Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
.....με βλέπω για Ρενάκι...![]()
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
δηλώσεις..........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
.....με βλέπω για Ρενάκι...![]()
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
δηλώσεις..........
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ας μου πει καποιος τι σημαινουν τα αρχικα SBS...
κανονικά Special Boat Squadron (είναι οι βάτραχοι του Αγγλικού Στρατού...αλλά εφόσον δεν το έχουν κάνει "register" κάποιοι αλήτες απο εδω πέρα το κάνανε SuperBike School
Χαίρομαι που περάσατε καλά, περνάω περίοδο προσγείωσης απο την εβδομάδα στη Μονεμβασιά (με κουτί), ελπίζω να τα πούμε στα Μέγαρα απο κοντά (28/8)
s..
PS: To 6άρι στο κόκκινο μαύρο, έτσι βάν?
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Τωρα που ξανασκεφτομαι Κωστη, λογω των αρκετων Honda της παρεας (βλεπε βαρκουλες-φουσκωτά) η πρωτη ονομασια ταιριαζει περισσοτερο....Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
κανονικά Special Boat Squadron (είναι οι βάτραχοι του Αγγλικού Στρατού...αλλά εφόσον δεν το έχουν κάνει "register" κάποιοι αλήτες απο εδω πέρα το κάνανε SuperBike School
![]()
:rotflmao:
Welcome back man.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
Χαίρομαι που περάσατε καλά, περνάω περίοδο προσγείωσης απο την εβδομάδα στη Μονεμβασιά (με κουτί)
παλι ερωτευμενος εισαι κωνσταντινε?
PS: To 6άρι στο κόκκινο μαύρο, έτσι βάν? [/B]![]()
κοστουμακι πολυεστερικο μαυρο !
ετσι να φαινεται "κακο"!
:wacko:
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Τωρα που ξανασκεφτομαι Κωστη, λογω των αρκετων Honda της παρεας (βλεπε βαρκουλες-φουσκωτά) η πρωτη ονομασια ταιριαζει περισσοτερο....![]()
:rotflmao:
Welcome back man.....![]()
![]()
για λεγε για λεγεΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Συμφωνω - πολυ καλη η Βανεσσα και δεν μας κουρασε καθολου οπως πιστευε (το αντιθετο μαλιστα)
Πολυ ζεστη σε ολη την διαδρομη, μονο αργα το βραδακι δροσισε λιγαακι και ευτυχως οι δρομοι δεν ειχαν κινηση και ετσι μπορεσαμε να το χαρουμε περισοτερο.......
Υπομονη για Σεπτεμβριο οταν το θερμομετρο πεσει κατω απο τους 30 βαθμους, θα μπορεσουμε να παρουμε τη δοση μας στα αγαπημενα μας μερη......
νομιζω πως θα πρεπει να ειμαστε ποιο προσεκτικοι σε αυτα που γραφουμε γιατι υπαρχει και κοσμος που μενει πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από r6van
ηταν ομορφα χτες.
αν και υπηρχαν ενστασεις στην αρχη απο μερους μου για τα χμ....
εν τελει ομως ολα καλα ,χαμηλοι ρυθμοι ,καλη παρεα και το φεγγαρι να βυθιζεται στη θαλασσα ......
μαθηματα νυχτερινης πορειας απο το sbs team!![]()
![]()
![]()
γουτσου γουτσου γουτσου ........
![]()
καλύτερα τώρα?
γιατι το μικρο μου?????![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΡΟΙ ... ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ .... ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ???? ... ΟΧΙ Ε ???? ΑΧ.... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ????? ΑΠΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ .... ΣΕΡΡΕΣ - ΞΑΝΘΕΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΕΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΥΣ- ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ....... ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ .... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ .... ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ .... ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ) ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ (ΣΤΗ ΜΑΜΑ) , ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΣΤΗ ΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...................................ΕΛΕΟΣ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΤΡΟΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ......ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ... ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΤΑ .....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
καλο χειμωνα με πολλες βολτες (με μηχανακι ε!!!!!)
εμενα θα με παιρνετε στις βολτες?????
(οκ θα ξεκιναω 1 ωρα νωριτερα !2??????ε οχι και 2!!!!)![]()
![]()
Μιλτάρα μην ανησυχείς αγορίνα μου. Τώρα που αρχίζει και δροσίζει ο καιρός, λάστιχα να'χεις να τρώς, γιατί από βόλτες... άλλο τίποτα.
Εξάλλου από τη νέα χειμερινή σεζόν, στις μη-πολεμικές βόλτες θα έχουμε την τιμή να μας συνοδεύουν (εάν θέλουν φυσικά) οι:
ireneepi, latris, r6van, nimbus, Lina, Shark Tale και όποια άλλη αιθέρια ύπαρξη θα ήθελε να μας κάνει παρέα...
Έρχονται μέρες καλές Μιλτάκο... (που λέει και μια γνωστή μας)