Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 276

Θέμα: Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ HONDA ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
    ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ TDM ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ΣΤΗ YAMAHA ΜΕ ΕΝΑ TDM ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΑΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
    ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΦΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ YAMAHA ΣΑΝ ΤΟ R1 ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ FAZER ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΗΛ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΤ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο 1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDARA.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΄΄ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ-ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Πολύ θα το ήθελες να μείνω..το ξέρω οτι έχεις αρχίσει τα βουντού και τα σχετικά για να μείνει το tdm αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη hondakia, μάγε, κομπογιανίτη. Όσο επισκευές σε tdm έχω δεί όλα τα μ@λακισμένα που το παίρνουν και το σκίζουν χωρίς να αλλάζουν ούτε λάδια!!!! άμα είσαι άσχετος ότι μηχανή και να πάρεις θα σου τα δώσει στο χέρι!!!! Εδώ CBR1000 βλέπεις κομμένα πλαίσια (μεμονομένες περιπτώσεις ξέρω ξέρω) και εσύ μιλάς για τους άσχετους με τα tdm...

Αλλά να στο πω κι αλλιώς...Ένα πλυντήριο το πολύ πολύ να πιάσει άλατα και να του χαλάσει κι ο κάδος. Προτιμώ να μου χαλάσει η μηχανή, γιατί μηχανή αγόρασα και όχι πλυντήριο, παρά να τρέχω για αλλαγές κάδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Πολύ θα το ήθελες να μείνω..το ξέρω οτι έχεις αρχίσει τα βουντού και τα σχετικά για να μείνει το tdm αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη hondakia, μάγε, κομπογιανίτη. Όσο επισκευές σε tdm έχω δεί όλα τα μ@λακισμένα που το παίρνουν και το σκίζουν χωρίς να αλλάζουν ούτε λάδια!!!! άμα είσαι άσχετος ότι μηχανή και να πάρεις θα σου τα δώσει στο χέρι!!!! Εδώ CBR1000 βλέπεις κομμένα πλαίσια (μεμονομένες περιπτώσεις ξέρω ξέρω) και εσύ μιλάς για τους άσχετους με τα tdm...

Αλλά να στο πω κι αλλιώς...Ένα πλυντήριο το πολύ πολύ να πιάσει άλατα και να του χαλάσει κι ο κάδος. Προτιμώ να μου χαλάσει η μηχανή, γιατί μηχανή αγόρασα και όχι πλυντήριο, παρά να τρέχω για αλλαγές κάδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ TDM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟFF ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

TDM ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ TDM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟFF ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

TDM ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
    Όχι από μένα όμως και αυτό είναι το ζητούμενο όσο για το μηχανή είναι....είναι καθαρά street me πιο ψηλή και όρθια θέση οδήγησης που την κάνει πολύ πιο ξεκούραστη στο ταξίδι και μέσα στην πόλη. Είναι θεόστενη και χώνεται άνετα όπου και ένα παπί, απαιτεί ελάχιστα για συντληρηση και καύσιμο και θα κεράσει τσαί πολλά sb σε κλειστό ορεινό στροφιλίκι

ΟΥΦ μάθημα τέλος!!!!! την άλλη φορά με τον κηδεμόνα σου

είδα φως και μπήκα
    Κάτοχος Honda πρόσφατα έκανε προσθετική στήθους!!!!!

Σε ερώτηση που του έγινε απάντησε: την έκανα λόγω Αντιπροσωπείας!!!!!! κόκαλο όλοι και συνεχίζει

Να μωρέ όταν μου πιάνουν τον κόλο μου αρέσει μετά να μου πιάνουν και το βυζί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    'Εεετσι, έτσι....

"ΌΛΟΙ εναντίον της Honda" μπας και καταφέρετε κάτι... Αλλά ξέρετε τι?

Τόσα χρόνια, και όλοι ενεντίων της Honda να πάνε, τίποτα δεν καταφέρνουν...

Επειδή έτυχε να μετρήσω πρόσφατα όλα τα πρωταθλήματα, ας τα μετρήσει κάποιος να μου πει.

Και μιλάω, όλα! SS, SBK, MotoGP, GP500, GP250, MX, Motard, κλπ.

Η Honda έχει περισσότερα απ'ότι όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ!!! Και ανα κατηγορία να τα πάρετε, πάλι τους σκίζει παρόλες τις κατά καιρούς προσπάθειες με "φιλικούς" προς άλλες κατηγορίες κανονισμούς...

