ετσι και αλλιως εμεις ερχομαστε καθε χρονο απο εδω απλα λογο κρισεως ηκονομικης θα ερθουν πιο λιγα ατομα 5 συνολικα τα λεμε απανω γιατι μπαινω απο καφετερια θα κηταξω να σας γνωρισω εχω ενα μαυρο 600 cbf ΜΑΚΗΣ
ετσι και αλλιως εμεις ερχομαστε καθε χρονο απο εδω απλα λογο κρισεως ηκονομικης θα ερθουν πιο λιγα ατομα 5 συνολικα τα λεμε απανω γιατι μπαινω απο καφετερια θα κηταξω να σας γνωρισω εχω ενα μαυρο 600 cbf ΜΑΚΗΣ
Oλα ειναι δρομος
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
εσυ πηγαινεις με τα ορια δηλαδη?
σεβαστο αν πηγαινεις ... απλα δεν εχω δει κανεναν
και τις σποντες συνεχεια για τις συγκεντρωσεις και τις λεσχες τι τις θες? ειναι και αστοχες....
δεν ειμαστε λιγοι , ειμαστε τοσοι οσοι χρειαζονται ... γιατι αν γινουμε περισσοτεροι θα αρχισουμε να τσακονωμαστε ακομα και για τα ορια ....
τα οποια μερικες φορες ειναι εντελως παραλογα και πρεπει να εισαι ηλιθιος για να τα ακολουθησεις . κανονας στην ασφαλη οδηγηση ειναι να οδηγας ετσι ωστε να μην εμπλακεις ποτε σε ατυχημα . και στην Ελλαδα αν πας με τα ορια κινδυνευεις αμεσσα..
εχεις δει σε πολλα μερη στον κοσμο πινακιδες με οριο 10? στην Ελλαδα υπαρχουν παρα πολλες και χωρις κανεναν λογο
http://rodopinews.gr/?p=4281
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΙΚΟΣ
φωτο απο ΠΣΜ 2008 ΘασοςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikostsiggenis
Εγω και ο Χαιτοπουλος θα ειμαστε εκει απο την Τριτη το απογευμα!
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΙΚΟΣ
Στις όχθες του ποταμού Άρδα θα συγκεντρωθούν φέτος οι λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη τη χώρα. Πρόκειται για την 29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών, η οποία ξεκινά στις 19 και ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου στις Καστανιές, στον κατασκηνωτικό χώρο του Άρδα. Φέτος η συμμετοχή αναμένεται να αγγίξει τις 10.000 μοτοσικλέτες.
Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της μοτοσικλέτας και του μοτοσικλετισμού στην Ελλάδα. Διοργανώνεται από την ΜΟΤ.Ο.Ε., τη δευτεροβάθμια οργάνωση των μοτοσικλετιστών Ελλάδας, η οποία δημιουργήθηκε πριν από 24 χρόνια και συσπειρώνει πάνω από 75 σωματεία (λέσχες) μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα.
Η εισοδος θα ειναι αποκλειστικα για μηχανη 60 ευρω?
Δεν θα υπαρχει ημερισιο εισητηριο μονο για εισοδο στον χωρο πεζος?
Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies
εχει φιλε μου μην ανυσηχεις
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Ποσο ειναι ξερεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
εχει φιλε μου μην ανυσηχεις![]()
Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=119881871360291&index=1
οποιος προκειτε να ανεβει θα χαρω να τα πουμε κ απο κοντα!
Θα ειμαι καθε βραδυ στη γεφυρα με πορτοκαλι ΚΤΜ 990 adv
![]()
![]()
![]()
Να ερθης στην εκδηλωση να με ζητησης, μαλλον στη εισοδο και στο ΕΣΤΙΑ ξενοδοχειο στο Ν. Πυργο
χαχαχ απεναντι απο το εστια ειναι η δουλεια μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Να ερθης στην εκδηλωση να με ζητησης, μαλλον στη εισοδο και στο ΕΣΤΙΑ ξενοδοχειο στο Ν. Πυργο
επειδη θα ερχομαι αργα κ δεν θα εχει συναυλιες υποθετω πως μονο στη γεφυρα θα εχει κοσμο....οπως την προηγουμενο φορα!
ποιον θα ψαξω κ με τι μηχανη θα εισαι?
ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΜΑΥΡΟ CBF 1000 ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
χαχαχ απεναντι απο το εστια ειναι η δουλεια μου!!!
επειδη θα ερχομαι αργα κ δεν θα εχει συναυλιες υποθετω πως μονο στη γεφυρα θα εχει κοσμο....οπως την προηγουμενο φορα!
ποιον θα ψαξω κ με τι μηχανη θα εισαι?
Μεχρι και τις 1.30 το βραδυ θα χει συναυλιες.......στη γεφυρα τινα κανω να βλεπουμε τα καραγκιοζιλικια....
εχουμε γαμο αδερφε.....οπου εχει κοσμο θα αραξω για καμια μπυρα, μεσα στην κατασκηνωση τι να κανω με το ΚΤΜ κ τις ξεταπωτες ακραπες να κοιταω αυτους που κοιμουντε ή να με μαλωνουν γιατι κανω θορυβο κ τους ξυπναω!
Την προηγουμενη φορα δεν ξερω αν ειχες ανεβει αλλα η γεφυρα ειχε για 1,5χιλιομετρο κοσμο δεξια κ αριστερα περ. 1500 ατομα , τωρα το τι κανουν κ γιατι κ αν ειναι σωστο ειναι αλλο θεμα....
![]()
![]()
![]()