Πολυ ωραιο δειχνει...Αναμενω με αγωνια το πακετο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στο μελλον θα τα κανουμε λιγο πιο μικρα και τα χρωματα,μαυρο πλαισιο με πορτοκαλι η κοκκινη γραμματοσειρα.ετσι θα παιζουν και ρολο ασφαλειας το βραδυ![]()
Σπυράκο ευχαριστούμε τα μάλα, αν σε πάρει ο δρόμος σου από Πάτρα κερνάμε μπύρες και μεζεδάκια.
Τσάκω μία προκαταβολικά
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κανα αυτοκολητο κοζανη χλωμο ε???![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
δεν μπορεις να εξυπηρετηθεις απο θεσ/νικη?αν δεν μπορεις να κατεβεις στα ταχυδρομει ο sakoulakis.αλλιως αν ειναι αδυνατο στειλε διευθυνση με πμ μπας και κανω τιποτα.(δοκιμασε πρωτα ομως με sakoulaki)Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
![]()
Μπορώ να πάρω εγω και για σένα.Κατεβαινω Kοζάνη σχεδον κάθε Παρασκευη.Αλλα δεν ξέρω που και ποτε θα τα μοιρασει ο sakoulakisΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
δεν μπορεις να εξυπηρετηθεις απο θεσ/νικη?αν δεν μπορεις να κατεβεις στα ταχυδρομει ο sakoulakis.αλλιως αν ειναι αδυνατο στειλε διευθυνση με πμ μπας και κανω τιποτα.(δοκιμασε πρωτα ομως με sakoulaki)![]()
Giorgos
σημερα τα εστειλα αν οχι μεχρι το σαββατο τη δευτερα θα τα εχει στα χερια του.στειλτε του πμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
Μπορώ να πάρω εγω και για σένα.Κατεβαινω Kοζάνη σχεδον κάθε Παρασκευη.Αλλα δεν ξέρω που και ποτε θα τα μοιρασει ο sakoulakis
παιδες να πω κι εγω κατι...
δεν τα εχω παρει ακομα στα χερια μου! λογικο, ο ανθρωπος σημερα τα εστειλε!
Οταν τα παραλαβω θα σας πω λεπτομεριες!
Μη μου στελνετε πμ ενας ενας ξεχωριστα γιατι ουτε εναν εναν τηλ μπορω να παιρνω ουτε να απανταω!
Θα ορισουμε ενα σημειο για ολους να το κανονισουμε αλλιως... θα σας πω που να ερχεστε να παραλαμβανετε!
![]()
Για μας εχει μεινει κατι; Ποιος εχει αναλαβει στην κρητη; Επισης, σαν οδηγος λεωφορειου, ισως μπορω να βοηθησω λιγο στη διανομη.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
δες εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
Για μας εχει μεινει κατι; Ποιος εχει αναλαβει στην κρητη; Επισης, σαν οδηγος λεωφορειου, ισως μπορω να βοηθησω λιγο στη διανομη.
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=103667
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
Μπορώ να πάρω εγω και για σένα.Κατεβαινω Kοζάνη σχεδον κάθε Παρασκευη.Αλλα δεν ξέρω που και ποτε θα τα μοιρασει ο sakoulakis![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
την παρασκευη θα στειλω μια ποσοτητα και στο αργος στον jimtarasxt660x.κατα πασα πιθανοτητα θα μοιρασει στη γυρο περιοχη αυτος.![]()
ανανεωση λιστας των παιδιων που μοιραζουν....
ως στιγμης οι διανομεις εχουν ως εξης.........
παιδια.........
κρητη μοιραζει sv9cvk (χρηστος)
λαρισα-καρδιτσα-τρικαλα μοιραζει(svx)
αθηνα θα τα φερω εγω παρασκευη στη γνωστη συγκεντρωση η ο (dim chios)
θεσσαλονικη μοιραζει (sakoulakis)
πατρα μοιραζει ο (camen)
μηλο-κυκλαδες μοιραζει ο (φραγκισκος)
αργος μοιραζει ο (jimtarasxt660x???)
απο σαββατο και μετα θα ορισουν σημειο συναντησης για να τα μοιρασουν![]()
Δηλαδή για να πάρουμε αυτοκόλλητα, πρέπει να δούμε και τις φάτσες σας? :P
Life begins at 45°.
και οχι μονο,μαζι με την παραλαβη θα υπογραφετε και δηλωση του νομου 105 οτι για ενα μηνα θα εχετε τις φατσες μας wallpaper στο pc σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δηλαδή για να πάρουμε αυτοκόλλητα, πρέπει να δούμε και τις φάτσες σας? :P![]()