Πιστευω να το ξερεις οτι ειναι μελος του φορουμ ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τρελός ατακαδόρος ο doc...:rotflmao:
Πιστευω να το ξερεις οτι ειναι μελος του φορουμ ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τρελός ατακαδόρος ο doc...:rotflmao:
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao:![]()
εχω κι εγω μια απο τοτε που ειχα six pack ,αλλα ειναι μαυροασπρη...![]()
![]()
Κι εγώ έχω μία φωτό που έχω six pack αλλά είναι από κάποιο παράλληλο σύμπαν :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Κούλιιη, κοίτα από το παράθυρο ρε, να δείς αν έρχομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Πιστευω να το ξερεις οτι ειναι μελος του φορουμ ετσι?![]()
Τασο δεν σε βλεπω.Εισαι μακρια?ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κούλιιη, κοίτα από το παράθυρο ρε, να δείς αν έρχομαι.![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
το ερώτημα παραμένει....
Ποιος σκότωσε τον JR?
O six-pack ή ο six-shooter;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
απίστευτο thread:rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
καμιά πιο γνωστή μου αλητόφατσα από τα παλιά δε βλέπω όμως..............μήπως να παραβιάσω τα προσωπικά τους δεδομένα?????![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
εσείς οι σφιχτες του φόρουμ ,δεν χρειάζεται να κάνετε πολλ για το ποιος είναι πιο σφιχτης.απλά θα διαγωνιστιτε στο πόσα σηκώνει ο καθένας ολυμπιακό πάγκο.αξιοκρατικά...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εσείς οι σφιχτες του φόρουμ ,δεν χρειάζεται να κάνετε πολλ για το ποιος είναι πιο σφιχτης.απλά θα διαγωνιστιτε στο πόσα σηκώνει ο καθένας ολυμπιακό πάγκο.αξιοκρατικά...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και γιατι δεν σε εχΟμε γνωρισει ακομη?!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
και μια ξεχωριστή στην πάτρα.
![]()
![]()
ΣΣ:Και εχουμε και πρωτοξαδερφα μηχανακια.....![]()
ontos.. aksio aporias pws den systhhthhkate sto synergeioΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και γιατι δεν σε εχΟμε γνωρισει ακομη?!!!![]()
![]()
ΣΣ:Και εχουμε και πρωτοξαδερφα μηχανακια.....![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook