Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Ρε μαστορα...

Ρε μαστορα...

Γιατι αφου σου εξηγησα οτι θελω μοντελο 2009 μου εφερες 2008
    Αργοτερα οταν ρωτουσα να μου πεις τι μοντελο ειναι... Αφου καταλαβες οτι πηρα χαμπαρι μου ελεγες "08-09" ενω ξερω οτι πανε 07-08 09-10 και λοιπα.

Γιατι η αποδειξη γραφει 7.000 ενω πληρωσα 7.500
    Οταν την ζητησα μου ειπες οτι δυσκολα θα την παρω γιατι ειναι στο υπουργειο για να βγει η αδεια.
    Αργοτερα την αναζητησα στο καταστημα οπου την προμηθευτικες την μοτο.

Γιατι μια μερα που την αφησα για αλλαγη λαδιων βρηκα μια κρατζουνια στο καπακι του μοτερ ??? (που μολις το ειχα αλλαξει κιολας λογω πεσιματος απο σταση) !!!
    Πως τα καταφερες ρε φιλε πραγματικα ?

Γιατι υστερα απο αλλαγη λαδιων, στα 500 km εφυγε η ταπα λαδιου και παραλιγο να σπασει το μοτερ ? (Για να ειμαι δικαιος δεν ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι εφταιγες για τουτο)

Γιατι οταν τρακαρα ενω προσφερθηκες να μου φτιαξεις την μηχανη, ρωτησες για ΟΛΑ ανταλακτικα στην αντιπροσωπια, και οταν στο τελος (οταν ηταν να τα παραγγειλεις) σου ειπα οτι θελω να αλλαξω ΜΟΝΟ τα απαραιτητα (λογω στενοτητας) στραβωσες και μου την ειπες ?
    Αυτη δεν ειναι η δουλεια σου ?

Γιατι ποτε δεν σε εχω δει να εργαζεσαι και να πινεις φραπε και ααααν θυμηθεις ξεβιδωνεις και καμια βιδα... Ποσες φορες σε εχω ακουσει να λες "πω πω, εχω 10 μηχανακια να φτιαξω αλλα βαριεμαι σημερα", γιατι βαριεσαι τοσο ρε φιλε, γιατι δεν σεβεσαι την δουλεια σου ρε μαστορη... Καποτε νομιζα οτι εισαι ο καλυτερος στην Νεα Ιωνια, αλλα δεν παιζει μονο ρολο να εισαι καλος αλλα να μπορει να σε εμπιστευθει ο πελατης σου. ...!

Ποιο ειναι ποιο σημαντικο απ ολα ? Ψηφιστε και κερδιστε ! ! !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Δεν ξέρω

Σειρά μου τώρα

Ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκαλα δεν έχει τη είναι???????

Τέλος η πλάκα τη σου κάνανε καπετάνιο γιατί συνέχισες να πηγαίνεις εκεί
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος
    Απ ότι φαίνεται έχεις "άσχημα" γούστα και σ αρέσουν τα σαδο μάζο πάνω σου...

Γιατί απ όλα αυτά που περιγράφεις παραπάνω δεν μπορεί να επιμένεις να πηγαίνεις σ αυτόν το "μάστορα"...κάτι σ αρέσει και το κάνεις δε μπορεί...

Καλά απο την αρχή ξεκίνησε περιεργα η ιστορία (μοντέλο κλπ) αλλά ειδικά με τη γρατζουνιά απο τροχό (όπως γράφεις τουλάχιστον γιατί και μένα ειλικρινά δε πάει το μυαλό μου...) θα έπρεπε να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ!

anyway πες τον πόνο σου εδώ, αλλά έτσι κι αλλιώς άκρη δε βγαίνει. Να πεις το ονομα και το μαγαζί του δε μπορείς (και να το κάνεις δηλαδή θα μπούνε τα γνωστά αστεράκια ******)οπότε πες τα εδώ να ξεδώσεις τουλάχιστον.

Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε εμπειρίες απο κακά μαστόρια, αλλά τουλάχιστον φροντίζουμε να τα κόψουμε πριν μας κόψουν αυτά.

Κι αυτό με την τάπα του λαδιού, όποιος άλλαζε τα λάδια ευθύνεται, αν το έκανε ο μάστορας τότε αυτός στην έκανε την λακαμία

Φυσικα και δεν πηγαινω, μετα απο το σκηνικο με τα ανταλακτικα την πηρα την μηχανη οπως οπως απο εκει, και μαλιστα υστερα για να με εκδικηθει ταχα, πηρε τον πραγματογνομωνα να ακυρωσει τις ζημιες που βγαλανε.

Πιστευα οτι αφου απο αυτον αγορασα το μοτοσακο, θα επρεπε να πηγαινω εκει... Μεγα λαθος.

Παλαιό μέλος
    Αν ο μαστορας που λες ειναι κοντα στο carefour στην Νεα Ιωνια τοτε ειναι ο ιδιος που καποτε σε εμενα ειχε στραβοβιδωσει ενα μπουζι και μετα ετρεχα να φτιαξω την κεφαλη...........κριμα γιατι καποτε ηταν σωστος......
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Αν ο μαστορας που λες ειναι κοντα στο carefour στην Νεα Ιωνια τοτε ειναι ο ιδιος που καποτε σε εμενα ειχε στραβοβιδωσει ενα μπουζι και μετα ετρεχα να φτιαξω την κεφαλη...........κριμα γιατι καποτε ηταν σωστος......
    Δεν ειναι οχι, κοντα στο σταθμο του ΙΣΑΠ ειναι ο δικος μου

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    ωχ ωχ ωχ... απο την Παναγουλη μιλατε η απο την Ιφιγενειας??
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ακυρο....προλαβες και απαντησες και ξερω για ποιον λες.....αλλαξε γρηγορα!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Ρε μαστορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Γιατι

Γιατι ποτε δεν σε εχω δει να εργαζεσαι και να πινεις φραπε και ααααν θυμηθεις ξεβιδωνεις και καμια βιδα... Ποσες φορες σε εχω ακουσει να λες "πω πω, εχω 10 μηχανακια να φτιαξω αλλα βαριεμαι σημερα", γιατι βαριεσαι τοσο ρε φιλε, γιατι δεν σεβεσαι την δουλεια σου ρε μαστορη... Καποτε νομιζα οτι εισαι ο καλυτερος στην Νεα Ιωνια, αλλα δεν παιζει μονο ρολο να εισαι καλος αλλα να μπορει να σε εμπιστευθει ο πελατης σου. ...!

Ποιο ειναι ποιο σημαντικο απ ολα ? Ψηφιστε και κερδιστε ! ! !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι συνεχίζεις και πηγαίνεις εκεί ! Αυτό φτιάξε... Και όλα τα αλλα θα ρθουν με το καιρό τους αγόρι μου καλό... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πισσα καο πουπουλα!!!
    :a015: :a015:
    :a29:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Και ΟΚ το να είναι κακός ο μάστορας συμβαίνει δυστυχώς. Το μοντέλο του 08 πως στο καλό το μπέρδεψες με το μοντέλο του 9; Μήνα/χρόνο κατασκευής δεν είχε πάνω στο πλαίσιο η μοτό; Και αν δεν είχε για ποιο λόγο πριν την αγοράσεις δεν πήρες το νούμερο να τσεκάρεις με την εδώ αντιπροσωπεία για τη μοτοσυκλέτα; Είναι η πρώτη δουλειά που κάνουμε ιδιαίτερα όταν αγοράζουμε από έμπορο πέραν του επίσημου αντιπροσώπου! Σου εύχομαι ποτέ ξανά και προσοχή στα λαμόγια. :smilea:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Εδω δεν τσεκαρα την αποδειξη το μοντελο λες...

Τον επιστευθηκα γιατι τον γνωρισα απο φιλο, δεν λεω οτι ειναι ντε και καλα κακος μαστορης, απλως σε εμενα εκανε λαμογιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ακυρο....προλαβες και απαντησες και ξερω για ποιον λες.....αλλαξε γρηγορα!!!
    Οχι δεν ξερεις.

Θαρρω ο δρομος εχει 2 Κυδωνια εκει :rotflmao:

Κουλό μέλος
    ρε φίλε, παραδέξου το...

μήπως σε λένε Χρήστο

:rotflmao:
    ​The journey is the reward!

μηπως ειναι νεαρο και στρουμπουλο???

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΧι Ρε Μαστορα
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 21:41
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14