Γιατι αφου σου εξηγησα οτι θελω μοντελο 2009 μου εφερες 2008
Αργοτερα οταν ρωτουσα να μου πεις τι μοντελο ειναι... Αφου καταλαβες οτι πηρα χαμπαρι μου ελεγες "08-09" ενω ξερω οτι πανε 07-08 09-10 και λοιπα.
Γιατι η αποδειξη γραφει 7.000 ενω πληρωσα 7.500
Οταν την ζητησα μου ειπες οτι δυσκολα θα την παρω γιατι ειναι στο υπουργειο για να βγει η αδεια.
Αργοτερα την αναζητησα στο καταστημα οπου την προμηθευτικες την μοτο.
Γιατι μια μερα που την αφησα για αλλαγη λαδιων βρηκα μια κρατζουνια στο καπακι του μοτερ ??? (που μολις το ειχα αλλαξει κιολας λογω πεσιματος απο σταση) !!!
Πως τα καταφερες ρε φιλε πραγματικα ?
Γιατι υστερα απο αλλαγη λαδιων, στα 500 km εφυγε η ταπα λαδιου και παραλιγο να σπασει το μοτερ ? (Για να ειμαι δικαιος δεν ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι εφταιγες για τουτο)
Γιατι οταν τρακαρα ενω προσφερθηκες να μου φτιαξεις την μηχανη, ρωτησες για ΟΛΑ ανταλακτικα στην αντιπροσωπια, και οταν στο τελος (οταν ηταν να τα παραγγειλεις) σου ειπα οτι θελω να αλλαξω ΜΟΝΟ τα απαραιτητα (λογω στενοτητας) στραβωσες και μου την ειπες ?
Αυτη δεν ειναι η δουλεια σου ?
Γιατι ποτε δεν σε εχω δει να εργαζεσαι και να πινεις φραπε και ααααν θυμηθεις ξεβιδωνεις και καμια βιδα... Ποσες φορες σε εχω ακουσει να λες "πω πω, εχω 10 μηχανακια να φτιαξω αλλα βαριεμαι σημερα", γιατι βαριεσαι τοσο ρε φιλε, γιατι δεν σεβεσαι την δουλεια σου ρε μαστορη... Καποτε νομιζα οτι εισαι ο καλυτερος στην Νεα Ιωνια, αλλα δεν παιζει μονο ρολο να εισαι καλος αλλα να μπορει να σε εμπιστευθει ο πελατης σου. ...!
Ποιο ειναι ποιο σημαντικο απ ολα ? Ψηφιστε και κερδιστε ! ! !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: