Σελίδα 134 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 3484124129130131132133134135136137138139144184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.996 έως 2.010 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ό τύπος σημάδευε πόδια όπότε μπορούσε,έπειδή όμως ύπήρχε ό Σάντος καί είχε
    φάει καί τό κράξιμο άπό τόν κόσμο όταν κρέμασε τήν όμάδα μέ τίς κάρτες του
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.....!!!
    Θέλω να μου πεις συγκεκριμένες φάσεις γιατί αυτό που λες είναι μόνο για εντυπώσεις.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ...................ΜΠΑΟΥΓΚ ΦΙΛΕ.......!!!!
    Μπορεί! Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι πιο τυφλός από μένα, απλά δεν το καταλαβαίνεις.

Τώρα γιά τόν κανονισμό ..............τά έγραψα στό Βαγγέλη ό όποίος είναι καί ό μόνος
    πού ρώτησε σοβαρά καί ό όποίος είναι καί αύτός πού ξέρει περισσότερα άπό όλους σας
    μαζί.
    Άλλά έτσι δέ γίνεται συνήθως.....??
    Ό ήμιμαθής δέ φωνάζει πιό πολύ άπό όλους....??
    Πήρες ένα....ΙΣΩΣ.........καί τόκανες σημαία,άνακάλυψες κωλοτούμπες κ.λ.π.....
    Καί έβγαλες καί τό πόρισμα...........
    Όταν ακόμη και μαρκαρίσματα στυλ Τσιρίλο μας τα βγάζεις ΙΣΩΣ, τότε η κουβέντα δε μπορεί να προχωρήσει! Ακόμη κι άλλοι ΑΕΚτσήδες σου το είπαν ότι είναι 100% κόκκινη κι εσύ αρπάζεσαι ότι πιαστήκαμε από το ΙΣΩΣ.

Από τη στιγμή που η μόνη διαφορά των προτάσεων είναι αυτό το ΙΣΩΣ (το οποίο όμως αλλάζει όλο το νόημα) φυσικά κι από εκεί θα πιαστώ. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ όμορφη, αλλά θέλει και προσοχή. Πιθανώς να το ξέρεις καλύτερα από μένα.

Γράψε τή γνώμη σου καί έλα νά τό κουβεντιάσουμε ,μπορεί νάχω έγώ λάθος,μπορεί
    νά τό βλέπω μέ όπαδικά γυαλιά όπως είπες.
    Σου την έχω γράψει 3 φορές. 1000% κόκκινη. Μη με ρωτήσεις ξανα please!

Όπότε μίλησα μαζί σου προσπάθησα νάμαι σοβαρός ,συναισθηματικά ίσως
    δεμένος μέ τήν κοινή καταγωγή μας .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, άλλά καί γιατί διάβασα καί κάποια γραπτά σου πού μού άρεσαν.
    Όλα όμως κάποια στιγμή έχουν τά όρια τους.
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..........έχω κάνει άπειρες στή ζωή μου λόγω έπαγγέλματος,
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΠΙ.......!!!!
    Στά πιστεύω μου καί στίς θέσεις μου.........ΠΟΤΕ ,καί τόχω πληρώσει πολύ άκριβά
    γιατί ήμουν πάντα άπό τή μεριά τών λίγων καί τών άδυνάτων......!!!!
    Δέν ήμουνα ποτέ στό 80% πού έτρωγε κοκκαλάκια ,έπινε, ΕΓΛΥΦΕ......
    ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝΕ.........!!!!
    Αυτά όμως είναι άσχετα με μια κουβέντα για μπάλα σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και με τη συγκεκριμένη κουβέντα. Ούτε η κοινή καταγωγή, ούτε και το ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με πολλά από αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς θα καθορίσουν και τη συμφωνία μου ή μη σε μελλοντικές "συζητήσεις" ή θέματα που θα τεθούν.

