καλωσηρθες...
Ζεσταμα την εξατμιση και καθαριστικο αφρο φουρνου...FORNET
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Και με αλοιφη Wenol για ανοξειδωτα,απο το χρωματοπωλειο,φευγει και γυαλιζει.
The only easy day was yesterday.
Ζέστανε την εξάΤμα και απλά πλησίασε κοντά το ίδιο παπούτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Grafton 505
Είναι από σόλα.Δοκίμασα να το βγάλω όταν ήτανε ζεστή η εξάτμηση, αλλά πάπαλα. καμία ιδέα πως να βγει;
![]()
![]()
![]()
Διαβρωτικό χρωμάτων. Το αφήνεις 10 λεπτά να δράσει και το τρίβεις με σφουγγάρι από την σκληρή του πλευρά.
Το μόνο που θα κάνει ΣΙΓΟΥΡΗ δουλειά. Το έπαθα πρόσφατα και δοκίμασα σχεδόν τα πάντα.
Μόνο το διαβρωτικό είχε αποτελέσματα.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Πετρέλαιο αφού ζεσταθεί λίγο η εξάτμιση και σιγά σιγά τρίψιμο με ΨΙΛΟ σύρμα κατσαρόλας
ζεσταμα την εξατμισει.....τουλάχιστον κόφτες για καμια ωρα !
και μετα με μια προσευχή !
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
φιλε μονο συρμα κατσαρολας μην βαλεις αποκλειεται να μην κανει χαραμακιες στο χρωμα
Ninja 250R
Άφησέ το όπως είναι και κάποτε θα φύγει από μόνο του:smilea:
Η εξάτμιση της φωτό δεν έχει χρώμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από litespeed
φιλε μονο συρμα κατσαρολας μην βαλεις αποκλειεται να μην κανει χαραμακιες στο χρωμα
Με σκέτο ζέσταμα δε θα φύγει ποτέ,8 μήνες η δικιά μου ήταν έτσι.Με ΨΙΛΟ το ξανατονίζω σύρμα βουτηγμένο σε πετρέλαιο γίνεται λαμπίκο.
και εμενα η εξατμιση που εχω τωρα ετσι ειναι . οχι βαμενη αλλα αλουμινιο .
δοκιμασε wd40 σπραυ φουρνου κρεμες ακομα και με το σιδερο που σιδερωνεις τα ρουχα μπορεις να πειραματιστεις . βαλε π..χ. ενα πανακι και απο πανω περνα το με το σιδερο .
κανε οτι μπορεις να σκευτεις που να μην κανει ζημια
αν εισαι ψηρας εγω επιμενω τελευταια επιλογη σου να ειναι το συρμα .
Ninja 250R
νομίζω πως βοηθήθηκες αρκετά .
πήρες 10 διαφορετικές απαντήσεις - προτάσεις ...![]()
![]()
εγω πιστευω εχει βρει την λυση ο φιλος και τζαμπα σκευτομαστε αλλους τροπους :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
νομίζω πως βοηθήθηκες αρκετά .
πήρες 10 διαφορετικές απαντήσεις - προτάσεις ...![]()
![]()
Ninja 250R
Τελικά η λύση ήτανε απλή.
Μια μικρή βόλτα για να ζεσταθεί η εξάτμηση, πλύσιμο με πίεση από αρκετα κοντά για να φύγουνε τα πολλά, και μετά τρίψιμο με μαλακό πανί και γυαλιστικό για ανοξείδωτα( thanks Red Rider).
Σύρματα σε ανοξείδωτα δεν κάνουνε καλό.
Να 'στε καλά όσοι ασχοληθήκατε![]()
Καλώς σας βρήκα![]()