Μου αρέσει να σας διαβάζω πάντως έχετε πλάκα... Είναι σαν τους πολέμιους της Microsoft. Ότι και να λέτε είναι η Honda είναι νο 1 στον κόσμο και όλες οι άλλες μαζί δεν την φτάνουν
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    'Εεετσι, έτσι....

"ΌΛΟΙ εναντίον της Honda" μπας και καταφέρετε κάτι... Αλλά ξέρετε τι?

Τόσα χρόνια, και όλοι ενεντίων της Honda να πάνε, τίποτα δεν καταφέρνουν...

Επειδή έτυχε να μετρήσω πρόσφατα όλα τα πρωταθλήματα, ας τα μετρήσει κάποιος να μου πει.

Και μιλάω, όλα! SS, SBK, MotoGP, GP500, GP250, MX, Motard, κλπ.

Η Honda έχει περισσότερα απ'ότι όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ!!! Και ανα κατηγορία να τα πάρετε, πάλι τους σκίζει παρόλες τις κατά καιρούς προσπάθειες με "φιλικούς" προς άλλες κατηγορίες κανονισμούς...

Μου αρέσει να σας διαβάζω πάντως έχετε πλάκα... Είναι σαν τους πολέμιους της Microsoft. Ότι και να λέτε είναι η Honda είναι νο 1 στον κόσμο και όλες οι άλλες μαζί δεν την φτάνουν

χμμμμμμμμμμμμμμμμ
    με προβλημάτισες.............

λες να πάρω Honda????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    παρακλώ τους mod να το μεταφέρουν στα ανέκδοτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χμμμμμμμμμμμμμμμμ
    με προβλημάτισες.............

λες να πάρω Honda????

παρακλώ τους mod να το μεταφέρουν στα ανέκδοτα
    Ως συνήθως χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα...

Επειδή είναι στο "Διαμάχες" το παίρνω φυσικά στην πλάκα
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

είδα φως και μπήκα
    Ως συνήθως χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα...

Επειδή είναι στο "Διαμάχες" το παίρνω φυσικά στην πλάκα
    Ας αφήσουμε λοπόν την πλάκα και ας μιλήσουμε με επιχειρήματα...

Ο πιο σοβαρός λόγος που δεν αγοράζω honda είναι ο Σαρακάκης.
    οι λόγοι γνωστοί (τιμές ανταλακτικών, εξυπηρέτηση κλπ. τα λέτε και οι ίδιοι σε ποστ δικά σας). Το θεωρώ μαλ@κία να δίνεις τόσα χρήματα και να σου πιάνουν τον κ@λο συνέχεια.

Αλλος λόγος είναι οτι είμαι επαρχία (Πατρα) εδώ ο αντιπρόσωπος κάπως την έχει δει και δεν κάνει ανταλλαγές με άλλες μηχανές, μόνο HONDA (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια όταν άλλαξα το BMW με το TDM). Τότε είχα πάει να συζητήσω για το VFR 800.

Εχω την απαίτηση φίλε μου όταν δίνω τόσα χρήματα (αλλά στην τελική δεν έχει σημασία το ποσό) να έχω ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ, και σε αυτό η YAMAHA είναι άπιαστη!!!!! (τουλάχιστον εδώ στην επαρχία, οπου οι επιλογές είναι λίγες. Για ρώτα πόσοι με BMW,Honda klp πάνε για Service Αθήνα.)
    Αν είναι όποτε θέλω να κάνω service να κάνω 500 χλμ, να χάνω μια ολόκληρη μέρα και αν πάθω καμια μικροζημια να τρέμω να πάω στο εδώ συνεργείο γιατί θ αμου πιάσει τον κ@λο επειδή δεν είμαι πελάτης, ή θα μου κάνει Μ@λακια επειδή είναι άσχετοι, ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!!

Τέλος αυτός ο μύθος οτι τα Ηonda δεν σπάνε,δεν χαλάνε
    μου την δίνει στα νεύρα γιατί απλά δεν ισχύει. Ανάλογα το πως συντηρείς, φέρεσαι στην μηχανή σου θα βγάλει και τα ανάλογα προβλήματα. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. (αστοχίες υλικού)
    και οι αγωνιστικοί κινητήρες (βλέπε ktm)

Θα μείνω σε αυτά γιατί το μάμισα το θέμα (διαμάχες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι διαφορές στις τιμές των ανταλακτικών πλέον είναι αστείες.

