Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ (read It)

Φιλαράκο, κράνος φοράς ή είναι ανόητη η ερώτηση;

Αν δεν φοράς κράνος, και πιθανότατα δεν φοράς, προκαλείς τους μπάτσους και μόνο μ' αυτό, αφού πέραν του ότι τους δίνεις αφορμή να σε σταματήσουν, έτσι φαίνεται και η μικρή σου ηλικία και ψιλιάζονται πως οδηγείς δίχως δίπλωμα.

Αν λοιπόν δεν φοράς, φόρα, όχι για να γλιτώσεις το κεφάλι σου (αυτό δεν σε πολυενδιαφέρει αν δεν φοράς) αλλά για να γλιτώσεις κλήσεις (αυτό προφανώς σε ενδιαφέρει).

Re: ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ (read It)

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotografos

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Gia kanto ligo poio safes ayto re filarako giati proswpika den to "katalavainw".
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

re pedia poses fores tha to pw? katarxas megalodeixno kai kata deyteron exw eduraki gi ayto den me polystamatane alla to provlima mou den einai oti me samatane poses fores tha to pw pia? gia ti siberifora kai ayta pou kanoun kai lene egrapsa ti mou lete sinexeia ta idia kai ta idia? lete na mi ta xerw ayta. tespa apo ayrio to svino giati egw grafo gia siberifora kai ayta pou lene kai kanoun kai eseis mou lete fora kranos.

re pedia poses fores tha to pw? katarxas megalodeixno kai kata deyteron exw eduraki gi ayto den me polystamatane alla to provlima mou den einai oti me samatane poses fores tha to pw pia? gia ti siberifora kai ayta pou kanoun kai lene egrapsa ti mou lete sinexeia ta idia kai ta idia? lete na mi ta xerw ayta. tespa apo ayrio to svino giati egw grafo gia siberifora kai ayta pou lene kai kanoun kai eseis mou lete fora kranos.

Katarxhn den mou apanthses se ayto pou se rwthsa.Deyteron na sevesai tous megalyterous sou.Triton na foras kranos.Tetarton na bgaleis diplwma.Kai ola ayta gia na mhn fas to kefali sou oxi gia tous mpatsous exallou apo oti diavasa se proigoumena sou post den katalavaineis esy apo nomothesia kai apo tetoia.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    An ola ayta ta grafeis sta atrixa paparakia sou oi wres sou einai liges na to xereis sto lew egw oso kai skliro na sou fenetai.Prospathise loipon na katanohseis tis eythines sou apo monos sou afou oi goneis sou, oi mpatsoi, oi filoi sou kai o kathenas pou sinanastrefetai mazi sou den mporesan na to kanoun.Kanto gia ton eyato sou gia kanenan allon.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Φιλαράκο στην εμφάνιση ίσως μεγαλοδείχνεις, αλλά στα γραφόμενά σου μικροδείχνεις.

Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα και για τα περί διπλώματος, και για τα περί κράνους, και είσαι και καλύτερος αναβάτης από τα ζωντόβολα που πάνε και βγάζουν δίπλωμα οπότε τι καθόμαστε εμείς και σου λέμε τώρα, ε;

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Λοιπόν να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου και τις προσωπικές μου εμπειρίες. Οδηγώ μία πενταετία περίπου στο κέντρο της Αθήνας.

Παρολαυτά με έχουν σταματήσει ελάχιστες φορές για έλεγχο.

Μία φορά με σταμάτησαν με έντονο τρόπο και μάλιστα ειδικοί φρουροί και όχι τροχονόμοι ή περιπολικό για το λόγο ότι πήγαινα σε μονόδρομο ανάποδα. Αναγκάστηκα να το κάνω γιατί δεν ήξερα καθόλου τη περιοχή και είχαν κλείσει το μοναδικό δρόμο που ήξερα, για έργα. Αν έχει χαθεί κάποιος στις πλατείες και τα πάρκα του Ψυχικού βραδιάτικα θα με καταλάβει. Αφού είδαν ότι όλα τα χαρτιά μου ήταν εντάξει και αφού μου έριξαν ελεϊνό κράξιμο και εγώ καθόμουν και τα άκουγα με ηρεμία, με άφησαν στο τέλος και έφυγα χωρίς περισσότερα...

Σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις που φορούσα κράνος ποτέ δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω από το να ελέγξουν τα χαρτιά μου. Όπως τους τα έδινα έτσι μου τα επέστρεφαν και έφευγα. Φοράω πάντα κράνος και δεν έχω κάνει κραχτές βελτιώσεις στο μηχανάκι. Η εξάτμιση που έχω πάνω είναι μαμάδικη. Δείχνω τουλάχιστον 4-5 χρόνια λιγότερο απ ότι είμαι οπότε καταλαβαίνετε ότι πάνω σε ένα παπί δείχνω σίγουρα "ύποπτος" για κλήση. Ποτέ όμως δεν με γράψανε.

Οπότε ο οδηγός του τυχερού αναβάτη (σε μπλόκο)είναι:

1) Κράνος
    2) Χαρτιά
    3) "Καθαρή" και σωστά τοποθετημένη πινακίδα.
    4) Εξάτμιση που δεν κάνει σαν τρακτέρ
    5) Λίγα λόγια στο μπλόκο και ύφος ανέκφραστου.
    6) Αποφυγή ακραίας οδήγησης ειδικά μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Σίγουρα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες όπως το να είναι προκατελειμένοι αν δουν κανένα άτομο με αλογοχαίτη ή με κανένα σκουλαρίκι στη μύτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ

Μία φορά με σταμάτησαν με έντονο τρόπο και μάλιστα ειδικοί φρουροί και όχι τροχονόμοι ή περιπολικό για το λόγο ότι πήγαινα σε μονόδρομο ανάποδα. Αναγκάστηκα να το κάνω γιατί δεν ήξερα καθόλου τη περιοχή και είχαν κλείσει το μοναδικό δρόμο που ήξερα, για έργα. Αν έχει χαθεί κάποιος στις πλατείες και τα πάρκα του Ψυχικού βραδιάτικα θα με καταλάβει. Αφού είδαν ότι όλα τα χαρτιά μου ήταν εντάξει και αφού μου έριξαν ελεϊνό κράξιμο και εγώ καθόμουν και τα άκουγα με ηρεμία, με άφησαν στο τέλος και έφυγα χωρίς περισσότερα...

Αν ηθελες μπορουσες να τους κανεις μυνηση!
    Δεν εχουν δικαιωμα να ζητανε εγγραφα(ειδικα αδειες/ασφαλειες κτλ.)
    Δεν εχουν δικαιωμα να σταματανε οχηματα,και ειδικα οταν μπορουν να προξενησουν ατυχημα!
    Δεν εχουν δικαιωμα να εκφερουν γνωμη!
    Δεν εχουν δικαιωμα να ΚΡΑΖΟΥΝ!

Να ξερουμε τα δικαιωματα μας!

Επειδη εχω περασει και εγω πολλες φορες απο εκει νυχτα,εχω παρατηρησει πως κοιτανε οποιον περναει απο την ''απαγορευμενη περιοχη'', οι φρουροι του λαδιου!

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εντάξει δεν μου έκαναν και προσαγωγή, ούτε με έβρισαν Απλά με κράξανε γιατί πήγαινα ανάποδα σε μονόδρομο. Να είμαστε λογικοί .

μπλα μπλα
    re pedia poses fores tha to pw? katarxas megalodeixno
    ....
    ....

kai eseis mou lete fora kranos.
    καλύτερα πάρε ποδήλατο, έχουμε και το δημογραφικό πρόβλημα..

arage an den eixa anaferei pouthena pos den exei diploma tha apadousate diaforetika?
    gia ali mia akoma fora leo pos den me peirazei pou me exoun stamatisei 3 4 fores se 2 xronia, i oti me egrapsan gia kranos, alla o tropos pou stamatane kai to ti koufa lene otan stamatane kapion.
    an ayta pou grafo einai ta pediaristika pou lete kai oxi orismenes apadiseis ti na pw tote.
    mou lete na sevomai kati asxeta edo mesa.
    loipon gia 998437473 fora den exw provlima epeidi me grapsane gia to diploma kai gia to kranos, den exw provlima na mou kanoun elenxo, provlima exo sta margaritaria pou lene px vgale diploma kai skotose 10, sto tropo pou stamatane pou einai poly pithano na proklithei atyxima. se ayta KAI SE TPT ALO.
    MIN XANANAFERETE FORA KRANOS KAI DEN THA SE STAMATANE I NA SEVESE I KATI TETIO APO TI STIGMI PO DEN EIPA TPT GIATI THA FORESO TO KRANOS KAI THA KANW ELEYTHERI PTOSI.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αν ηθελες μπορουσες να τους κανεις μυνηση!
    Δεν εχουν δικαιωμα να ζητανε εγγραφα(ειδικα αδειες/ασφαλειες κτλ.)
    Δεν εχουν δικαιωμα να σταματανε οχηματα,και ειδικα οταν μπορουν να προξενησουν ατυχημα!
    Δεν εχουν δικαιωμα να εκφερουν γνωμη!
    Δεν εχουν δικαιωμα να ΚΡΑΖΟΥΝ!

Να ξερουμε τα δικαιωματα μας!

Επειδη εχω περασει και εγω πολλες φορες απο εκει νυχτα,εχω παρατηρησει πως κοιτανε οποιον περναει απο την ''απαγορευμενη περιοχη'', οι φρουροι του λαδιου!
    +1
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Εντάξει δεν μου έκαναν και προσαγωγή, ούτε με έβρισαν Απλά με κράξανε γιατί πήγαινα ανάποδα σε μονόδρομο. Να είμαστε λογικοί .

Μα η λογικη λεει πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σε σταματησουν!
    Ουτε καν η αστυνομια,ΜΟΝΟ η τροχαια!
    Δεν ειναι η αρμοδειοτητα τους να κανουν κατι τετοιο,και αν δεν ξερεις ποσο ρολο παιζει κατι τετοιο στα ενστολα επαγγελματα, στο υπενθυμιζω εγω.
    ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν για πάμε πάλι....

Για τον φίλο που είναι χωρίς δίπλωμα...

Η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι γνωστή σε όλους , ανεξαρτήτως τι όχημα οδηγείς. έχω πέσει σε κρετίνους και με το 4τροχο. Δεν τους επηρεάζει το όχημα ή ο αριθμός των τροχών που έχει , για την συμπεριφορά τους.
    Έχω δεί και εγώ με την σειρά μου αστυνομικό να πετάγεται αριστερά στην Ποσειδώνος για να σταματήσει κάποιον που μίλαγε στο κινητό!!!.. Εντάξει καλά κάνει και πάει να τον σταματήσει αλλά οχι και έτσι!...

Απο εκεί και πέρα όμως.
    Για να έχεις απαιτήσεις απο τον νόμο όσον αφορά την συμπεριφορά τους, πρέπει και εσύ να είσαι νομότυπος και να μην θεωρείς εαυτόν ,εξαιρετέο απο τις διατάξεις του!

Αυτό προσπαθούν να σου περάσουν τα παιδιά εδώ και είναι προφανές οτι δεν το έχεις κατανοήσει. Ακόμα και αν δεν σε ενοχλεί το να σκάς 80-100euro για κάθε κλήση κράνους!!!

Τώρα για τις ικανότητες των οδηγών.

Θεωρείς εαυτόν οτι είναι ενα κλικ, πιο πάνω απο τους υπόλοιπους , έχοντας εμπειρία μόνο σε ενα 125 enduro , χωρίς μάλιστα να γνωρίζεις όλη την σημασία της οδικής σήμανσης ή την διαδικασία μηχανικής λειτουργίας της μοτοσικλέτας σου;... ή κατάλαβα εγώ λάθος;...

Μήπως θα έπρεπε να έχεις πιο ισχυρή αυτοκριτική όσον αφορά γενικά την οδική αγωγή, ειδικά την δική σου , καθώς απο αυτήν θα εξαρτάται η ζωή σου κάθε φορά που κυκλοφορείς;

Κατανοώ ίσως το νεαρό της ηλικίας σου, αν και δεν το αναφέρεις για να είμαι ειλικρινής,αλλά καλό θα ήταν να μάθεις ανώδυνα , αυτά που οι περισσότεροι απο εμάς τα μάθαμε επώδυνα. Είναι πάντως καθαρά δική σου επιλογή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Forografe με τη "λογική" που σε βλέπω να σε διακρίνει σε κόβω να πας να σκοτώσεις 10 μόλις βγάλεις το δίπλωμα και μετά να πεις στο δικαστήριο.....μααααα η ίδια η αστυνομία μου το πρότινε

Με την ίδια λογική που ένας συνάδελφος από τη δουλειά έκανε μήνυση για καταδίωξη σε κάποιον που τον κυνήγησε για να τον σταματήσει (αφού όμως πρώτα σε προσπέραση μπήκε στο ρεύμα του άλλου, τον χτύπησε και τον πέταξε έξω από το δρόμο χωρίς να σταματήσει, ευτυχώς ο άλλος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και με τη βοήθεια ενός φίλου που βρισκόταν από πίσω τον πήρε στο κυνήγι να δει ποιος τον χτύπησε). Να βλέπω τον συνάδελφο να ΕΠΙΜΕΝΕΙ πόσο μαλάκας ήταν ο άλλος, να του λέω "ξέρεις μπορεί να είχες σκοτώσει κάποιον και σηκώθηκες και έφυγες..." και να συνεχίζει να επιμένει ότι "όοοοοοχι αυτός ο παλιομαλάκας δεν έχει κανένα δικαίωμα να με κυνηγήσει και θα τον γαμήσω". Λογική του παραλόγου if you know what I mean, υπάρχουν πολλοί τελικά... :hypnotize

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2013, 19:09
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2013, 17:29
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ?
    από V-PAKETAS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2007, 00:41
  4. ποιος είπε ότι τα μωρά δεν έχουν δόντια;
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