Γι' αυτο κι εγω το φοραω συνεχεια ....![]()
Για να σας την "σπασω"!![]()
:rotflmao:
![]()
καλα ολα αυτα που λετε και συμφωνω απολυτα με μαζι σας!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF ...............
ΜΗ ΠΟΥΛΑΣ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ. MH ΠΟΥΛΑΣ CD ΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥΠΕΡΓΡΗΓΟΡΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΗ... ΜΗ...
[/b] [/B]![]()
αλλα απο την αλλη μην ξεχνατε οτι και αυτοι θελουν να πουλησουν!!και τα περιοδικ ειναι μια επιχειρηση που θελει να πουλαει!!!αμα εβαζαν μονο θεματα που ειχαν να κανουν με ασφαλεια και τετοια ναι μεν θα ηταν πολυ καλο για μας αλλα για το λοιπο κοινο θα ηταν τουλαχιστον "ξενερωτο"!!δυτυχως αυτα ειναι που πουλανε οι καγκουριες και τα γρηγορα μηχανακια και τα dvd με τον "τρελο" ghost rider που παει με 300 και την ταυτοτητα στο στομα!!!
βεβαια αυτο με την βερμουδιτσα που εχει αναφερθει σε αλλο ποστ ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο!!!!![]()
![]()
![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο μου αλλά μόνο σε ότι αφορά ΑΛΕΡΓΙΕΣ σε φάρμακα - σκευάσματα και τις χρόνιες παθήσεις (πχ Αιμοφιλία). Τότε επιβάλλεται αυτά τα άτομα από μόνα τους να φέρουν κάποιο διακριτικό. Το αλεργικό σοκ πολλές φορές είναι θανατηφόρο, η αιμοφυλία σε κάνει να πεθαίνεις από ακατάσχετη αιμορραγία κ.ο.κ. Μπορεί το περιοδικό να έδινε μαρκετίστκα ένα βραχιολάκι αλλά πέρα από αυτό υπάρχει και η ουσία πως θα πρέπει όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας να φέρουν διακριτικά ώστε να την γλυτώσουν από λάθος φάρμακα ή αγωγές ...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
η ιδεα το να εχουμε καποιο διακριτικο πανω μας το οποιο να παρεχει καποιες πρωτογενεις πληροφοριες για το ατομο μας σε περιπτωση ατυχηματος στα ατομα που θα παρεχουν τις Α' βοηθειες, δεν ειναι κακη.
(πχ ομαδα αιματος,αλλεργιες σε φαρμακα και ουσιες ή χρονιες παθησεις κτλ. πχ εγω εχω 1 νεφρο εκ γεννητης, αυτο δεν πρεπει να το ξερει ο γιατρος που θα με παραλαβει μετα απο ατυχημα?)
το οτι εδω στην ελλαδα οι υπηρεσιες και μηχανισμοι δεν εχουν μαθει να αναζητουν κατι τετοιο ή δεν δειχνουν ενδιαφερων να μαθουν δεν σημαινει οτι ειναι κακο!
σαφως και διαφωνω με την εκτελεση της ιδεας απο το περιοδικο.
θα επρεπε καλλιτερα να γινει σε πιο επισημη μορφη απο το ιδιο το κρατος (αλλα εδω δεν φροντιζει για αλλα πιο ''ζωτικα'' θεματα)....
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ego pantos ama eixa antagonistiko periodiko tha edina doro mia sakoulitsa pou kremiete sto laimo gia na vazoume extra aima se periptosi pou to xreiastoume.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Μπορείτε να οδηγείτε συνειδητά και προσεκτικά και να αφήσετε τα ακροβατικά; Για το καλό σας δηλαδή. Και μην ακούσω τίποτα σαχλαμάρες του στυλ "γιατί μας λες μη το ένα, μη το άλλο! αμα είναι να οδηγούμε με απόλυτη ασφάλεια ας πάρουμε αμάξι στο κάτω κάτω"... η οδήγηση μηχανής είναι επικίνδυνη από μόνη της.
Αλλά τα ακούει κανείς αυτά που λέω; Δεν τα ακούει... με κατηγορούν ότι είμαι απόλυτος και το ένα και το άλλο... μερικοί μόνο (γειά σου ψυχή johnpan) καταλαβαίνουν τι λέω και γιατί το λέω...
καλα αυτος ο gtsiros που χαθικε...
εχει πολυ καιρο να μιλησει...
οχι πως ακουγα και ποτε αυτα που ελεγε αλλα τεσπα..
(πως να τα ακουσουμε δλδ, αφου ειναι γραμμενα???)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry tora, kai pera apo tis fysikes antipa8eies po kaliergoume metaksy mas, POU akrivos kolaei ayto pou les me to olo 8ema? (to 8ema itane oti kakos kanane kai valane axristo vraxiolaki gia diafimistikous skopous me pseytikes profaseis)Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Μπορείτε να οδηγείτε συνειδητά και προσεκτικά και να αφήσετε τα ακροβατικά; Για το καλό σας δηλαδή. Και μην ακούσω τίποτα σαχλαμάρες του στυλ "γιατί μας λες μη το ένα, μη το άλλο! αμα είναι να οδηγούμε με απόλυτη ασφάλεια ας πάρουμε αμάξι στο κάτω κάτω"... η οδήγηση μηχανής είναι επικίνδυνη από μόνη της.
Αλλά τα ακούει κανείς αυτά που λέω; Δεν τα ακούει... με κατηγορούν ότι είμαι απόλυτος και το ένα και το άλλο... μερικοί μόνο (γειά σου ψυχή johnpan) καταλαβαίνουν τι λέω και γιατί το λέω...
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΟΥΜ ΠΙΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΩ, 14 ΧΡΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ: ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ? ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotografos
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΟΥΜ ΠΙΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΩ, 14 ΧΡΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ: ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ? ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!
Άσε μας ρε φίλε που μέχρι να σου βρούνε την ομάδα αίματος θα έχεις πεθάνει ενώ αν τη γράφεις στο καρτελάκι θα ζήσεις!
Ξύπνησες από τον λήθαργο να μας φλομώσεις πάλι!
Α! Και αυτό ήταν 1 μήνα πριν! Το περιοδικό είναι 15ήμερο!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
εγω παντως το γουσταρω το βραχιολακι και το φοραω που και που! ειναι trendiariko ρε παιδι μου!![]()
εννοειται πως δεν εχω τονισει καμμια ομαδα αιματος αυτα ειναι μαλακιες. Σιγα μη κοιταξουν το βραχιολακι αμα σε βρουν σε τπτ ασχημες καταστασεις, χτυπα ξυλο..
α! και τα t-shirt του exotika ειναι μ@ματα! :rotflmao:
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
pio lithargo more? apla sti teliki lew pos den einai asxemi idea, apo to tipota kati einai kai ena gia esena asimanto vraxiolaki
pio lithargo more? apla sti teliki lew pos den einai asxemi idea, apo to tipota kati einai kai ena gia esena asimanto vraxiolaki
πρφανως δεν διάβασες όλο το θρεντ οποτε περιτό να συζητάμε.
Ο λήθαργος αναφέρεται στο ότι εμφανίστηκες μετά από μηηηηηηνες και θυμήθηκες όλα τα ποστ!
kawasaki street warriors
καλα βρηκατε και σεις θεμα να ξεθαψετε:rotflmao:
![]()
Παντως μιας που τ'αναφεραμε και αρχη διαλογου καναμε, να προσθεσω σε οτι ειπα και το εξης (που ειναι επιβεβαιωμενο απο γιατρους στο τμημα επιγοντων)
1) Το προφανες, ΔΕΝ εμπιστευονται ποτε τετοια παγματα (βραχιολια ταυτοτητες κλπ)
2) Δεν ξερουν καν για την υπαρξη τετοιου βραχιολιου
3) εξεταση για την ευρεση ομαδας αιματος χρειαζεται περιπου 2-3 λεπτα απο την στιγμη που θα βαλουν την βελονα μεσα στον ασθενη μεχρι τα αποτελεσματα
4) Αν ειναι να πεθανεις απο ελλειψη αιματος μεσα σε 2-3 λεπτα τοτε σιγουρα ΔΕΝ θα σε σωσει τιποτα ουτε και επιτοπου μεταγγιση
5) Η μεταγγιση ΔΕΝ ειναι τοσο κρισιμη ωστε να πρεπει να γινει στα πρωτα λεπτα. Συνηθως πρωτα σταθεροποιουν την κατασταση του ασθενη και σταματανε την αιμοραγια (γιατι να γεμιζουνε τον ασθενη αιμα και να αδειαζει αυτος ειναι λιγο χαζο δεν νομιζετε?:rotflmao: ) και οταν πια ειναι σε σταθερη κατασταση και διαπιστωθει ελλειψη αιματος τοτε γινεται η μεταγγιση (μπορει να διαρκεσει κανενα 10 λεπτο αυτη η ιστορια, μεχρι να διαπιστωθει η ελλειψη) οποτε τα ''κρισιμα λεπτα'' δεν ειναι και τοσο κρισιμα...
Αυτα, και ελπιζω να θαφτει το θεμα παλιστο νεκροταφειο των closed threads:a026: :a026:
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
to katalava ayto re seis, apla kai ti egine? se oti post do kai t gnorizo i thelw na apadiso milaw kai as exei perasei kai xronos!
apla maresei na kanw kouvedoula esto kai an einai palio siga exalou ti egine!
1 minas mono exei perasei!
to katalava ayto re seis, apla kai ti egine? se oti post do kai t gnorizo i thelw na apadiso milaw kai as exei perasei kai xronos!
apla maresei na kanw kouvedoula esto kai an einai palio siga exalou ti egine!
1 minas mono exei perasei!
Μπες σε κανά τσατ ρουμ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors