Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Sos για οικ.ενισχυση:eπιβαλλεται ανοιγμα Λογαριασμου!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Προφανώς πολλοί γνωρίζουν τα πράγματα καλύτερα απο μένα , οπότε δεν νομίζω οτι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στην κουβέντα .

Αν θέλετε να πιάνεστε απο τις εξαιρέσεις και να τις παρουσιάζετε σαν κανόνα , είναι δικαίωμά σας .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Προφανώς πολλοί γνωρίζουν τα πράγματα καλύτερα απο μένα , οπότε δεν νομίζω οτι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στην κουβέντα .

Αν θέλετε να πιάνεστε απο τις εξαιρέσεις και να τις παρουσιάζετε σαν κανόνα , είναι δικαίωμά σας .
    Εξαίρεση είναι ο ΑΣΕΠ. Δεν το λέω εγώ, το λέει ο ίδιος ο ΑΣΕΠ. Στο αρθρο που πόσταρα το λέει καθαρά. 0,2% μόνο οι προσλήψεις με διαγωνισμούς.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΟΛΟΙ χαμένα κορμιά και τεμπελχανάδες που παρασιτούν ..

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
    ΟΛΟΙ κλέφτες , λαμογια , φοροφυγάδες που αισχροκερδούν …

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΟΛΟΙ τίμια και σκληρά εργαζόμενοι που με την αξία τους παίρνουν το μισθό τους και ταΐζουν τους από πάνω…

Είναι οι καλύτεροι άνθρωποι ….Δεν τους νοιάζει να ρουφιανεψουν … να πιάσουν γκόμενο(α) τον διευθυντή , να κάθονται 12-13 ώρες (άσκοπα) στο γραφείο ,να έχουν ξεχάσει την προσωπική τους ζωή , να ζουν για να δουλεύουν , να σκύβουν το κεφάλι ….

Έχουν όμως κινητό,email, καφετιέρα και οι πολύ «ΚΑΛΟΙ» αυτοκίνητο …
    Είναι …στελέχη …
    (αν κάνουν βέβαια την διαίρεση μισθός/ώρες είναι φθηνότεροι από φορτοεκφορτωτές στην λαχαναγορά)

Αυτοί βρε είναι το πρότυπο της εργασίας …. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Όλοι στην βουλή μπαίνουν μέσω μετακλητών υπαλλήλων.
    Είναι θέμα νομοθεσίας . Αν δεν ξέρετε καλύτερα να μην παραπληροφορείτε
    Για βαλε μας τον νομο φιλαρακι να τον δουμε κι εμεις.Mετακλητοι ειναι αυτοι που ειναι στα γραφεια των βουλευτων.Πληροφορησε μας λοιπον.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    …όταν θα αρχίσουμε να διεκδικούμε ωραριο , υπερωρίες , ανθυγιεινά , παροχές κ.λ.π. για ΟΛΟΥΣ και σταματήσουμε να φθονούμε αυτούς που τα έχουν , τότε ΙΣΩΣ δούμε άσπρη μέρα…
    +1000:a19:
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Αν 2 εργαζόμενοι τηρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης , την θέση θα την πάρει αυτός με τα μεγαλύτερα μόρια . Δεν πα να είναι ο άλλος ο γιός του Ομπάμα . Το έχω δεί με τα μάτια μου να συμβαίνει (όχι με τον γιό του Ομπάμα )
    Μαριε θα συμφωνησω με τα περισσοτερα απο τα οσα εχεις γραψει και με πολλες απο τις τοποθετησεις σου
    ΟΜΩΣ εχω και μια παρατηρηση/ενσταση για το τελευταιο:

Αρκετα χρονια πριν (15ετια) σχεδον και εχει βγει προκυρηξη για θεσεις σε γνωστο και νεο τοτε Νοσοκομειο.

Καταθετω τα χαρτια μου εγω και μαζι μου και ενας φιλος και συμφοιτητης αλλα και παραλληλα ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (δεν εχει σημασια ποιας) και ταυτοχρονα υποψηφιος σε προηγουμενες τοτε εκλογες.

Εγγαμος εγω - αγαμος αυτος
    Με ενα παιδι εγω - χωρις παιδι αυτος
    Τρια επιπλεον αναγνωρισμενα σεμιναρια ΤΕΕ εγω - τιποτα αυτος
    Αγγλικη γλωσσα εγω - Καμμια αυτος
    Βαθμο πτυχιου 8 εγω - 5 !!!! αυτος

Θες να μαθεις συνεχεια???

Μπηκε αυτος και πηρα τον πουλο εγω

Θα μου πεις τι εκανα μετα??? Ειναι ΒΕΒΑΙΟ πως αν ειχα κανει ενσταση θα την ειχα κερδισει απο χερι (και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα)
    Απλα εως να βγουν τα αποτελεσματα, για καλη μου τυχη βρηκα δουλεια σε καποια ιδιωτικη εταιρεια, την θεωρησα καλη (ακομα εδω ειμαι) και ΔΕΝ μπηκα στον διαδικασια να διεκδικησω την θεση (και ευτυχως που δεν το εκανα)

Αυτα απο μια προσωπικη μου εμπειρια του "αδιαβλητου" ΑΣΕΠ που δεν ακουσα, δεν μου ειπε "καποιος" αλλα την βιωσα στο πετσι μου
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2010, 17:42
  2. Sos ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Patrol!!!!!!
    από dinosd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 15:42
  3. sos για δερματινο dainese
    από marmel.gr στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2007, 12:37