Γυρνόντας από τριήμερο στην Πάτρα (όχι με τους χαρλεάδες), σήμερα κατά τις 16:30 μμ βρέθηκα στο φανάρι της Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος της Ιεράς Όδου. Περίμενω να ανάψει πράσινο και ξεκινάω. Διασχίζω την κάθοδο και την στιγμή που φτάνω στο ύψος της ανόδου της Ιεράς Οδού βλέπω εναν κουβά να έρχεται γ@μιώντας.
Ο τύπος φρέναρε κάπου προς το τέλος, αλλά τελικά σταμάτησε πάνω μου. Αποτέλεσμα εγώ και η μηχανή στην άσφαλτο και η κοπέλα μου στο καπό του μαλάκα.
Ευτυχώς, λόγω εξοπλισμού και τύχης, δεν πάθαμε τίποτα, δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για την μηχανή. Να τονίσω εδώ ότι τον αστράγαλό μου τον έσωσε η μπότα!
Σταματάει κόσμος, ρίχνω τα πρώτα μπινελίκια στον τύπο ενώ είναι ακόμα μέσα στον κουβά και μετά κατεβαίνει...
Ο τύπος ήταν ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ! Τρέκλιζε, την μια έλεγε οτι θα με πληρώσει, την άλλη οτι δεν με χτύπησε, την άλλη ότι είχε πράσινο ή πορτοκαλί.... και εγώ να προσπαθώ να μην τον σακατέψω.
Φυσικά φώναξα την αστυνομία και ευτυχώς έκατσαν και δύο μάρτυρες και έδωσαν τα στοιχεία τους (Δημήτρη και Γιάννη και πάλι ευχαριστώ). Πήγαμε και προληπτικά στο νοσοκομείο και όλα καλά. Από αύριο αρχίζει ο γολγοθάς με τις ασφαλιστικές και το συνεργείο, αλλά τουλάχιστον δεν έχω και νοσοκομεία να τρέχω.
Ελπίζω εκεί στο αυτόφωρο που τον πήγαν τον παπάρα να γνωρίσει τον έρωτα από πίσω....![]()
Προσοχή, γιατί η μαλακία σπάει κόκαλα και μεταφορικά και κυριολεκτικά!