Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: κλοπη εξατμισεων Remus

Νέο μέλος

κλοπη εξατμισεων Remus

Καταρχας να πω ενα καλησπερα σε ολους καθως ειναι το πρωτο μου post στο forum! Δυστυχως το πρωτο μου post συνοδευεται απο ενα κακο μαντατο καθως τη δευτερα μου εκλεψαν τις εξατμισεις απο τη μηχανη (tdm900). ειμαι φοιτητης και μενω μαζι με την κοπελα μου στην Καλλιθεα, τη μηχανη την εβαζα σε πυλωτη, ειχα συναγερμοβκαι ειχα πονταρει τις βιδες στις Remus. ειχα μια δουλιτσα των 700 ? απο την οποια απολυθηκα στις 2 μαιου λογω νεων μετρων και περικοπων. τα λεφτα μπορει να μην ηταν πολλα αλλα με κοπους και θυσιες μαζευα λιγο λιγο τα χρηματα που χρειαζοντουσαν για να τις αγορασω. μετα απο 4 μηνες καταφερα να μαζεψω 1200 ? και πηγα και τις εβαλα! οταν με απολυσανε στεναχωρηθηκα αρκετα (σας ειπα ειμαι και φοιτητης και ζοριζομαι λιγο) αλλα οπως ειπα και στην κοπελα μου, δε βαριεσαι τουλαχιστον θα κανουμε καμια βολτουλα με τη μηχανη τωρα που καλοκαιριαζει και θα ξεχνιομαστε...λογαριαζα ομως χωρις τον ξενοδοχο καθως 10 μερες αφου εχασα τη δουλεια μου και ενω κοιμομουν στο σπιτι καποιοι αποφασισαν οτι δεν ειναι ιερος ο κοπος και η κουραση μου ολο αυτο τον καιρο και ηρθαν και μου εφαγαν τις εξατμισεις! να ναι καλα τα παιδια για το ωραιο δωρακι το οποιο ηρθε καπακια μαζι με τη σφαλιαρα που εφαγα απο τον ΟΑΕΔ οπου μου ειπαν οτι δεν μπορω να μπω στο ταμειο ανεργιας για 20 ενσημα που επρεπε να εχω ακομα (ελεος).
    αν καποιος ξερει καποιον που μπορει να εχει καποια πληροφορια θα το εκτιμουσα καθως εχω να κοιμηθω 2 μερες απο τη στεναχωρια μου ειδα και ενα παρομοιο thread απο ενα αλλο παλικαρι αλλα ηταν πριν 4 χρονια και δεν νομιζω να τον βρω. ηηρθε και η σημανση και πηρε αποτυπωματα γιατι ειχαν αφησει καποια παξιμαδια και ροδελες και περιμενω να μου πουν κι αυτοι τι θα βρουν

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    επειδη θυμιζει πραματα που δε μου αρεσουν καθολου...προσεχε μην επιστρεψουν για ολη τη μηχανη!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    εχω ξενερωσει τοσο πολυ που σκεφτομαι να την πουλησω και να αρχισω παλι τα λεωφορεια και τα μετρο..δεν υπαρχει πλεον κανενας σεβασμος ρε γμτ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr

re

Δεν εισαι μονος σου ......
    Σιγουρα πολλα ατομα απο εδω μεσα εχουν χασει εξατμισεις....και ειμαι και εγω ενας απο αυτους.
    Να παρακαλας που δεν σου πηραν την μηχανη ολοκληρη.
    Η μονη λυση ειναι να κανεις ηλεκτροκολληση εκει που κομπωνει η εξταμιση και το σημαντικοτερο ολων να βρεις μια κλειστη θεση σταθμευσης.

Εγω την ειχα φορεσει την εξατμιση μολις 3 μερες ,δεν ειχα προλαβει ουτε μια βολτα εξω να της κανω.

Α.και καλως ηρθες...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    να τους κοπουν τα χερια απο τη ριζα,απο το θεο να το βρουν τα καθικια

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    βαλε τις μανίσιες, παρε το κορίτσι σου και τραβάτε καμμια βόλτα να περάσετε καλά και βρες και μια καλη θεση σταθμευσης για το μηχανακι σου.

Για οτι διορθωνεται με λεφτά μην πολυστεναχωριέσε.

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπη εξατμισεων!!!
    από ermhc στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2011, 00:24
  2. ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ -- ΒΡΕΘΗΚΑΝ
    από BLUEMAN1000 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2006, 17:40
  3. περι εξατμίσεων .. fz62004
    από UPEI στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 60