μπα παναθεμα σε !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
είμαι ο Βελζεβούλης της γειτονιά σας και απαντάω στο όνομα Κώστας !!!
μπα παναθεμα σε !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
είμαι ο Βελζεβούλης της γειτονιά σας και απαντάω στο όνομα Κώστας !!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
προκαλεις Σπυρο
![]()
εχω καλυτερη δικη σου απο εκεινη την ηλικια, αλλα ειναι αντιθετη στους κανονες του φορουμ, περι σεξυ φωτογραφιων
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Rein σου χρωστάω μια συγνώμη, σε είχα χαρακτηρίσει "κακό και άσχημο" κρίνοντας από το avatar σου. Είσαι κούκλος ρε άτιμε, σκέτος star. (Βάλε και μία τωρινή σε είδαν κάτι πιτσιρίκες στο μαγαζί μου και τους έτρεχαν τα σάλια)Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ας βαλω κι εγω μια απλη...![]()
![]()
![]()
το οτι ειμαι 20 σε αυτη και με μαλλακια δεν εχει καμια σημασια...![]()
![]()
Θα ψάξω να βρω και δικές μου να βάλω από την τρυφερή ηλικία των νιάτων μου :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα κάτι άσχετο .. ρε κερατάδες ποιός σβήνει τα ποστ μου?
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
προκαλεις Σπυρο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
μωρε να βαλω τωρινη...αλλα αμα με δουν οι πιτσιρικες,που λες,το ξυρισμενο κεφαλι,θα τους τρεξουν αλλα υγρα που λεγονται τσισα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Rein σου χρωστάω μια συγνώμη, σε είχα χαρακτηρίσει "κακό και άσχημο" κρίνοντας από το avatar σου. Είσαι κούκλος ρε άτιμε, σκέτος star. (Βάλε και μία τωρινή σε είδαν κάτι πιτσιρίκες στο μαγαζί μου και τους έτρεχαν τα σάλια)
Θα ψάξω να βρω και δικές μου να βάλω από την τρυφερή ηλικία των νιάτων μου :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα κάτι άσχετο .. ρε κερατάδες ποιός σβήνει τα ποστ μου?
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ρε μπούστη ευτυχώς και είσαι μακριά και η κυρα Χρύσα δεν οδηγεί μηχανή. Είχε δει κάτι παλιές φωτό από εκδρομές, έχει δει και τον camen και είδε τώρα εσένα και μου είπε: Να αυτός είναι ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΩΡΑΙΟ. Έφαγε τις ψιλές της και την έστειλα για ύπνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μωρε να βαλω τωρινη...αλλα αμα με δουν οι πιτσιρικες,που λες,το ξυρισμενο κεφαλι,θα τους τρεξουν αλλα υγρα που λεγονται τσισα...![]()
Ρε κοίτα που θα μας φας και τη γυναίκα, έλεος...:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να βαλω κι αλλη?
![]()
![]()