λοιπον θα παμε να δειρουμε κανεναν?θα βαλω και τα καλα τα αθλητικα να τρεχω πιο γρηγορα
![]()
![]()
![]()
λοιπον θα παμε να δειρουμε κανεναν?θα βαλω και τα καλα τα αθλητικα να τρεχω πιο γρηγορα
![]()
![]()
![]()
Μόλις τώρα έχω έναν από αυτούς στο μαγαζί μου, ο οποίος είναι μια χαρά άνθρωπος όπως όλοι μας. Πήγε να τον εξυπηρετήσουν σε μαγαζί με κινητά και τον έγραψαν (ζήτησε μια WiFi σύνδεση). Ζήτησε καλώδιο για το IPhone και του είπαν 20€. Τες πα εγώ του έδωσα πρόσβαση στο δικό μου WiFi για να ξαναπεράσει τους χάρτες του GPS. Νομίζω ότι αυτή την αντιμετώπιση θα ήθελα να έχω αν τελικά βρισκόμουν σε δύσκολη θέση στην χώρα του στην Αγγλία.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ε ναι ρε βασκα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...οπως ειπα κι εγω που μιλησα με μερικους χτες ηταν ευγενεστατοι...απλα ο σεκουριτας μου πε να μην περασω γιατι οργανωναν, κατι που δε το θεωρω παραλογο...
ΔΕΝ ειπα οτι ειναι ολοι ετσι...Ισα-ισα που ειπα οτι οι ξενοι δεν νομιζω να δημιουργουν προβληματα αλλα οι καποιοι ΕλληναρΑΔΕΣ θα εχουν βρει σιγουρα την ευκαιρια να το παιξουν ιστορια και ετσι![]()
Ουτε εχω κανενα συγκεκριμενο προβλημα με τα παιδια.Κ καποιους που ειδα στον δρομο χαιρετηθηκαμε αμφοτεροι...
@vaskoulini :Eσενα μωρο μου δε σε φοβαμαι γιατι ξερω οτι κατω απο αυτο τον ογκο κρυβεται ενα πολυ τρυφερο αγορι...![]()
![]()
Μη με κάνεις ρόμπα ρε πστ, τι θέλεις τώρα κοκκίνισα. ΕΕΕΕΕμμμμμ έχω μια μικρή συμπάθεια σε "τρυφερά πόδια" αλλά από την άλλη έχεις ΚΤΜ και με ξενερώνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΔΕΝ ειπα οτι ειναι ολοι ετσι...Ισα-ισα που ειπα οτι οι ξενοι δεν νομιζω να δημιουργουν προβληματα αλλα οι καποιοι ΕλληναρΑΔΕΣ θα εχουν βρει σιγουρα την ευκαιρια να το παιξουν ιστορια και ετσι![]()
Ουτε εχω κανενα συγκεκριμενο προβλημα με τα παιδια.Κ καποιους που ειδα στον δρομο χαιρετηθηκαμε αμφοτεροι...
@vaskoulini :Eσενα μωρο μου δε σε φοβαμαι γιατι ξερω οτι κατω απο αυτο τον ογκο κρυβεται ενα πολυ τρυφερο αγορι...![]()
![]()
![]()
βασκα εχω κι εγω τρυφερα ποδια να βολευτεις(και λιγο πιο μακρυα απο του καμεν) αμα θες τι να γινει εναν σε χουμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνηθως το ΚΤΜ τις αναβει τις γκομενες...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μη με κάνεις ρόμπα ρε πστ, τι θέλεις τώρα κοκκίνισα. ΕΕΕΕΕμμμμμ έχω μια μικρή συμπάθεια σε "τρυφερά πόδια" αλλά από την άλλη έχεις ΚΤΜ και με ξενερώνεις.
![]()
Τωρα εσυ γτ ξενερωνεις δεν ξερω...
![]()
![]()
![]()
Αλλα να μου πεις ceidas δεν εισαι και εσυ?!Υπηρχε περιπτωση να δουλευεις σωστα?!![]()
επισης αυτη η συνομοσια των ceid-αδων πρεπει να σπασει...
σας εχουμε μαδαφακαζζζ
:a36: :a36: :a36: :a36:
"Τρυφερά πόδια έλεγαν στην Άγρια Δύση τους νεοφερμένους, αδιάβαστο σε βρίσκω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
βασκα εχω κι εγω τρυφερα ποδια να βολευτεις(και λιγο πιο μακρυα απο του καμεν) αμα θες τι να γινει εναν σε χουμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
μα αυτο εννοω κι εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
"Τρυφερά πόδια έλεγαν στην Άγρια Δύση τους νεοφερμένους, αδιάβαστο σε βρίσκω...
![]()
:a13:
![]()
![]()
![]()
η gay παρεα εκδηλωνεται.....και μετα σας φταινε οι χαρλεαδες που σας βριζουν......γιουριααααααα...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Ηρθες να γινουμε πολλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
η gay παρεα εκδηλωνεται.....και μετα σας φταινε οι χαρλεαδες που σας βριζουν......γιουριααααααα...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αυτο εγω δεν το καταλαβαινω παντως...![]()
![]()
τι δεν καταλαβαινει ρε καμενΟ
ειναι μια συγκεντρωση και ειναι λογικο στο χωρο που ειναι η σκηνες κλπ δεν μπαινεις
μονο αν εχουν προγραμματισει καποια εκδηλωση για επισκεπτες περνας και παλι σε συγκεκριμενο χωρο
οσο για την εισοδο δεν ειναι και πολλα 70+ εχει η πανελληνια ....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