Ειδικά με τον Σαρακάκη δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν πρόβλημα στην εξηπηρέτηση και οταν πάω εγώ ας πούμε τις προάλες για ακτίνες τέλειωσα σε 15 λεπτά.

Τα Honda οχι μόνο δεν σπάνε δεν χαλάνε αλλά δεν χρειάζονται καν τη συντήρηση που λέει η εταιρεία.Ειδικά κάτι σαν το δικό μου δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Ακόμα και οι αγωνιστικοί κινητήρες της Honda είναι απίστευτα αξιόπιστοι.

Ο πιο σοβαρός λόγος που δεν αγοράζω honda είναι ο Σαρακάκης...
    Οπότε καταλήξαμε... Honda θέλεις να πάρεις, γιατί είναι τα καλύτερα, αλλά σε εμποδίζει ο μαλάκας ο αντιπρόσωπος και η πολιτική του στην Ελλάδα...

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική αγορά είναι μόλις μία τρίχα από τα @@ της Honda...

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Ειδικά με τον Σαρακάκη δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν πρόβλημα στην εξηπηρέτηση και οταν πάω εγώ ας πούμε τις προάλες για ακτίνες τέλειωσα σε 15 λεπτά.

Τα Honda οχι μόνο δεν σπάνε δεν χαλάνε αλλά δεν χρειάζονται καν τη συντήρηση που λέει η εταιρεία.Ειδικά κάτι σαν το δικό μου δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Για την εξυπηρέτηση στέφανε δεν το λέω εγώ, HONDAKIDES τα λένε.

Για την συντήρηση δεν είπα τίποτα, θεωρώ οτι ο καθένας κένει ότι πιστέυει καλύτερο

Περι αγωνιστικών κινητήρων, εννοόυσα κινητήρες που φοράνε μηχανές παραγωγής. Για αυτό έφερα σαν παράδειγμα την KTM. Λογικό είναι οτι ένας αγωνιστικός κινητήρας ο οποίος λειτουργεί πιο κοντά στις "ανοχές" του για να βγάλει πεισσότερη δύναμη, θα βγάλει και περισσότερες ζημιές. Τωρα ένα dominator που βγάζει 30% λιγότερη δύναμη από ένα ktm από τα ίδια κυβικά τι να πάθει???? και φυσικά δεν έχει και τις ίδιες απαιτήσεις σε συντήρηση.

Kαι για του λόγου το αληθές, μπορείτε να μπείτε στο site της Tenkate και της HRC που δίνουν κιτ για το CBR1000RR, αυξάνωντας την ιπποδύναμη στα 220+ άλογα, μειώνοντας την αξιοπιστία μόλις 10% όπως λέει και η έγγραφη εγγύηση που παίρνεις

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
    ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΩΛΟΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

είδα φως και μπήκα
    Οπότε καταλήξαμε... Honda θέλεις να πάρεις, γιατί είναι τα καλύτερα, αλλά σε εμποδίζει ο μαλάκας ο αντιπρόσωπος και η πολιτική του στην Ελλάδα...

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική αγορά είναι μόλις μία τρίχα από τα @@ της Honda...
    ¨Οχι φίλε μου δεν είχα καταλήξει, έρευνα αγοράς έκανα, αλλά επειδή δεν είμαι στενόμυαλος δεν έιχα αποκλείσει την honda.

Απλά όταν βλέπεις συμπεριφορές και μαθαίνεις και από γνωστούς κάποια πράγματα τότε διαμορφώνεις άποψη και επιλέγεις.
    Όπως λοιπόν έστειλα την BMW στο πυρ το εξώτερο, έστι έστειλα και την HONDA.

Και αν η HONDA δεν με υπολογίζει γιατί η Ελλάδα είναι μια τρίχα από τα @αρχίδια της, τότε γιατί να της δώσω τα ωραία μου λεφτά????της δίνω και εγώ τα @ρχίδια μου μέχρι να μάθει να με σέβεται σαν πελάτη και καταναλωτή. μέχρι τότε....

YAMAHA RULEZ

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Honda
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 16:31
  2. ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Honda
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 13:35
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Honda!!!