780euros AKRIBOS PRO STIGMIS
780euros AKRIBOS PRO STIGMIS
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ . .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΙΛΟΕΠΡΗΞΑ. . .ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ....
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωτον, ετσι σιγουρα ΔΕΝ απαντανε σε αλλους ανθρωπους οταν ζητανε την βοηθεια τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από tatakis
Το οτι είναι νεος στο φορουμ πιστευω ειναι ενας παραπάνω λογος για να ασχοληθει καποιος μαζί μου . .Όσοι ξερουν περισσότερα δεν θα επρεπε να βοηθουν αυτους που τωρα προσπαθουν να μαθουν?
...Τέλος πάντων για την πληροφορισή σας
Α. και δίπλωμα έχω πάρει
Β. και κράνος έχω γιατι οδηγαω μηχανάκι από τα δέκα μου
Γ. και βελτίωσεις δεν θέλω να κάνω για να δείξω μαγκιά αλλα το να βελτιώνω ένα μηχανάκι είναι το σημείο που αγαπώ περισσότερο επάνω σε αυτά. Απλώς ζήτησα την βοήθεια σας γιατι μολις τωρα αρχισα να ασχολούμαι με supermotard .. Τόσο καιρο εφτιαχνα παπιά (yamaha chappy με τετραχρονο κινητήρα λιφαν ανεβασμενο στα 150 κυβικα και εξατμιση μοτοσπορτ απο ζετακι)
ΣΥΓΝΩΜΥΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ......![]()
![]()
Δευτερον, ΔΕν διαβασες η κατανοησες αυτα που εγραψα.
Τριτον το σουπερμοταρντακι σου ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ το πηρες μολις τωρα να ΜΗΝ το βελτιωσεις γιατι το πηρε για να ΜΑΘΕΙΣ να το οδηγας και σιγουρα ενα κιτακι απο μια μαλοσι μονο παραπανω μπειρια δεν θα σου δωσει. ( Θα γινει εντελως δυσχρηστο κι θα χασει πολλες ιδιοτητες που ειχε παλια)
Τεταρτον το cbr δεν εχει τελικη 135 οσο και να το θελανε μερικοι
Πεμπτον στην επαρχια δεν ειναι ολα διπλασια τιμη.
Εκτον ΤΙ διπλωμα εχεις? Για (παρανομα) υπερκυβισμενο μηχανακι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχεις...
Εβδομον, αξιζει πραγματικα να βελτιωσεις το μηχανακι σου? Η μηπως αξιζει περισσοτερο να κρατησεις τα λεφτα σου για μεγαλυτερο μοτερ και τοτε να το βελτιωσεις (πχ κανεν 400αρι τετρακυλινδρο ss)
Τεσπα κανε οτι θες απλα ξερε οτι και γω τα ιδια εκανα και το μετανοιωσα οικτρα αργοτερα....![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
GIA NA MIN IPARXOUN PAREKSIGISIS EGO SIMFONO ME TON FILO MAS TON Rezeguet.
(TO DIKO MOU TA PIANEI PADOS TA 135KHL....EXO BALEI HLEKTRONIKO KODER)