Στά πιστεύω μου καί στίς θέσεις μου.........ΠΟΤΕ ,καί τόχω πληρώσει πολύ άκριβά
    γιατί ήμουν πάντα άπό τή μεριά τών λίγων καί τών άδυνάτων......!!!!
    Δέν ήμουνα ποτέ στό 80% πού έτρωγε κοκκαλάκια ,έπινε, ΕΓΛΥΦΕ......
    ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝΕ.........!!!!
    Νομίζω ότι πολλές οικογένειες στη Νιγρίτα έχουν πληρώσει στο παρελθόν τις "λάθος" πεποιθήσεις. Αλλά και πάλι είναι άσχετο με την κουβέντα.

Τέλος, για να συνδέσω και την προηγούμενη απάντηση του Στούμπη, αφού όλοι -όσοι γράφουν εδώ μέσα τουλάχιστον- διαφωνούν μαζί σου, το να γράψεις ότι έκανες λάθος σε μια αρχική σου εκτίμηση δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά ανωτερότητα και πραγματική απόδειξη ότι ξέρεις να ακούς και ότι γηράσκεις αεί διδασκόμενος! Το να λες ότι απλά κολλάμε σε μια λέξη -η οποία περιμπιπτόντως αλλάζει το νόημα άρδην- είναι τουλάχιστον χοντροκεφαλιά!

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Καλά ρε 3 σελίδες για το ΙΣΩΣ που θελει ο Terens?

3 σελίδες για μια πεντακάθαρη φάση και καρτα χωρις συζήτηση...

δηλ σε μια που είναι ντεμι θα τελειώσετε κανα Θρεντακι

θέλει να πιστεύει ΙΣΩΣ....οκ ΙΣΩΣ για εσένα terens ....και ασε εμας τους υπόλοιπους να πιστευουμε οτι θέλουμε....

υ.γ απουσιάζει και το ΞΕΦΤΕΡΙ ρε γαμωτ να γραψει καμια μαλακία και να νομίζει ότι γράφει κατι ...να γελάσουμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ωχ ωχ ωχωχωχ

"Ευρώπη
    Πράσινα "δώρα" σε ξένο διαιτητή!

"Το 1994 ο πρόεδρος του ΠΑΟ μου έκανε ακριβά δώρα για ευνοϊκή διαιτησία", είπε ο διαιτητής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε στην Αθήνα Φιλ Ντον.

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε με δηλώσεις του στην αγγλική ιστοσελίδα Daily Mail ο διαιτητής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα το 1994, Φιλ Ντον.

Ο 58χρονος πλέον άνδρας αποκάλυψε πως μετά το ματς, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και του έκανε κάποια ακριβά δώρα, με σκοπό όπως λέει να έχει ευνοϊκή διαιτησία η ομάδα του τη νέα σεζόν!

"Μετά την διαιτησία μου στο ματς της Αθήνας το 1994 ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μου έφερε κάποια ακριβά δώρα. Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διατητεύσω την ομάδα του".

Στη συνέχεια ο Φιλ Ντον, τόνισε πως πολλές φορές αυτό συνέβη στην καριέρα του, με αποτέλεσμα τώρα να έχει τόσα πολλά ακριβά ρολόγια, που δεν ξέρει πιο να πρωτοφορέσει!

"Έχω τόσα πολλά κοσμήματα και ρολόγια από δώρα, που πραγματικά για ένα διάστημα θα μπορούσα να φοράω και ένα διαφορετικό κάθε ημέρα για ένα μήνα".

όσο περναν τα χρόνια βλέπω να "δικαιολογούνται" οι καλές (και με το παραπάνω) διαιτησίες του πράσινου τσίρκου στην ευρώπη....
    πεφτουν ενα ενα τα καστρα στην άμμο...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ωχ ωχ ωχωχωχ

"Ευρώπη
    Πράσινα "δώρα" σε ξένο διαιτητή!

"Το 1994 ο πρόεδρος του ΠΑΟ μου έκανε ακριβά δώρα για ευνοϊκή διαιτησία", είπε ο διαιτητής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε στην Αθήνα Φιλ Ντον.

