Kαι ως γνωστόν εσύ είσαι σπάγγος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η προσωπική εμπειρία όμως είναι αποτέλεσμα των παραστάσεων της πείρας και της αντίληψης.
Αποκτάται δεν με ένα μοναδικό τρόπο.
Πλερώνοντας.![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι ως γνωστόν εσύ είσαι σπάγγος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η προσωπική εμπειρία όμως είναι αποτέλεσμα των παραστάσεων της πείρας και της αντίληψης.
Αποκτάται δεν με ένα μοναδικό τρόπο.
Πλερώνοντας.![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Διαχειρίζομαι πετυχημένα τους οικονομικούς μου πόρους, και πληρώνω και σέρβις αναρτήσεων μια το χρόνο με θεαματικά αποτελέσματα (για τα προσωπική μου εμπειρία).Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kαι ως γνωστόν εσύ είσαι σπάγγος.....
![]()
![]()
![]()
ποια μαρκα λαδιων προτεινετε ρε παιδια?εχω βαλει wp 10αρι στο ταλαιπωρο domie και ηρθε η ωρα για αλλαγη
RIDE MORE TALK LESS
βαλε Torco! 10αρι για Dominator;Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
ποια μαρκα λαδιων προτεινετε ρε παιδια?εχω βαλει wp 10αρι στο ταλαιπωρο domie και ηρθε η ωρα για αλλαγη![]()
εχω αλλαξει και τα ελατηρια.10αρι ειχαν προτεινει τα παιδια του k-shock αλλα και ο Τασουλης απ'οπου τελικα τα πηρα.παντως ειμαι ικανοποιημενος απο αυτον τον συνδιασμο κυριως στις ασφαλτινες διαδρομες.τα Torco ποσο?γιατι θα χρειαστω 1.2λτ περιπουΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
βαλε Torco! 10αρι για Dominator;![]()
RIDE MORE TALK LESS
200 euro to litroΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
τα Torco ποσο?γιατι θα χρειαστω 1.2λτ περιπου![]()
oti kai na pareis se ydrayliko ladaki gyrw sto 10riko exei
Να σΕ δώσω ένα 10ρικο να με φέρεις ένα λίτρο λάδι για πύργο AMX-30 ??Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
oti kai na pareis se ydrayliko ladaki gyrw sto 10riko exei![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
στις 35000,χωρις σερβις, το πηρουνι σου δεν εχει λαδι μεσα αλλα νερο...η διαφορα ειναι χαωδης με σωστο λαδι αλλα ειναι προφανες οτι δεν θα την καταλαβεις οποτε δωρο αδωρο η αλλαγη λαδιων...
αστο μεχρι να σκορπισει...
frankly my dear, i dont give a damn...
Για μένα πάει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
στις 35000,χωρις σερβις, το πηρουνι σου δεν εχει λαδι μεσα αλλα νερο...η διαφορα ειναι χαωδης με σωστο λαδι αλλα ειναι προφανες οτι δεν θα την καταλαβεις οποτε δωρο αδωρο η αλλαγη λαδιων...
αστο μεχρι να σκορπισει...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θεοντΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για μένα πάει αυτό;![]()
Ρε συ Ορκωτέ, ώρες ώρες γίνεσαι κακός ..
(και πρέπει να σΕ βρούμε επειγόντως νύφη..)![]()
Το ρημάδι το λαδάκι χάνει σταδιακά τις ιδιότητές του, οπότε και "συνηθίζεις" στην συμπεριφορά του πηρουνιού ...
(μην λές στον άνθρωπο - ο οποίος το όντι είναι σπασαρχίδης - ότι δεν είναι ικανός να καταλάβει την διαφορά μετά την αλλαγή των λαδιών..).
Υ.Γ.
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου σε ρόλο peacemaker....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
επειδη κι εγω στα 35κ τα άλλαξαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θεοντ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ραμολι ωρες ωρες μου σπας τα νευρα ασχημα...δεν θελω να παντρευτω ρε λεμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε συ Ορκωτέ, ώρες ώρες γίνεσαι κακός ..
(και πρέπει να σΕ βρούμε επειγόντως νύφη..)![]()
Το ρημάδι το λαδάκι χάνει σταδιακά τις ιδιότητές του, οπότε και "συνηθίζεις" στην συμπεριφορά του πηρουνιού ...
(μην λές στον άνθρωπο - ο οποίος το όντι είναι σπασαρχίδης - ότι δεν είναι ικανός να καταλάβει την διαφορά μετά την αλλαγή των λαδιών..).
Υ.Γ.
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου σε ρόλο peacemaker....![]()
λυσσα κακια...
επι του θεματος...
αν "ενιωθε" θα ειχε καταλαβει οτι πλεον δεν εχει πηρουνι,αλλα κρεββατοκαμαρα ξεχαρβαλωμενη...
και το να μην νιωθει οκ...ανθρωπινο ειναι...να επιμενει ομως οτι ,οσοι νιωθουν η ξερουν,ειναι φραγκατοι γκατζολοι που πετανε τα λεφτα τους και θελουν το κακο του,ειναι αλλο...
εχεις δικιο παντως...κακως του ειπα οτι δεν θα καταλαβει διαφορα...θα καταλαβει...θα θεωρησει οτι χαλασε το μπροστινο του...
triumph εχεις ρε φιλος και σε κανουμε ακομη παρεα...το οτι αλλαξες λαδια μπροστινου στα 35000 θα μας πειραξει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
επειδη κι εγω στα 35κ τα άλλαξα![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εχεις δικιο παντως...κακως του ειπα οτι δεν θα καταλαβει διαφορα...θα καταλαβει...θα θεωρησει οτι χαλασε το μπροστινο του...:rotflmao:
![]()
![]()