θα παει κανεις?camen?το video ειναι ολα τα λεφτα...
http://www.google.gr/url?sa=t&source...P5et9iVLp2TMMg
θα παει κανεις?camen?το video ειναι ολα τα λεφτα...
http://www.google.gr/url?sa=t&source...P5et9iVLp2TMMg
Και προσπαθουσα να καταλαβω τι διαολο rally θα γινει στην Πατρα που ειναι kai super![]()
![]()
![]()
Κοιτα,μια βολτα θα την κανω προς τα εκει να δω τι παιζει.Αλλα τωρα αμα εκει που εχουν κατασκηνωσει υπαρχουν οντως καμια 10.000 μηχανες και καμια 15.000κοσμος,δεν νομιζω οτι θα ειναι να κανεις την βολτα σου...![]()
Ωστοσο,αν ερθετε-οποιοι ερθετε- θα χαρω πολυ και εγω και οι υπολοιποι να σας δουμε απο κοντα και να πιουμε καφεδακι...![]()
![]()
![]()
![]()
και ακριβη εισοδοςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και προσπαθουσα να καταλαβω τι διαολο rally θα γινει στην Πατρα που ειναι kai super![]()
![]()
![]()
Κοιτα,μια βολτα θα την κανω προς τα εκει να δω τι παιζει.Αλλα τωρα αμα εκει που εχουν κατασκηνωσει υπαρχουν οντως καμια 10.000 μηχανες και καμια 15.000κοσμος,δεν νομιζω οτι θα ειναι να κανεις την βολτα σου...![]()
Ωστοσο,αν ερθετε-οποιοι ερθετε- θα χαρω πολυ και εγω και οι υπολοιποι να σας δουμε απο κοντα και να πιουμε καφεδακι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο τωρα το ακουω...Γτ θα εχει και εισοδο δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και ακριβη εισοδος![]()
![]()
![]()
το γραφει τι sait μολις μπαινεις...
Τα 65Ε λες?!Νομιζω οτι αυτο αφορα αυτους που θα κατασκηνωσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το γραφει τι sait μολις μπαινεις...
Οχι καποιον που θα παει να δει...![]()
Ελπιζω δλδ να ειναι ετσι....![]()
![]()
![]()
σπυρε θα κατεβεις πατρα?
![]()
![]()
![]()
για τη γέφυρα το Σάββατο έχω πληροφορία πως το πέρασμα θα γίνει 10.30 με 11.00![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
για τη γέφυρα το Σάββατο έχω πληροφορία πως το πέρασμα θα γίνει 10.30 με 11.00![]()
μιση ωρα θα κανουν να περασουν εεε?
σοβαρα το λεω
:rotflmao:
![]()
όχι ρε ...εννοώ πως κάπου μεταξύ 10.30 με 11.00 θα περάσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μιση ωρα θα κανουν να περασουν εεε?
σοβαρα το λεω
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
όχι ρε ...εννοώ πως κάπου μεταξύ 10.30 με 11.00 θα περάσουν
![]()
καλα μη νομιζεις πως θα περασουν και γρηγορα...το μισαωρο το χουν ανετα![]()
οσοι πατρινοι πατε για το περασμα δηλωστε...εγω θα παω παντως...
αν βρω babysiting θα παρω γυναικα και ισως την πιουμε αυτη τη μπυραΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σπυρε θα κατεβεις πατρα?
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο.... εγώ θα είμαι απέναντι!!! Με το κόκκινο μαντήλι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
και γω θα είμαι αλλά από τη πλευρά του Αντιρρίου![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Aσε τα "ισως" και τα "μπορει" και να την πιουμε την μπυριτσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αν βρω babysiting θα παρω γυναικα και ισως την πιουμε αυτη τη μπυρα![]()
Απλα υποψιν,οτι την Κυριακη το απογευμα μεταξυ 16:00-18:30 δεν μπορω.Εχω εξεταση στα Αγγλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()