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε με δηλώσεις του στην αγγλική ιστοσελίδα Daily Mail ο διαιτητής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα το 1994, Φιλ Ντον.

Ο 58χρονος πλέον άνδρας αποκάλυψε πως μετά το ματς, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και του έκανε κάποια ακριβά δώρα, με σκοπό όπως λέει να έχει ευνοϊκή διαιτησία η ομάδα του τη νέα σεζόν!

"Μετά την διαιτησία μου στο ματς της Αθήνας το 1994 ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μου έφερε κάποια ακριβά δώρα. Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διατητεύσω την ομάδα του".

Στη συνέχεια ο Φιλ Ντον, τόνισε πως πολλές φορές αυτό συνέβη στην καριέρα του, με αποτέλεσμα τώρα να έχει τόσα πολλά ακριβά ρολόγια, που δεν ξέρει πιο να πρωτοφορέσει!

"Έχω τόσα πολλά κοσμήματα και ρολόγια από δώρα, που πραγματικά για ένα διάστημα θα μπορούσα να φοράω και ένα διαφορετικό κάθε ημέρα για ένα μήνα".

όσο περναν τα χρόνια βλέπω να "δικαιολογούνται" οι καλές (και με το παραπάνω) διαιτησίες του πράσινου τσίρκου στην ευρώπη....
    πεφτουν ενα ενα τα καστρα στην άμμο...

Ρε γμτ...

Τετοιου ειδους καταγγελιες εχουμε πει να συνοδευονται απο λινκ.....

Αλλως θα μπορει να γραφει ο καθενας για τον απεναντι οτι θελει ( οπως εχει συμβει στο παρελθον...)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΑΙΝΤΕ...... ΛΕΜΕ....... Κ..............Η !!! ( προσφωνηση κουιζ... )

.................................................................................................... .....................................................

ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ.............ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Έπιβάλλεται ................γιά πολλούς λόγους

υγ. Όταν θές νά βρίσεις..............κάντο μή βάζεις τελίτσες.......!!!
    Τουλάχιστον κάνε αύτό σωστά...........
    Έτσι κί άλλιώς χυδαίοι είναι οί άνθρωποι κί όχι οί λέξεις....!!!

ΠΑΙΔΙΑ............ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ

Προσφώνηση είναι.......μή χαλιέστε

Δέ λέμε..........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....??

Προσφωνηση ηταν βρε......

Γιατι χαλιεσε.....????

Εκτος αν και εσυ....... Τελικα Εβρισες ολους τους υπολοιπους

Kαι μπερδευτηκα ο...... Ανορθογραφος .....

Κατα τα αλλα......

Αν νομιζεις οτι καποιος το να βριζει απο το pc η απο το τηλ.....

Αυτο ειναι το σωστο.......

Ο καθε ενας ας το κρινει.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Θέλω να μου πεις συγκεκριμένες φάσεις γιατί αυτό που λες είναι μόνο για εντυπώσεις.

Μπορεί! Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι πιο τυφλός από μένα, απλά δεν το καταλαβαίνεις.

Όταν ακόμη και μαρκαρίσματα στυλ Τσιρίλο μας τα βγάζεις ΙΣΩΣ, τότε η κουβέντα δε μπορεί να προχωρήσει! Ακόμη κι άλλοι ΑΕΚτσήδες σου το είπαν ότι είναι 100% κόκκινη κι εσύ αρπάζεσαι ότι πιαστήκαμε από το ΙΣΩΣ.

Από τη στιγμή που η μόνη διαφορά των προτάσεων είναι αυτό το ΙΣΩΣ (το οποίο όμως αλλάζει όλο το νόημα) φυσικά κι από εκεί θα πιαστώ. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ όμορφη, αλλά θέλει και προσοχή. Πιθανώς να το ξέρεις καλύτερα από μένα.

Σου την έχω γράψει 3 φορές. 1000% κόκκινη. Μη με ρωτήσεις ξανα please!

Αυτά όμως είναι άσχετα με μια κουβέντα για μπάλα σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και με τη συγκεκριμένη κουβέντα. Ούτε η κοινή καταγωγή, ούτε και το ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με πολλά από αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς θα καθορίσουν και τη συμφωνία μου ή μη σε μελλοντικές "συζητήσεις" ή θέματα που θα τεθούν.

Νομίζω ότι πολλές οικογένειες στη Νιγρίτα έχουν πληρώσει στο παρελθόν τις "λάθος" πεποιθήσεις. Αλλά και πάλι είναι άσχετο με την κουβέντα.

Τέλος, για να συνδέσω και την προηγούμενη απάντηση του Στούμπη, αφού όλοι -όσοι γράφουν εδώ μέσα τουλάχιστον- διαφωνούν μαζί σου, το να γράψεις ότι έκανες λάθος σε μια αρχική σου εκτίμηση δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά ανωτερότητα και πραγματική απόδειξη ότι ξέρεις να ακούς και ότι γηράσκεις αεί διδασκόμενος! Το να λες ότι απλά κολλάμε σε μια λέξη -η οποία περιμπιπτόντως αλλάζει το νόημα άρδην- είναι τουλάχιστον χοντροκεφαλιά!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΣ..........

Έχω τή γνώμη μου καί τήν άποψη μου ........
    Τό ότι έβαλα πολλούς νά διαβάζουν κανονισμούς μού άρέσει.
    ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ...........ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
    μέ στεναχωρεί...!!!
    Πρίν άπό 2-3 βδομάδες ξανά είχα διαφωνία μέ πολλούς, σχεδόν όλους.
    ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΤΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ....!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΝΤΕΡ...........:rotflmao: :rotflmao:

Ούτε καί θά φορούσα όπαδικά γυαλιά γιά μιά φάση πού έγινε πρίν 4 χρόνια...!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.....!!!

Τό ότι έσείς οί 4-5 έχετε διαφορετική γνώμη........ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....

ΤΟ ΙΣΩΣ...........δηλώνει άμφιβολία....!!

Έσείς είστε 100% σίγουροι.........καλά κάνετε.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.......!!!

ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ............ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ...??

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ....???

Έ .........τότε έπρεπε νάμαι Δεξιοπασόκος........καί τό δίκαιο καί σωστό μέ τούς πολλούς.

Μόνο ένας κάθησε νά συζητήσει.............ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΟΥΣΤΑ....!!

Αύτόν τόν έναν τού ύπέδειξα πού νά διαβάσει καί άς κρίνει....!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!

Ένα άπλό παράδειγμα..............αύτός πού κόντεψε νά σκοτώσει τόν Τσέχ
    τί κάρτα δέχτηκε...???

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Μόνο ένας κάθησε νά συζητήσει.............ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΟΥΣΤΑ....!!

Αύτόν τόν έναν τού ύπέδειξα πού νά διαβάσει καί άς κρίνει....!!!

Έκρινε και σου απάντησε.

Στην τελική όταν από του 5-6 διαφωνεί μόνο ο ένας, μάλλον κάτι λέει. Δε μπορεί όλοι να είναι τόσο άσχετοι/κολλημένοι/εμπαθείς/μαλάκες και μόνο εσύ να ξέρεις την απόλυτη αλήθεια.

Για τον Μόττα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ήταν κόκκινη, αλλά για του Τσιρίλο πραγματικά δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι τέτοιο μαρκάρισμα θα επιδεχόταν αμφισβήτησης!

Με την ίδια απολύτως λογική ο Μήτρογλου δεν έκανε και κάτι διαφορετικό! Απλά τον μπέρδεψε η κίνηση του μικρού...

Είδες που όλα έχουν δύο όψεις, αναλόγως πώς θέλουμε να τα βλέπουμε;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρε γμτ...

Τετοιου ειδους καταγγελιες εχουμε πει να συνοδευονται απο λινκ.....

Αλλως θα μπορει να γραφει ο καθενας για τον απεναντι οτι θελει ( οπως εχει συμβει στο παρελθον...)

το 'εχω κρατησει

http://www.sport24.gr/html/ent/116/ent.363116.asp

εξάλλου πάΝΤΑ βαζω τις πηγες....και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα αρθρα

όχι σαν κατι άλλους που ξεφτυλλίζονατι που κοβουν -ραβουν και βαζουν ΜΟΝο αυτα που θέλουν για να δημιουργησουν εντυπώσεις

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΣ..........

Ένα άπλό παράδειγμα..............αύτός πού κόντεψε νά σκοτώσει τόν Τσέχ
    τί κάρτα δέχτηκε...???

visa...
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    το 'εχω κρατησει

http://www.sport24.gr/html/ent/116/ent.363116.asp

εξάλλου πάΝΤΑ βαζω τις πηγες....και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα αρθρα

όχι σαν κατι άλλους που ξεφτυλλίζονατι που κοβουν -ραβουν και βαζουν ΜΟΝο αυτα που θέλουν για να δημιουργησουν εντυπώσεις

Ξεχασες να γραψεις οτι η συγκεκριμενη εφημεριδα (και κατ επεκταση και το site της) ειναι καρα-tabloid και αν δεν ξερεις τι σημαινει ο ορος, ειναι το αντιστοιχο των "δικων μας" Espresso, Λοιπον, Χαϊ, κτλ-κτλ...

αντιλαμβανομαι οτι ως γαυροι, αυτου του ειδους ο τυπος ειναι ειναι σαν να διαβαζετε Ουμπερτο Εκο και Μιλαν Κουντερα, αλλα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι και εσυ οτι δεν μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα ενα τετοιο δημοσιευμα...

εκτος των αλλων, προσπαθησε να αντιληφθεις (το ξερω σου ειναι δυσκολο...) τι ειδους ειδηση αναπαραγεις και υϊοθετεις σαν επιχειρημα...

...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα, προκειμενου να εχει ευνοϊκη μεταχειριση ΑΝ και εφοσων η κληρωση της UEFA τον διοριζε να διαιτητευσει σε μελλοντικο παιχνιδι του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη...

υ.γ. τη σεζον 1995-1996, χρονια που θα επρεπε ο Phil Don να σκιζεται για χαρη του Παναθηναϊκου, αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση (μαλλον ανοιξε κοσμηματοπωλειο - ρολογαδικο ) http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Don

υ.γ.2 απο ανθρωπους που μετα το περιβοητο "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλο να πανε να γ......" εξακολουθουν να ισχυριζονται οτι δεν υπηρξε παραγκα, καλο ειναι να μην γραφονται παπαριες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ξεχασες να γραψεις οτι η συγκεκριμενη εφημεριδα (και κατ επεκταση και το site της) ειναι καρα-tabloid και αν δεν ξερεις τι σημαινει ο ορος, ειναι το αντιστοιχο των "δικων μας" Espresso, Λοιπον, Χαϊ, κτλ-κτλ...

αντιλαμβανομαι οτι ως γαυροι, αυτου του ειδους ο τυπος ειναι ειναι σαν να διαβαζετε Ουμπερτο Εκο και Μιλαν Κουντερα, αλλα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι και εσυ οτι δεν μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα ενα τετοιο δημοσιευμα...

εκτος των αλλων, προσπαθησε να αντιληφθεις (το ξερω σου ειναι δυσκολο...) τι ειδους ειδηση αναπαραγεις και υϊοθετεις σαν επιχειρημα...

...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα, προκειμενου να εχει ευνοϊκη μεταχειριση ΑΝ και εφοσων η κληρωση της UEFA τον διοριζε να διαιτητευσει σε μελλοντικο παιχνιδι του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη...

υ.γ. τη σεζον 1995-1996, χρονια που θα επρεπε ο Phil Don να σκιζεται για χαρη του Παναθηναϊκου, αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση (μαλλον ανοιξε κοσμηματοπωλειο - ρολογαδικο ) http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Don

υ.γ.2 απο ανθρωπους που μετα το περιβοητο "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλο να πανε να γ......" εξακολουθουν να ισχυριζονται οτι δεν υπηρξε παραγκα, καλο ειναι να μην γραφονται παπαριες...

Αληθεια......

Ως Βαζελοι αυτου του ειδους δεν μπορειτε να αναρωτηθειτε το εξης......

Νομικο επιτελειο ο Παναθηναικος δεν εχει ωστε να αντιμετωπισει τα οποια -οποιοι γραφουν αυτα τα πραγματα επωνυμα... el_hymador ????

Παπαριες.... Ισως...

Ασε ομως να το διαψευσει πρωτα η ομαδα σας.....

Γιατι βιαζεσε...???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αληθεια......

Ως Βαζελοι αυτου του ειδους δεν μπορειτε να αναρωτηθειτε το εξης......

Νομικο επιτελειο ο Παναθηναικος δεν εχει ωστε να αντιμετωπισει τα οποια -οποιοι γραφουν αυτα τα πραγματα επωνυμα... el_hymador ????

Παπαριες.... Ισως...

Ασε ομως να το διαψευσει πρωτα η ομαδα σας.....

Γιατι βιαζεσε...???

εχει κανει κινησεις στο προσφατο παρελθον με παρομοιες μαλακιες, τωρα το τι θα κανει με το δημοσιευμα της ιντερνετικης φυλλαδας δεν ξερω...εγω δεν θα εμπαινα στο κοπο να ασχοληθω καν...

http://www.sportdog.gr/v3/article.as...comm_id=293480

εσενα θυμισε μου τι ακριβως εκανε η ομαδα σου μετα τη περιβοητη φραση που αναγραφω πιο πανω; ετσι για να φρεσκαρονται λιγο οι σκουριασμενες μνημες....

υ.γ. απο οτι θυμαμαι και εσυ ειχες δημοσιευεσει αποκομμα απο αντιστοιχου κυρους βρετανικη εφημεριδα...

καλα ρε, εκτος απο πρωαταθλητη διαβαζετε και για το ποια πηδηξε ο πριγκηπας Wiiliam? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχει κανει κινησεις στο προσφατο παρελθον με παρομοιες μαλακιες, τωρα το τι θα κανει με το δημοσιευμα της ιντερνετικης φυλλαδας δεν ξερω...εγω δεν θα εμπαινα στο κοπο να ασχοληθω καν...

http://www.sportdog.gr/v3/article.as...comm_id=293480

εσενα θυμισε μου τι ακριβως εκανε η ομαδα σου μετα τη περιβοητη φραση που αναγραφω πιο πανω; ετσι για να φρεσκαρονται λιγο οι σκουριασμενες μνημες....

υ.γ. απο οτι θυμαμαι και εσυ ειχες δημοσιευεσει αποκομμα απο αντιστοιχου κυρους βρετανικη εφημεριδα...

καλα ρε, εκτος απο πρωαταθλητη διαβαζετε και για το ποια πηδηξε ο πριγκηπας Wiiliam? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oταν σου προσβαλουν την τιμη και την υπολιψη.....

Εσυ απαντας με... Εξωδικα...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τους τραβας μια αγωγη ζητωντας ολη την αποσβεση του Σισε και τους αφηνεις να τρεχουν μονοι τους προκειμενου να αποδειξουν τα αναποδειχτα.......

Σωστα... Τι να κανω....??

Εγω το ειπα...???

Η εφημεριδα....Η οποια το αντλησε ( πασαρε τις ευθυνες ) απο το βιβλιο που εξεδωσε ο ιδιος ο διαιτητης....

Το μονο που εμενε ηταν η διαψευση....( Η οποια ομως δεν ηρθε ποτε...)

Τιποτα.... Τις θες να κανει δηλ...???

Εδω δεν εκαναν τιποτα Ολες οι αλλες ομαδες του ελληνκου πρωταθληματος για αυτο που ακουστηκε στις οποιες μονο οι απωλειες εσοδων ηταν διςθεορατες...

Ο ολυμπιακος θες να τρεξει...????

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις