Δεν ειναι απαραίτητο να αγοράσεις κατ' ευθείαν χρυσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Την αγορα χρυσου τελικα δεν την εγκρινεται?Αν και νομιζω Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις.![]()
Δεν ειναι απαραίτητο να αγοράσεις κατ' ευθείαν χρυσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Την αγορα χρυσου τελικα δεν την εγκρινεται?Αν και νομιζω Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ανοξα σημερα ξανα τον υπολογιστη και επαθα πλακα..Ευχαριστω για τις απαντησεις ολων.
Να διευκρινησω ορισμενα πραγματα
Μιλαμε για ποσο των 30-40 000 ευρω (ειπαμε ειμαι τυχερος οχι κ@λοφαρδος)
Βρισκομαι Κρητη οποτε απο οτι διαβασα σε ποστ δεν συμπεριλαμβανεται απο την ΔΕΗ για φωτοβολταικα
Υπολογιζω περιπου 1-2 χρονια ως επενδυση.
Ειπαμε, χωρις μεγαλα κερδη αλλα και χωρις μεγαλο ρισκο![]()
Ελπιζω να εγινα λιγο πιο συγκεκριμενος
Καποιος φιλος ανεφερε αμοιβαια κεφαλαια.Οποιος μπορει να διευκρινησει γιατι ειμαι τελειωςσε τετοια θεματα
![]()
Αυτο ακριβως νομιζω και εγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
Δεν ισχύει αυτό. Το ρευμα που παραγεις το πουλάς ΟΛΟ στη ΔΕΗ και αυτο που χρησιμοποιείς το αγοραζεις κανονικα όπως πριν. Ο λογαριασμός στο τέλος δηλώνει διαφορά ευρώ και ΟΧΙ kWh.
Μπαινει ειδικος μετρητης στο σπιτι που βλέπει τι δινεις στο δικτυο και τι παίρνεις απο αυτό. Εννοείται οτι δεν σε συμφέρει να χρησιμοποιείς μέρος αυτού που παραγεις από την στιγμή που το πουλάς στη ΔΕΗ στην πενταπλάσια τιμή από αυτή που το αγοράζεις από αυτή.
Μιλάω πάντα για τα οικιακά , για τα πάρκα αναμένεται από ότι ξέρω νέο νομοσχέδιο που μάλλον θα κόβει την επιδότηση αλλά θα αυξάνει την τιμή της Kwh. Στα οικιακά στην ουσία θα ισχύει από 1/7 με προυποθέσεις να έχεις σύνδεση με ΔΕΗ (δηλ όχι αυθαίρετο) και να έχεις έναν τουλάχιστον ηλιακό για ζεστό νερό χρήσης. Δεν ισχύει βέβαια για μη διασυνδεδεμένα νησιά αλλά γενικά οι διαδικασίες είναι πολύ πιο απλές από αυτές για τα πάρκα και η απόσβεση γινεται στα 5-7 χρόνια με το συμβόλαιο πώλησης στη ΔΕΗ να είναι 25 ετών.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
...και ένα 990 να το χαρίσω στον φίλο μου τον DimChios(με όλες τις Τρίτες πληρωμένες).![]()
Μονο, ΜΟΝΟ επειδη το σκεφτηκες θα σου κανω το χατηρι να μην ξαναπω τπτ για το ΔΙΚΟ σου και ΜΟΝΟ ΚΤΜ!
Αν ξεχαστω, θυμησε το μου ε!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από t10vr
Ανοξα σημερα ξανα τον υπολογιστη και επαθα πλακα..Ευχαριστω για τις απαντησεις ολων.
Να διευκρινησω ορισμενα πραγματα
Μιλαμε για ποσο των 30-40 000 ευρω (ειπαμε ειμαι τυχερος οχι κ@λοφαρδος)
Βρισκομαι Κρητη οποτε απο οτι διαβασα σε ποστ δεν συμπεριλαμβανεται απο την ΔΕΗ για φωτοβολταικα
Υπολογιζω περιπου 1-2 χρονια ως επενδυση.
Ειπαμε, χωρις μεγαλα κερδη αλλα και χωρις μεγαλο ρισκο![]()
Ελπιζω να εγινα λιγο πιο συγκεκριμενος
Καποιος φιλος ανεφερε αμοιβαια κεφαλαια.Οποιος μπορει να διευκρινησει γιατι ειμαι τελειωςσε τετοια θεματα
![]()
αμα τα κλεισεις να παιρνεις κανα - εναμισυ χιλιαρικο το μηνα?
![]()
Καπ10 παιζει αυτο?
Εμένα ρωτας;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Καπ10 παιζει αυτο?![]()
Κανε τις πράξεις: Τοκος = Κεφάλαιο * επιτόκιο * χρονος / 36000
(δε βγαινει τετοιο ποσο με το κεφάλαιο του παιδιου...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτον τον καιρο αν δεν κανω λαθος, για τετοιο ποσον παιρνει (το πολυ) 2-4% του ποσου, τον χρονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Καπ10 παιζει αυτο?
Υπολογισε και βρες στο περιπου αλλα δεν αξιζει.
Λογω του πρακτικου πληθωρισμου που οπως ξερετε ανεβαινει περιπου τουλαχιστον 10% τον χρονο
Παλαιοτερα εγω χρησιμοποιουσα την Πειραιως με 5,5% τον χρονο. για τριμηνο ομως.
Τωρα τα επιτοκια εχουν πεσει εντελως.
Επειδη ρωτησα σε τραπεζα και συγκεκριμενα στο ταμιευτηριο τα επιτοκια για 30 000 και πανω ειναι 2% το χρονο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Καπ10 παιζει αυτο?
Υπολογισα περιπου το εξαμηνο και βγαινει 300 ευρω ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ επαναλαμβανω, και απο αυτα σου κραταει φορο το κρατος τα 40...Συνολο 260 ευρω....................................![]()
Επειδη ρωτησα σε τραπεζα και συγκεκριμενα στο ταμιευτηριο τα επιτοκια για 30 000 και πανω ειναι 2% το χρονο.....
Υπολογισα περιπου το εξαμηνο και βγαινει 300 ευρω ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ επαναλαμβανω, και απο αυτα σου κραταει φορο το κρατος τα 40...Συνολο 260 ευρω....................................![]()
@@dia!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στησου εξω απο το καζινο και δινε δανεια....![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Και μετα ποιος θα τους κυνηγαει να τα παρει πισω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Στησου εξω απο το καζινο και δινε δανεια....![]()
Θα χρειαστουν δραστικα μετρα![]()
![]()
Καλησπερα σε ολους.Οπως το εχουμε νιωσει στο πετσι μας οι περισσοτεροι ελληνες η οικονομικη κριση μας εχειαναποδα.Δεν ειναι καιρος για επιχειριματικα "ανοιγματα" και ρισκα.Ευτυχως (για εμενα
) μου ηρθαν καποια χρηματα ουρανοκατευατα και σκεφτομουν να τα επενδυσω καπου, ωστε να μου αποφερουν καποια κερδη.Δεν ζηταω πολλλα αλλα να ειναι ασφαλη,δλδ χωρις πολλα ρισκα.Σκεφτηκα να τα κλεισω σε λογαριασμο αλλα τα επιτοκια ειναι τετοια που πρεπει να βαζεις τα γελια.Ριξτε καμια ιδεα μπας και βγαλουμε τπτ γιατι δεν μας βλεπω καλα
![]()
αγαπητε μ φιλε μια ειναι η συμβουλη μου
παρε το καταληλο μοτοσακο .....και μοτοσυκλετα
παρε καβατζα και το χρημα
και κανε το ταξιδι της ζωης σου ...
γιατι ως γνωστο οσα και να εχεις δεν σου φτανουν
αλλα η ευκαιρια αυτη ισος ειναι μοναδικη .....
για να κανεις ενα ονειρο πραγματικοτητα
το ταξιδι των ονειρων σου ......
για να εχεις κατι να θημασαι και να καμαρωνεις .....
φιλικα παντα .....![]()
![]()
![]()
τοτε ρωτα κ αλλου γιατι για αυτα τα χρηματα βρισκεις κ 4,5% ισως κ 5%...
αν κ θα συμφωνουσα με τον οριζοντα...αφου σου ηρθαν ακοπα, κανε κατι που δεν μπορουσες να κανεις αλλα παντα ηθελες.
panta vromikoi panta laspomenoi
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
αγαπητε μ φιλε μια ειναι η συμβουλη μου
παρε το καταληλο μοτοσακο .....και μοτοσυκλετα
παρε καβατζα και το χρημα
και κανε το ταξιδι της ζωης σου ...
γιατι ως γνωστο οσα και να εχεις δεν σου φτανουν
αλλα η ευκαιρια αυτη ισος ειναι μοναδικη .....
για να κανεις ενα ονειρο πραγματικοτητα
το ταξιδι των ονειρων σου ......
για να εχεις κατι να θημασαι και να καμαρωνεις .....
φιλικα παντα .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()