Απλά κορυφαίο τρυκ
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch_popup?v=hwVy_2eOfsE#t=78
Απλά κορυφαίο τρυκ
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch_popup?v=hwVy_2eOfsE#t=78
![]()
ακουω θεωριες
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Tι πως το κανει???
Με μαγεια βεβαιως!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
αυτό με τα νομίσματα δεν ξέρω πως το κάνει.....
το πιο εντυπωσιακό είναι από το 5:30 και μετά το οποίο πάλι δεν ξέρω πως το κάνει αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό το χέρι το έχει βάλει μέσα σε πολλά <<πράγματα>> πριν προσπαθήσει το συγκεκριμένο και κάθε φορά ήταν όλο και πιο στενά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στο 3:16 μπορει να ειναι 2 νομισματα απο την πανω μερια ...να καθρεφτιζεται το 3ο αλλα ουσιαστικα να μην υπαρχει και να κραταει απο την κατω μερια με το χερι του το πραγματικο νομισμα και χτυπωντας να φευγει η αντανακλαση και να εμφανιζει αυτο που ειχε στο χερι του.
just a theory.
![]()
Ρε Μπιλάκο,άμα τό'ξερες θά'σουν εσύ τώρα στο γιουτιούμπ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αυτό με τα νομίσματα δεν ξέρω πως το κάνει.....
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μηπως κατι πιαζει με το δαχτυλιδι που εχει στα δαχτυλα?Για το χερι που το βαζει μεσα απο το τραπεζι δεν ξερω
ΨΙΤ, κύριος εγώ κόλπα με νομίσματα δεν ξέρει για να μπω στο γιουτιουμπι σαν τον κινέζο με την μικρή τσουτσού, αν θες να κάνω μαγικά φέρε 3 σάντουιτς να δεις πως τα εξαφανίζω με μιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Μπιλάκο,άμα τό'ξερες θά'σουν εσύ τώρα στο γιουτιούμπ:rotflmao:![]()
![]()
στο 2:00
Δαχτυλίδι μαγνήτης, με νομίσματα σιδερένια. 3 νομίσματα στο τραπέζι ένα ήδη κολλημένο στην παλάμη του. Βάζει τα 3 στο βαζάκι και ΔΕν αφαιρεί κανένα απο εκεί αλλά βγάζει το 4ο απο την παλάμη του σαν τα το είχε αφαιρέσει απο το βάζο..
Το νόμισμα που πατάει με το χέρι πάνω απο το γυαλί κολλάει στο δαχτυλίδι και απλά μέχρι το τέλος που τραβάει το χέρι, μένει κολλημένο στην παλάμη του. Το βάζο με τα νομίσματα μόλις το βάζει απο κάτω, απλά το χτυπάει 1-2 φορές στο τζάμι μέχρι το σιδερένιο νόμισμα να μαγνητιστεί με το δαχτυλίδι, κάτω απο το τζάμι. Όταν κατεβάζει το βαζάκι έχει μείνει το αρχικό νόμισμα στο χέρι πάνω απο το τζάμι και ένα απο το βάζει κάτω απο το τζάμι, τραβώντας το χέρι μένει το πρώτο πάνω του και το άλλο απλά απομαγνητίζεται και πέφτει.
4:43, το τζάμι έχει ήδη τρύπα, μόλις κάνει ζούμ στο χέρι του άλλου η κάμερα η τρύπα έρχεται κάτω απο το αριστερό του χέρι, την μεταφέρει στο κέντρο,περνά το χέρι μέσα κανονικά και στο 6:19 όταν το τζάμι ξανά μετακινείται προς τα δεξιά μας βλέπετε που του παρασέρνει το χέρι 1-2 φορές προς τα δεξιά.
Λέμε τώρα...
ΡΕ ΚΑΖΕΠΗ, ΡΕ ΚΑΖΕΠΗ.Στανταρ αυτο που λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
στο 2:00
Δαχτυλίδι μαγνήτης, με νομίσματα σιδερένια. 3 νομίσματα στο τραπέζι ένα ήδη κολλημένο στην παλάμη του. Βάζει τα 3 στο βαζάκι και ΔΕν αφαιρεί κανένα απο εκεί αλλά βγάζει το 4ο απο την παλάμη του σαν τα το είχε αφαιρέσει απο το βάζο..
Το νόμισμα που πατάει με το χέρι πάνω απο το γυαλί κολλάει στο δαχτυλίδι και απλά μέχρι το τέλος που τραβάει το χέρι, μένει κολλημένο στην παλάμη του. Το βάζο με τα νομίσματα μόλις το βάζει απο κάτω, απλά το χτυπάει 1-2 φορές στο τζάμι μέχρι το σιδερένιο νόμισμα να μαγνητιστεί με το δαχτυλίδι, κάτω απο το τζάμι. Όταν κατεβάζει το βαζάκι έχει μείνει το αρχικό νόμισμα στο χέρι πάνω απο το τζάμι και ένα απο το βάζει κάτω απο το τζάμι, τραβώντας το χέρι μένει το πρώτο πάνω του και το άλλο απλά απομαγνητίζεται και πέφτει.
4:43, το τζάμι έχει ήδη τρύπα, μόλις κάνει ζούμ στο χέρι του άλλου η κάμερα η τρύπα έρχεται κάτω απο το αριστερό του χέρι, την μεταφέρει στο κέντρο,περνά το χέρι μέσα κανονικά και στο 6:19 όταν το τζάμι ξανά μετακινείται προς τα δεξιά μας βλέπετε που του παρασέρνει το χέρι 1-2 φορές προς τα δεξιά.
Λέμε τώρα...
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Ναι ρε σε λέω, εγώ κρατούσα την κάμερα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
ΡΕ ΚΑΖΕΠΗ, ΡΕ ΚΑΖΕΠΗ.Στανταρ αυτο που λες?
υγ. Σε αυτά τα τρικ ΔΕΝ υπάρχουν τυχαίοι καλεσμένοι, απο τον καμεραμάν μέχρι την παρουσιάστρια είναι όλοι μέρος της σκηνοθεσίας.
slow motion και θα βρείτε τις απαντήσεις.![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...