Θέλω να μου πεις συγκεκριμένες φάσεις γιατί αυτό που λες είναι μόνο για εντυπώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ό τύπος σημάδευε πόδια όπότε μπορούσε,έπειδή όμως ύπήρχε ό Σάντος καί είχε
φάει καί τό κράξιμο άπό τόν κόσμο όταν κρέμασε τήν όμάδα μέ τίς κάρτες του
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.....!!!
Μπορεί! Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι πιο τυφλός από μένα, απλά δεν το καταλαβαίνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ...................ΜΠΑΟΥΓΚ ΦΙΛΕ.......!!!!
Όταν ακόμη και μαρκαρίσματα στυλ Τσιρίλο μας τα βγάζεις ΙΣΩΣ, τότε η κουβέντα δε μπορεί να προχωρήσει! Ακόμη κι άλλοι ΑΕΚτσήδες σου το είπαν ότι είναι 100% κόκκινη κι εσύ αρπάζεσαι ότι πιαστήκαμε από το ΙΣΩΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τώρα γιά τόν κανονισμό ..............τά έγραψα στό Βαγγέλη ό όποίος είναι καί ό μόνος
πού ρώτησε σοβαρά καί ό όποίος είναι καί αύτός πού ξέρει περισσότερα άπό όλους σας
μαζί.
Άλλά έτσι δέ γίνεται συνήθως.....??
Ό ήμιμαθής δέ φωνάζει πιό πολύ άπό όλους....??
Πήρες ένα....ΙΣΩΣ.........καί τόκανες σημαία,άνακάλυψες κωλοτούμπες κ.λ.π.....
Καί έβγαλες καί τό πόρισμα...........
Από τη στιγμή που η μόνη διαφορά των προτάσεων είναι αυτό το ΙΣΩΣ (το οποίο όμως αλλάζει όλο το νόημα) φυσικά κι από εκεί θα πιαστώ. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ όμορφη, αλλά θέλει και προσοχή. Πιθανώς να το ξέρεις καλύτερα από μένα.
Σου την έχω γράψει 3 φορές. 1000% κόκκινη. Μη με ρωτήσεις ξανα please!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Γράψε τή γνώμη σου καί έλα νά τό κουβεντιάσουμε ,μπορεί νάχω έγώ λάθος,μπορεί
νά τό βλέπω μέ όπαδικά γυαλιά όπως είπες.
Αυτά όμως είναι άσχετα με μια κουβέντα για μπάλα σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και με τη συγκεκριμένη κουβέντα. Ούτε η κοινή καταγωγή, ούτε και το ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με πολλά από αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς θα καθορίσουν και τη συμφωνία μου ή μη σε μελλοντικές "συζητήσεις" ή θέματα που θα τεθούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Όπότε μίλησα μαζί σου προσπάθησα νάμαι σοβαρός ,συναισθηματικά ίσως
δεμένος μέ τήν κοινή καταγωγή μας .
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, άλλά καί γιατί διάβασα καί κάποια γραπτά σου πού μού άρεσαν.
Όλα όμως κάποια στιγμή έχουν τά όρια τους.
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..........έχω κάνει άπειρες στή ζωή μου λόγω έπαγγέλματος,
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΠΙ.......!!!!
Στά πιστεύω μου καί στίς θέσεις μου.........ΠΟΤΕ ,καί τόχω πληρώσει πολύ άκριβά
γιατί ήμουν πάντα άπό τή μεριά τών λίγων καί τών άδυνάτων......!!!!
Δέν ήμουνα ποτέ στό 80% πού έτρωγε κοκκαλάκια ,έπινε, ΕΓΛΥΦΕ......
ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝΕ.........!!!!
Νομίζω ότι πολλές οικογένειες στη Νιγρίτα έχουν πληρώσει στο παρελθόν τις "λάθος" πεποιθήσεις. Αλλά και πάλι είναι άσχετο με την κουβέντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Στά πιστεύω μου καί στίς θέσεις μου.........ΠΟΤΕ ,καί τόχω πληρώσει πολύ άκριβά
γιατί ήμουν πάντα άπό τή μεριά τών λίγων καί τών άδυνάτων......!!!!
Δέν ήμουνα ποτέ στό 80% πού έτρωγε κοκκαλάκια ,έπινε, ΕΓΛΥΦΕ......
ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝΕ.........!!!!
Τέλος, για να συνδέσω και την προηγούμενη απάντηση του Στούμπη, αφού όλοι -όσοι γράφουν εδώ μέσα τουλάχιστον- διαφωνούν μαζί σου, το να γράψεις ότι έκανες λάθος σε μια αρχική σου εκτίμηση δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά ανωτερότητα και πραγματική απόδειξη ότι ξέρεις να ακούς και ότι γηράσκεις αεί διδασκόμενος! Το να λες ότι απλά κολλάμε σε μια λέξη -η οποία περιμπιπτόντως αλλάζει το νόημα άρδην- είναι τουλάχιστον χοντροκεφαλιά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
![]()
![]()