Γενικότερα συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές . Ηταν κάτι ξεχωριστό και πολύ εντυπωσιακό για τη μίζερη Ελλάδα μας .
Τυχεροί όσοι μένουν Πάτρα και θα δουν και τα υπόλοιπα event στο κέντρο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να κράξω όμως τους καραγκιόζηδες της γέφυρας που μόλις τελειώσε το event αντί να μας σηκώσουν λίγο το σκοινί και να περάσουμε απέναντι με κατευθηνση την Άρτα , μας υποχρέωσαν να περάσουμε τη γέφυρα δύο φορές (2χ1,80?) και να μπούμε θέλωντας και μη στο τέλος της παρέλασης .
:a31: :a31:
Επίσης να τους κράξω εκ νέου που για να μη χάσουν κανά ? οι γκιόζηδες όταν η τροχαία έδωσε σε κυκλοφορία το δρόμο αντί να αφήσουν λίγο ανοιχτή τη γέφυρα για να ξεμπλοκάρει από τη κίνηση κόβαν ένα ένα τα μηχανάκια , και κατάφεραν να εκνετρίσουν κόσμο και κοσμάκι.:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Αυτά ......κατά τα άλλα όλα τέλεια !!!!![]()
![]()
Καλά οι "Γεφυρατζήδες" είναι γνωστοί ευρωφονιάδες![]()
Πάρτε και ένα video από το σημερινό event στη Γέφυρα, να ακούσετε και λίγο ήχο!
http://www.youtube.com/watch?v=VvfkStaZ4zU
Επίσης, να σημειωθεί πως 10:30 είχαν πει και ήταν στην ώρα τους
edit: Μήπως έχεις photo το παλικάρι που ήταν ντυμένος τσολιάς πάνω στη harley??
όχι ρε γμτ ....έπαιξε τέτοιο σκηνικό και το χασα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
edit: Μήπως έχεις photo το παλικάρι που ήταν ντυμένος τσολιάς πάνω στη harley??
ούτε που τον είδα....![]()
Ναι, πέρασε προς το τέλος το παλικάρι, τον είδα τελευταία στιγμή και εγώ είχα κλείσει την φωτογραφική...
κάπου διάβασα πως το έσπασαν . λογικά θα το πει και το βράδυ στης ειδήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το ρεκορ το σπασανε τελικα?!![]()
Μολις γύρισα απο πλατεία γεωργίου και έχω να πω:
Πωλειται CBR F4i 02' η ανταλλάσεται με harley davidson :smilea: :smilea:
To ρεκόρ το έσπασαν. ο εκφωνητής στην γεωργίου είπε οτι πέρασαν 2 χιλιαδες εννιακόσιες κάτι χάρλευ(και ένα cbr, ένα monster και ένα fmx...) Περαστικέ έχω close up φωτο τον τσολιά.. θα τον ανεβάσω προσεχώς..
![]()
![]()
![]()
![]()
+απειρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Επίσης να τους κράξω εκ νέου που για να μη χάσουν κανά ? οι γκιόζηδες όταν η τροχαία έδωσε σε κυκλοφορία το δρόμο αντί να αφήσουν λίγο ανοιχτή τη γέφυρα για να ξεμπλοκάρει από τη κίνηση κόβαν ένα ένα τα μηχανάκια , και κατάφεραν να εκνετρίσουν κόσμο και κοσμάκι.:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Σε κανα 5λεπτο θα το δείξει στον Άλφα .Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
κάπου διάβασα πως το έσπασαν . λογικά θα το πει και το βράδυ στης ειδήσεις.
επίσης μέσα στο κομβόι ήταν ένα scooter και ένα xr125Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
και ένα cbr, ένα monster και ένα fmx...Περαστικέ έχω close up φωτο τον τσολιά.. θα τον ανεβάσω προσεχώς..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλος ανέβασε το τσωλιά να δούμε !!!!![]()
Έχω κι άλλες πολλές φωτό αλλά δεν έχω χρόνο τώρα για resize και upload.. Θα δώ μήπως μπορέσω το βραδάκι![]()
![]()