Σελίδα 138 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 3888128133134135136137138139140141142143148188 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.056 έως 2.070 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [B...ελπιζω να μην ειναι ο ιδιος διαιτητης που εβαλε ο Stoubi που του εκαναν δωρα με 24καρατια χρυσο... [/B]

Σοβαρο επιχειρημα αμφισβητησης.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξεχασες να αναφερθεις οτι σου παραθεσα ενα καρο κατασκευες απο χρυσο με 24...????

Η Ηθελες μηπως να ανταλαξουμε 3 σελιδες αντιπαραθεσεις εδω μεσα σχετικα με την κατασκευη κοσμηματων...????

Μην πας για νομικος εκπροσωπος του βαζελου.......

Δεν το εχεις..... Βαζελακι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν μου λες και κατι αλλο....

Ησουν και εσυ που φωναζες για τα 60φευγα "μαυρης" τρυπας του γαυρου .και τα κοκκινα λουκετα...??? :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σοβαρο επιχειρημα αμφισβητησης.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξεχασες να αναφερθεις οτι σου παραθεσα ενα καρο κατασκευες απο χρυσο με 24...????

Η Ηθελες μηπως να ανταλαξουμε 3 σελιδες αντιπαραθεσεις εδω μεσα σχετικα με την κατασκευη κοσμηματων...????

Μην πας για νομικος εκπροσωπος του βαζελου.......

Δεν το εχεις..... Βαζελακι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν μου λες και κατι αλλο....

Ησουν και εσυ που φωναζες για τα 60φευγα "μαυρης" τρυπας του γαυρου .και τα κοκκινα λουκετα...??? :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:
    κατασκευες...ΟΧΙ κοσμηματα...και επι το πλειστον επιχρυσωμενα (gold plated 24k)...να κανω αντιπαραθεση για την δουλεια μου???μπααααααααααααα...φανταστηκα (και καταλαβα/νομιζα) οτι σαν εξυπνος ανθρωπος το εκοψες εξυπνα γιατι δεν το ειχες το θεματακι...

νομικος εκπροσωπος πιανου??? διαβασες καθολου το αγγλικο αρθρο της αγγλικης espresso η μιλας παλι γαυρικα???

εγω φωναζα και ελεγα τι???απλα αναπαραγαγα τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προεδρου σας...ε??ναι η οχι???

ξυπνησαμε με ορεξουλες βλεπω...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα οταν μου τελειωσαν τα επιχηρηματα...το ξερω οτι δεν τα ελεγα σε εσενα...αλλα διαβαζες...και δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι δεν προσεχεις τα γραφομενα μου...

...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα
    εγω ξερω οτι υπεκφευγεις συνεχεια φιλε....ειδικα οταν ο βασιλης σου λεει να κανονισετε μπαλιτσα για να σε νικησει αλλα εσυ δεν θελεις...

επισης θελω να σου πω οτι στο επομενο 5 χ 5 θα σε χτυπησω στα μουτρα πρωτα εγω...και μετα στην κοιλια ο σφαιρο....οχι τιποτα αλλο....εγω θα σου δηλωσω την παρουσια μου....και ο σφαιρο ειναι ασυγκρατητος μεσογειακος τυπος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω ξερω οτι υπεκφευγεις συνεχεια φιλε....ειδικα οταν ο βασιλης σου λεει να κανονισετε μπαλιτσα για να σε νικησει αλλα εσυ δεν θελεις...

επισης θελω να σου πω οτι στο επομενο 5 χ 5 θα σε χτυπησω στα μουτρα πρωτα εγω...και μετα στην κοιλια ο σφαιρο....οχι τιποτα αλλο....εγω θα σου δηλωσω την παρουσια μου....και ο σφαιρο ειναι ασυγκρατητος μεσογειακος τυπος

ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΟΥ...ετοιμο το ποδαρακι σου καμαρι μου η ακομα μας το παιζεις παραμυθα???

τεταρτη???

ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΟΥ...τεταρτη???

ηρθε τις προηγουμενες καθόλου ή το επαιζε cirus? ( ακα κότα )

ετοιμο το ποδαρακι σου καμαρι μου η ακομα μας το παιζεις παραμυθα???

