Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Λάμπες Philips Diamond

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Θα πειραματιστεις με διαφορες λαμπες , αλλα στο τελος , μονο με H.I.D. (Xenon)
    θα δεις πραγματικη διαφορα , και δυστυχως θα εχεις συνηδητοποιήσει οτι
    τα λεφτα που ξοδευες σε λαμπες αλογονου , ξεπερασαν την τιμη ενος H.I.D. kit.
    De Facto.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μια ενδεικτική τιμή για δύο λάμπες Η7;
    Καλησπέρα!

Φίλε Η7 δεν θυμάμαι άλλα Η4 που πήρα πρόσφατα έκανε 7? η μία από κατάστημα με ανταλλακτικά
    αυτοκινήτων σε ότι αφορά τα ηλεκτρικά κάπου εκεί θα παίζει και η Η7 αν και θα έπρεπε να είναι πιο φτηνές....

Αύριο θα σου πω ακριβώς τιμή....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Γυρω στο 20ρικο....αλλα προσωπικη γνωμη.....ξεχνα τις.

http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=osram
    Το διάβασα το λίνκ που έβαλες και δεν αμφιβάλω στο ότι δεν είχες καλό αποτέλεσμα......αλλά......
    ...ήταν σίγουρα night breaker ή τίποτα άλλο?? Δηλαδή έγραφαν κωδικό 64193 NBR??? (αν ήταν Η4
    οι Η7 έχουν άλλο κωδικό πριν το NBR).

Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό που λες!
    Εγώ τις δουλεύω εδώ αρκετό καιρό και στο αμάξι και στη μηχανή και τα αποτελέσματα είναι απλά χαοτικά σε σχέση με ότι άλλο!

Και εντελώς πληροφοριακά το αναφέρω...όταν η osram λέει στο site της ΩΣ +90% more light
    και ΩΣ +10% σε σχέση με τις κοινές λάμπες αλογόνου και δεν νομίζω να λέει πουθενά ότι μοιάζει
    με ξένον όπως πιστεύουν μερικοί και τις αγοράζουν και ''την πατάνε''

Τώρα το +90% που λέει το κάνει εγώ στο αμάξι ένα 50% παραπάνω σε δέσμη το έχω και σε πλάτος
    και σε απόσταση όσο για 10% πιο άσπρο είναι και με το παραπάνω !

### Makis206 oi philips αυτές που έχουν φως 4000Κ και 4500Κ ΜΗΝ τολμήσεις να τις πάρεις....
    αν πάλι τις πάρεις θα κλάψεις τα λεφτά που θα έχεις δώσει στην πρώτη βροχή...ναι στον βρεγμένο δρόμο δε βλέπεις τίποτα!
    Επίσης οι philips έχουν την ένδειξη πάνω NOT FOR USE IN EUROPE και αν σε σταματήσει
    ψαγμένος τροχονόμος θα το φας το μπουγιουρντί!

που κοστίζουν όμως στα 50 ευρώ

50?????

Θα σου πω αύριο τιμή Η7 είπες ε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Εγώ θα συμφωνήσω με τον "PortisHead" και θα έλεγα να βάλεις κατευθείαν ένα H.I.D. kit με 35 έως 50 ευρώ, βρίσκεις και απο ebay και απο εδώ Ελλάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    50?????
    Θα σου πω αύριο τιμή Η7 είπες ε???
    Δες ξανά αυτό που έγραψα Σάκη, δεν μου μίλησε για τις Night Breaker (τις οποίες έχω στα υπόψιν κι απ'το site που έβαλε ο George20vt ) αλλά ανάφερε κάτι καινούργιες Osram που αν άκουσα καλά στο τηλέφωνο πρέπει να έχουν και το ίδιο όνομα.. μου είπε βέβαια και για τις παλιές Night Breaker που όντως κόστιζαν κάτι παραπάνω από 20 ευρά.

Ρώτα εσύ αν σου δωθεί η ευκαιρία κι εννοείται ότι θα έχω στα υπόψιν κι εγώ να μην σκάσω ένα σωρό λεφτά στις Night Breaker μου ξέραμε μέχρι τώρα, έχω δει τη συσκευασία τους εξάλλου και δεν θα πάω στα "τυφλά"

Απ'την άλλη πάλι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γνωστός χρόνια, εκτός του ότι είναι φίλος ξέρει και το ότι είμαι μέσα στα πράγματα (σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων δουλεύω και συνεργαζόμαστε) και όχι ο τυχαίος που μπορεί να περάσει απ'το μαγαζί για να του πουλήσει αέρα. Δεν είναι και τέτοιος άνθρωπος εξάλλου, θα δούμε.

Οι Η7 είναι ακριβότερες από τις Η4 πάντως

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    , δεν μου μίλησε για τις Night Breaker (τις οποίες έχω στα υπόψιν κι απ'το site που έβαλε ο George20vt ) αλλά ανάφερε κάτι καινούργιες Osram που αν άκουσα καλά στο τηλέφωνο πρέπει να έχουν και το ίδιο όνομα.. μου είπε βέβαια και για τις παλιές Night Breaker που όντως κόστιζαν κάτι παραπάνω από 20 ευρά.

Στο site της Osram υπάρχουν και κάποιες με όνομα "night racer"... Μήπως είναι αυτές οι καινούργιες;
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Στο site της Osram υπάρχουν και κάποιες με όνομα "night racer"... Μήπως είναι αυτές οι καινούργιες;
    Είναι πολύ πιθανόν να μου είπε αυτό το πράγμα και να μην άκουσα καλά, όταν με το καλό περάσω από εκεί θα ενημερώσω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p-17832.jpg 
Προβολές:	334 
Μέγεθος:	70,6 KB 
ID:	198226

Με δωρεαν μεταφορικα: http://www.autobulbsdirect.co.uk/H7-...r-Plus-90.html
    All i want from my birthday is another birthday!

Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
    Με δωρεαν μεταφορικα: http://www.autobulbsdirect.co.uk/H7-...r-Plus-90.html

Αν θα πάρεις από εκεί, δε βάζεις άλλες δύο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Αν θα πάρεις από εκεί, δε βάζεις άλλες δύο...
    Προσωπικά αν μου βγει γύρω στο 30άρι ευρώ απ'τον φίλο που προανάφερα τότε μάλλον με συμφέρει Γιάννη, εννοείται πως αν το προχωρήσω θα σου πάρω κι εσένα ένα ζευγάρι (σου χρωστάω χάρη εξάλλου ) και θα σ'ενημερώσω, μόνο που πρέπει να υπολογήσεις αρχές του επόμενου μήνα αφού τώρα είμαι λίγο σφιγμένος από οικονομικής πλευράς. Έχεις λίγη υπομονή;

Δες ξανά αυτό που έγραψα Σάκη, δεν μου μίλησε για τις Night Breaker......
    Ναι σωστά...θα ενημερωθώ και θα ενημερώσω μιας και σήμερα έμπλεξα με τη δουλειά και δεν ασχολήθηκα!!

Μάλλον θα είναι η νέα σειρά η night racer... θα μάθω κι αν είναι θα πάρω μια για δείγμα δοκιμαστικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
    Εγώ θα συμφωνήσω με τον "PortisHead" και θα έλεγα να βάλεις κατευθείαν ένα H.I.D. kit με 35 έως 50 ευρώ, βρίσκεις και απο ebay και απο εδώ Ελλάδα.
    Λάμπες Η7 σε HID??? τους απέναντι τους σκέφτεσαι καθόλου???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Σε Η4 λάμπα που είχα ΗID, δεν δημιουργούσε πρόβλημα.
    Τώρα σε Η7 δεν ξέρω αν είναι τόσο τεράστια η διαφορά. Μπορεί να βάλει με την προυπόθεση να ρυθμίσει που θα φτάνει το ύψος της δέσμης, ωστε να μην ενοχλεί.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. PHILIPS Customer Service
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 11:06
  2. Superbikes - Αγώνας δεύτερος - Philip Island
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 08:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα