Kαλησπερα σε ολους και σε ολες. Συνεχιζω. Μου αρεσει παρα πολυ η ταχυτητα και τα περι πιστας, και γι αυτο τον λογο κατεληξα στο ειδος ss. Ειχα ανοιξει και ενα θεμα τις προαλλες, αλλα επειδη τα χρηματα δεν με παιρνουν κατεληξα να παρω ενα 125 η 250αρι σε καλη κατασταση και να μαθω σε πιστα. Την μηχανη δεν την θελω σαν κυριο μεταφορικο μεσο αλλα για πιστα, γρηγορες βολτες το Σαββατοκυριακο με φιλους για καφεδακι, και γενικως σαν εργαλειο διασκεδασης. Διαθετω 1300-1600 ευρω μαξιμουμ γι αυτα που σας ειπα, και διαθετω εμπειρια με τους δυο τροχους αλλα με παπακια οχι κατι σοβαρο και λιγο με scarver αλλα πολυ λιγο και δεν το εχω μαθει ακομα, και γι αυτο θεωρω πρεπον να ξεκινησω απο κατι μικρο, και οχι απο r6 που ελεγα.. Δεν με ενδιαφερει το κοστος συντηρησης, καταναλωσεις κτλ. Εργαλειο διασκεδασης οπως ειπα λοιπον. Τι μου προτεινετε να παρω με τα λεφτα που διαθετω στο ειδος παντα ss. Ευχαριστω εκ τω προτερων.
Εγω σκεφτομαι κατι σε aprilia rs 125, Honda nsr 250.
Εμπειρια πιστας δεν εχω, αλλα με ενδιαφερει το θεμα, και ετσι θελω να εισαχθω ομαλα στο θεμα πιστας, και αγωνων. Ετσι θα ηθελα να ξεκινησω απο κατι τοσο μικρο για να μαθω. Πειτε παιδες.