που τους έχει σφηνωθεί μια ιδέα και νομίζουν οτι όλα γίνονται όπως είναι αυτή η ιδέα... δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Μόνο έτσι όπως νομίζουν ή καθόλου.

Δεν είναι μόνο αστυνομία - μπάτσοι (που μεγάλο ποσοστό δυστυχώς είναι μπάτσοι σερίφηδες σε συμπεριφορά και νοοτροπία , και το λέω πρώτος)... είναι οτι σαν άνθρωποι δεν έχουμε κρίση... τα καταπίνουμε όλα αμάσητα και μας ενοχλεί όταν κάποιος εκφράζεται αντίθετα. Πρέπει να είναι εχθρός, ηλίθιος, φασίστας... δεν ξέρω τι άλλο.

Αυτό με χαλάει και απο το νήμα εδώ πιάστηκα μιας και είναι θέμα που επειδή ακριβώς ειναι ΑΣΧΕΤΟ με το moto.gr , μπαίνει με προφανή σκοπό... αλήθεια... με τι σκοπό;... οτι οι μπάτσοι είναι ο εχθρός;... οτι οι αναρχικοί είναι καλόπαιδα και τους αποπαίρνουν;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Από πότε το τζίν, η φόρμα και το μπουφάν μηχανής είναι "ρούχα αναρχικών";;;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα: τί θα πεί "ρούχα αναρχικών";;;;;;;;;;;;;;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Από πότε το τζίν, η φόρμα και το μπουφάν μηχανής είναι "ρούχα αναρχικών";;;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα: τί θα πεί "ρούχα αναρχικών";;;;;;;;;;;;;;

o Ενας φοραει COLORI και ο αλλος Balaclava....

Μου μυριζει ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ των μοτοForum....

Accipere quam facere praestat injuriam

Εντελως τυχαια σε επαγγελματικη μου δραστηριοτητα, γνωρισα εναν φιλο του Μαριου Ζερβα. Ισχυριζεται οτι ο Ζερβας προφυλακιστηκε αδικα, λογω βεντετας των μπατσων μαζι του, γιατι κατεβαινε στις πορειες με φωτογραφικη μηχανη, και ειχε βοηθησει ανθρωπους να ξεμπλεξουν φωτογραφιζοντας την συλληψη τους, ετσι ωστε οταν κατηγορηθηκαν ως ταραχοπειοι, και τους χρεωθηκαν τσαντες με μολοτωφ, οι φωτογραφιες του Ζερβα τους αθωωσαν. Φιλε Gandalf πιστευω οτι εχεις μια πολυ ρομαντικη εικονα για την Ελληνικη αστυνομια. Μηπως εισαι και ο ιδιος αστυνομικος;
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    η φωτο ειναι απο τον δεκ του 2008-οχι αλλο βαγγελη μερσιωτη- στην φωτο ειναι οντως αστυνομικοι οι οποιοι τσιμπανε τον πιτσιρικα το αν εγινε προσαγωγη 'η συλληψη δεν το γνωριζω...ειχε κυκλοφορησει 2-3 μερες μετα απο τις αλλες κ το βιντεο με τους αστυνομικους με τα παλουκια, και ειναι την μερα που οι μαθητες των σχολειων εκαναν καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο την βουλη...

ξεπερασμενη κολλεξιον παντως τωρα βγαινει η φθινοπωρο -χειμωνας 2011 και αναμενεται πολυ το λιλα κ το μωβ του υδραυλικου
    panta vromikoi panta laspomenoi

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    μα ειναι φως φαναρι πως η ομαδα περιφρουρησης των αναρχικων συλλαμβάνει στο όνομα του Μπακούνιν, νεαρό παρείσακτο φιλησυχο πολιτη-προβοκάτορα....

η δημοκρατια μας ποτε θα βγαλει τη κουκουλα....; Καληνυχτα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια μικρή απορία και δε θα ασχοληθώ άλλο. Το οτι ειναι μπάτσοι το ξέρουμε σίγουρα απο κάπου; Δε λέω οτι δεν ειναι - μπορεί και να ειναι, να δεχτώ οτι ειναι, απλα ρωτάω εαν το ξέρουμε σιγουρα απο κάπου ή το εικάζουμε βάσει της φωτογραφίας.

Καλό σας απογεμα

Ε, δεν είδες τι έγινε με το τρυφερό ενσταντανέ Ιμπραίμοβιτς - Πικέ;

Μην δουν κάποιον άνδα να κρατα τρυφερα το χέρι ενός άλλου ανδρα, κατευθείαν να τον πουν πούστη...

ρε παιδιά έλεος...λες και χρειαζόταν η φωτογραφία για να το καταλάβουμε...

στα γεγονότα του Δεκεμβρίου οι κουκουλοφόροι με τα λοστάρια που μίλαγαν και παρευρίκονταν σε πηγαδάκια με τους αστυνομικούς ήταν απο την υπηρεσία καθαρίοτητας του δήμου να υποθέσω...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    +1.

Εδώ έχουμε βάσανα.. ενοχλούνε τον σταρ μας.

Ενταξει χρωσταει το "παλληκαρι" αλλα εχει και γυναικα υπουργο.Τζεφρυ τι γινεται?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    Φιλε Gandalf πιστευω οτι εχεις μια πολυ ρομαντικη εικονα για την Ελληνικη αστυνομια.
    Κανείς δεν διαφωνεί ότι η αστυνομία κάνει ΚΑΙ μαλακίες ή όπως θες πες τα.

Οι "εχθροί" τους όμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι πάντοτε σωστοί;;;

μπατσοι???εγω γιατι βλεπω εναν ninja...τον Αλκαιο ντυμενος σαν κολυμβητης με ασθμα...και τον Karim Abdoul Jabbar σε πιο κοντη version (α ναι και λευκη)...στην μεση ειναι ενας ηθοποιος που πρεπει να παιζει τον ''κιλτοσκουφιτσο''...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι λεμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Κανείς δεν διαφωνεί ότι η αστυνομία κάνει ΚΑΙ μαλακίες ή όπως θες πες τα.

Οι "εχθροί" τους όμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι πάντοτε σωστοί;;;

σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μπατσοι???εγω γιατι βλεπω εναν ninja...τον Αλκαιο ντυμενος σαν κολυμβητης με ασθμα...και τον Karim Abdoul Jabbar σε πιο κοντη version (α ναι και λευκη)...στην μεση ειναι ενας ηθοποιος που πρεπει να παιζει τον ''κιλτοσκουφιτσο''...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι λεμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ψιτ... παλουκάρια... σας είπαν και τον λόγο που κάνουν προσαγωγή;... αν όντως είναι προσαγωγή μιας και μόνο μια φωτό μπορεί να δείχνει και UFO να σπάνε βιτρίνες.

Τι είναι αυτό εδώ μέσα ρε γμτ;... όλοι πλέον παντογνώστες και κριτές των πάντων.

Ξέρει κανείς αν είναι κλέφτης, βαποράκι, ...ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ;

Έτσι στο αβίαστο κρίσεις...

Ε λοιπόν ... είστε όλοι ... ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ... και χωρίς φωτό μάλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

α ρε Μαγε ποσο δικιο εχεις...γκανετμια το παλλικαρι τελικα...αλλα καλα να παθει...αφου πηγε να πουλησει οπλα/κοκα/πορνες/γλυφιτζουρια γιορτινες μερες....που πας ρε καραμητρο τις αποκριες???και τι πας και κανεις...τωρα θα φταινε τα παιδια που αντι να πανε στο παρτυ του τριωδιου σου κανουν εσενα τα τρια δυο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εχω βαρεθει να με σταματανε οι μπατσοι
    από 2stroker στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 112
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2010, 14:32
  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ Versys
    από zzr2005 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 10:40
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!