σκατα

τεταρτη???
    αι θινκ γιες

α)ηρθε τις προηγουμενες καθόλου ή το επαιζε cirus? ( ακα κότα )

β)σκατα

γ)αι θινκ γιες
    α)μπαααααααααααα...δεν παιξαμε επειδη επαθα και εγω διαστρεμμα και δεν κανονισε και ο Σταυρος....ρε....τωρα δουλευει...πως να ερθει.... καλα για τον Βασιλη γαμησετα...σιγα μην ερθει...3 βδομαδουλες εχει καιρο να παει στην παραλια...μετα παπαλα...

β)και καλα σου εκατσε...

γ) αντε να δουμε....μειλα και με Σταυρο...

α)μπαααααααααααα...δεν παιξαμε επειδη επαθα και εγω διαστρεμμα και δεν κανονισε και ο Σταυρος....ρε....τωρα δουλευει...πως να ερθει.... καλα για τον Βασιλη γαμησετα...σιγα μην ερθει...3 βδομαδουλες εχει καιρο να παει στην παραλια...μετα παπαλα...

β)και καλα σου εκατσε...

γ) αντε να δουμε....μειλα και με Σταυρο...

τι επαθες ρε παπαρα και εσυ? εισαι οκ??
    ρε λες να φταινε τα γηπεδα?

νταξ μιλαω και σε ΛΕΩ.....

ο μπιλυ εχει κανει συμφωνια με την δουλεια του ρε....θα τον αφηνουν ελευθερο τις τεταρτες...για να βλεπει τον γαυρο στο τσου λου

κατασκευες...ΟΧΙ κοσμηματα...και επι το πλειστον επιχρυσωμενα (gold plated 24k)...να κανω αντιπαραθεση για την δουλεια μου???μπααααααααααααα...φανταστηκα (και καταλαβα/νομιζα) οτι σαν εξυπνος ανθρωπος το εκοψες εξυπνα γιατι δεν το ειχες το θεματακι...

νομικος εκπροσωπος πιανου??? διαβασες καθολου το αγγλικο αρθρο της αγγλικης espresso η μιλας παλι γαυρικα???

εγω φωναζα και ελεγα τι???απλα αναπαραγαγα τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προεδρου σας...ε??ναι η οχι???

ξυπνησαμε με ορεξουλες βλεπω...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα οταν μου τελειωσαν τα επιχηρηματα...το ξερω οτι δεν τα ελεγα σε εσενα...αλλα διαβαζες...και δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι δεν προσεχεις τα γραφομενα μου...

(επιχρυσωμενα gold plated 24k ) Τετοια ηταν και του διαιτητη.... :rotflmao: :rotflmao:

Το κοροιδακι..... Σιγα μη του εδιναν κανονικα κοσμηματα......

Και τα ρολογακια του εν λογο προχθεσινου.... Κινεζικα ηταν..... :rotflmao: :rotflmao:

Και τα λεφτα στην ανθοδεσμη......

Πλαστα ηταν και αυτα.......

Δεν ειναι το θεμα μας αυτο....

Οχι... Τι ελεγε το αρθρο της αγγλικης espresso...???

Εγω... Εθνοσπορ διαβαζω μονο.....

Βασικα Παραπονο εγω ....κατα τα αλλα δεν εχω....

Σε καποιο θεμα (αρκετα προ καιρου ) περιμενω ακομα μια απαντηση ( αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι ποιο ηταν το θεμα... )

Απο τελη 6ου Θα κανονισετε και εμενα παλιορεμαλια....

Ουτος η αλλιως θα τα εχω φτυσει απο το 2ο λεπτο οποτε μην ανησυχειτε ιδιαιτερα.....

Απο τελη 6ου Θα κανονισετε και εμενα παλιορεμαλια....

Ουτος η αλλιως θα τα εχω φτυσει απο το 2ο λεπτο οποτε μην ανησυχειτε ιδιαιτερα.....

καλα αυτο το ακουμε απο προπερσυ ρε

καλα αυτο το ακουμε απο προπερσυ ρε

Εχεις δικιο....!!!

Σιγουρα φετος ( Μιας και ξαλαφρωσαμε απο καποιες βασικες υποχρεωσεις...)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Εχεις δικιο....!!!

αμα φερεις μαζι κ τον πινοκιο..ερχομαι με 1000...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

Εχεις δικιο....!!!

χλωμο σε κοβω....την ημερομηνια που θελεις εσυ θα το εχουμε γυρισει στις ρακετες

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τα δικα σου τα μαθαμε....
    πρεπει λεει να κανονισεις περιπου 30 φορες...για να ερθεις μια

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread