Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Arai rx7 gp ή shoei spirit12 x twelve??????

kane mou ligaki broooom..

Lightbulb Arai rx7 gp ή shoei spirit12 x twelve??????

Ξέρω ξέρω έχετε έχετε βαρεθεί να απαντάτε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, σας παρακαλώ παρ όλα αυτά κάντε έναν κόπο να με βοηθήσετε μπερδεύτηκα αρκετά με το να ψάχνω, η τέλος πάντων ας το κάνουμε σαν τις εκλογές δηλαδή με τι διαδικασία τις κάλπης :rotflmao: να δω και εγώ τι επιτέλους θα αποκτήσω.
    είχα ένα x spirit 1 αλλα πάει αυτό πάμε για άλλο, από τιμή και τα 2 τα βρίσκω στην ίδια τιμή περίπου 500 εύρα αλλα δεν είναι αυτό που με προβληματίζει το ποιο από τα 2 είναι το θέμα μου
    Σας ευχαριστώ εκ΄των προτέρων..
    :a44: Yamaha r6 2008 :a44:

ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχω δοκιμάσει ούτε το ένα ούτε το άλλο και δυσκολεύομαι να παο σε μαγαζί να δοκιμάσω λόγο τις δουλειάς μου ξέρω ότι πρέπει αλλα δεν μπορώ και το προηγούμενο έτσι το είχα πάρει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αφου δεν προλαβαινεις να πας να δοκιμασεις και αφου ειχες το σοει και ξερεις το νουμερο σου,παρε ξανα σοει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αφου δεν προλαβαινεις να πας να δοκιμασεις και αφου ειχες το σοει και ξερεις το νουμερο σου,παρε ξανα σοει.

σε αyτά τα κράνοι δεν πάει το νούμερο σύμφωνα με τιν περίμετρο κεφαλής???το νούμερο ειναι 55-56 (small).το θέμα ειναι ποιο ειναι καλυτερο..!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPRIDER
    σε αyτά τα κράνοι δεν πάει το νούμερο σύμφωνα με τιν περίμετρο κεφαλής???το νούμερο ειναι 55-56 (small).το θέμα ειναι ποιο ειναι καλυτερο..!
    σε ολα τα κρανη το νουμερο παει συμφωνα με την περιμετρο κεφαλης.μιλας για τα 2 κορυφαια.δεν υπαρχει καλυτερο-χειροτερο.

εγω προτιμω τη σοει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    arai φιλε ειναι το καλυτερο...

Νέο μέλος
    είναι 2 απο τα καλύτερα - αν οχι τα καλύτερα - κράνη της αγοράς
    το shoei εχει καλύτερο σύστημα ανάρτησης ζελατίνας. ίσως να είναι ελάχιστα ελαφρύτερο (αυτό θα το δεις)
    το arai το θεωρώ καλύτερο σαν εφαρμογή, έχει καλύτερους αεραγωγούς, είναι πιο θορυβώδες, αλλα σε βόλτες φοράω ωτασπίδες.
    προσωπικά προτιμώ το arai

Το νουμερο παει με τη περιμετρο του κεφαλιου αλλα να ξερεις πως η Shoei εχει αλλαξει το καλουπι στα καινουρια της κρανη και θελει λιγη προσοχη, τι εννοω.

Εχω το ΧR1000 και το νουμερο μου ειναι small ( περιμετρος κεφαλιου 55-56 cm, το δικο μου κεφαλι ειναι 55,5 cm ) οκ, και αγορασα και το Χ Spirit II για να το εχω για καλο . Ε οταν δοκιμασα το Χ Spirit ειδα οτι το small μου επεφτε μεγαλο σα μεγεθος και ως εκ τουτου πηρα το extra small που μου ηρ8ε κουτι στο κεφαλι μου παροτι θεωρητικα ειναι για περιμετρο κεφαλιου μεχρι 55 cm.

Που θελω να καταληξω, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμασεις το κρανος πριν σκασεις τα φραγκα, εινια κριμα να δωσεις εναν σκασμο λεφτα και τελικα να δεις πως το κρανος σου ειναι μεγαλο και ουσιαστικα δε κανει τη δουλεια του ( θα το καταλαβεις μολις κατσουν λιγο τα μαξιλαρακια απο τη χρηση )......
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Xωρις να θελω να γινω επικριτικος , το κρανος δεν ειναι αξεσουαρ για να παρεις γνωμες στο πιο ειναι πιο ομορφο ή πιο καλο . Απο την στιγμη που αναφερεσαι στα 2 κορυφαια κρανη 2 μεγαλων εταιριων , οτι και να παρεις θα ειναι σιγουρα πολυ καλη επιλογη . Το κυριοτερο θεμα που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ο γνωμονας στην αγορα κρανους ειναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ και τιποτα αλλο . Οποιο κρανος και να παρεις , δοκιμασε το . Το ιδανικο θα ειναι να πας σε καποιο καταστημα που θα τα εχει και τα δυο για να τα συγκρινεις ταυτοχρονα ! Οποιο απο τα 2 καλυπτει μεγαλυτερο ποσοστο απο το κεφαλι σου ειναι πιο ταιριαστο . Σε αλλα κεφαλια "ιδιου μεγεθους" ταιριαζει το Shoei και σε αλλα το Arai . Το να ρωτας γνωμη για κατι τετοιο , το πιο πιθανο ειναι οτι ο καθενας θα λεει συμφωνα με το δικο του κρανος τι προτιμα και ειναι κ το πιο λογικο .

www.fazerclub.gr

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    Xωρις να θελω να γινω επικριτικος , το κρανος δεν ειναι αξεσουαρ για να παρεις γνωμες στο πιο ειναι πιο ομορφο ή πιο καλο . Απο την στιγμη που αναφερεσαι στα 2 κορυφαια κρανη 2 μεγαλων εταιριων , οτι και να παρεις θα ειναι σιγουρα πολυ καλη επιλογη . Το κυριοτερο θεμα που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ο γνωμονας στην αγορα κρανους ειναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ και τιποτα αλλο . Οποιο κρανος και να παρεις , δοκιμασε το . Το ιδανικο θα ειναι να πας σε καποιο καταστημα που θα τα εχει και τα δυο για να τα συγκρινεις ταυτοχρονα ! Οποιο απο τα 2 καλυπτει μεγαλυτερο ποσοστο απο το κεφαλι σου ειναι πιο ταιριαστο . Σε αλλα κεφαλια "ιδιου μεγεθους" ταιριαζει το Shoei και σε αλλα το Arai . Το να ρωτας γνωμη για κατι τετοιο , το πιο πιθανο ειναι οτι ο καθενας θα λεει συμφωνα με το δικο του κρανος τι προτιμα και ειναι κ το πιο λογικο .
    +1100...

εχετε δικιο αλλα δυστυχως μου ειναι πολυ δυσκολο να παω σε μαγαζι εδω που μενω και να εχει και το νουμερο μου να το δοκιμασω γιατι παλιοτερα το ειχα προσπαθησει αλλα βγηκε τζιφος η δουλεια και αυτο για το λογο οτι δεν ειχαν το νουμερο μου και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθησαν να μου πασαρουν ενα νουμερο μεγαλυτερο και μαλιστα σε αραι κρανος για να διαπιστωσουν αν μου κανει μου τραβηξαν το σαγονι του κρανους αποτομα κατω και μετα μου ειπαν οτι μου ειναι ενταξει ποσο λογικο ακουγεται αυτο? ουτε να μετρησουν ουτε τιποτα και οταν ρωτησα αν εχουν ενα νουμερο μικροτερο ετσι για να συγκρινω μου ειπαν οτι δεν εχουν..!βγαλτε εσεις συμπερασματα...!δυστηχως δεν ειναι ολοι επαγγελματιες και δεν τα εχουν φερει ολοι τα 2 κρανοι αυτα που συζηταμε .οποτε μαλον θα κανω την επιλογη του shoei χ 12 που ειχα και πριν σαν εταιρια αλλα και σαν μοντελο (χ11) και μαλλον θα καταληξω εκει.

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    εχετε δικιο αλλα δυστυχως μου ειναι πολυ δυσκολο να παω σε μαγαζι εδω που μενω και να εχει και το νουμερο μου να το δοκιμασω γιατι παλιοτερα το ειχα προσπαθησει αλλα βγηκε τζιφος η δουλεια και αυτο για το λογο οτι δεν ειχαν το νουμερο μου και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθησαν να μου πασαρουν ενα νουμερο μεγαλυτερο και μαλιστα σε αραι κρανος για να διαπιστωσουν αν μου κανει μου τραβηξαν το σαγονι του κρανους αποτομα κατω και μετα μου ειπαν οτι μου ειναι ενταξει ποσο λογικο ακουγεται αυτο? ουτε να μετρησουν ουτε τιποτα και οταν ρωτησα αν εχουν ενα νουμερο μικροτερο ετσι για να συγκρινω μου ειπαν οτι δεν εχουν..!βγαλτε εσεις συμπερασματα...!δυστηχως δεν ειναι ολοι επαγγελματιες και δεν τα εχουν φερει ολοι τα 2 κρανοι αυτα που συζηταμε .οποτε μαλον θα κανω την επιλογη του shoei χ 12 που ειχα και πριν σαν εταιρια αλλα και σαν μοντελο (χ11) και μαλλον θα καταληξω εκει.
    Aν επιτρεπεται , που μενεις και δεν εχουν νουμερα και μοντελα ?
    Αν κρινω απο την αντιμετωπιση που περιγραφεις , καλο θα ηταν αρχικα να αποφυγεις να αγορασεις απο εκει και κατ'επεκταση να πας οπου υπαρχει κοντα σου καταστημα μεγαλυτερο-πιο οργανωμενο-πιο τιμιο και να τα δοκιμασεις .
    Απο την στιγμη που θα δωσεις τοσα χρηματα κριμα θα ειναι να μην παρεις το καλυτερο για το δικο σου κεφαλι

www.fazerclub.gr

μενω ηρακλειο μεγαλη πολυ αλλα δυστυχως και πολυ μικρη ολοι σε ξερουν απο καποιο γνωστο ...και το shoei x12 δεν νομιζω οτι το εχει καποιος αλλα και να πας να το δοκιμασεις μετα οταν θα σε δουν στο δρομο θα σε σχολιασουν κακοπροαιρετα γιατι δεν το πηρες απο αυτον αλλα και το rx7 το εχουν αλλα εκει παμε στιν δοκιμη με το σαγονι.

μενω ηρακλειο μεγαλη πολυ αλλα δυστυχως και πολυ μικρη ολοι σε ξερουν απο καποιο γνωστο ...και το shoei x12 δεν νομιζω οτι το εχει καποιος αλλα και να πας να το δοκιμασεις μετα οταν θα σε δουν στο δρομο θα σε σχολιασουν κακοπροαιρετα γιατι δεν το πηρες απο αυτον αλλα και το rx7 το εχουν αλλα εκει παμε στιν δοκιμη με το σαγονι.
    οπως σου ειπα και πιο πανω, αν δεν εχουν το Χ Σπιριτ 2 δοκιμασε το καινουριο ΧΡ 1100 εχουν ακριβως το ιδιο καλουπι και κατ επεκταση τα νουμερα ειναι τα ιδια..... Μονο μη κανεις το λαθος και βασιστεις σε οτι ειχες πριν....το πιθανοτερο θα ειναι να παρεις λαθος νουμερο και ειναι κριμα.....

Οσο γι αυτο που λες για το οτι η πολη ειναι μικρη και ολο και καποιος θα βρεθει να πει κατι κακοπροαιρετα......Σορυ φιλε μου αλλα τα λεφτα σου τα δινεις οπου θελεις εσυ οχι οπου θελουν οι αλλοι, ας ειναι σωστοι κι ας ριξουν τις τιμες τοσο οσο χρειαζεται για να ψωνιζουμε απο δω και οχι να αναγκαζομαστε να ψωνιζουμε απο εξω με οτι κυνδινους περιλαμβανει αυτο.........

Καλες αγορες οπως και να χει....
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
    οπως σου ειπα και πιο πανω, αν δεν εχουν το Χ Σπιριτ 2 δοκιμασε το καινουριο ΧΡ 1100 εχουν ακριβως το ιδιο καλουπι και κατ επεκταση τα νουμερα ειναι τα ιδια..... Μονο μη κανεις το λαθος και βασιστεις σε οτι ειχες πριν....το πιθανοτερο θα ειναι να παρεις λαθος νουμερο και ειναι κριμα.....

Οσο γι αυτο που λες για το οτι η πολη ειναι μικρη και ολο και καποιος θα βρεθει να πει κατι κακοπροαιρετα......Σορυ φιλε μου αλλα τα λεφτα σου τα δινεις οπου θελεις εσυ οχι οπου θελουν οι αλλοι, ας ειναι σωστοι κι ας ριξουν τις τιμες τοσο οσο χρειαζεται για να ψωνιζουμε απο δω και οχι να αναγκαζομαστε να ψωνιζουμε απο εξω με οτι κυνδινους περιλαμβανει αυτο.........

Καλες αγορες οπως και να χει....
    εχεις δικιο για το θεμα με τις τιμες αλλα σκεψου οτι στιν εκθεση που εγινε στην αθηνα το χ 11 εκανε 350-400 ευρω και εδω κανει 820 ευρω ,οποτε δεν συζηταμε καν για το χ12 ,παρολα αυτα εντελη επελεξα το χ12 με 500 ευρα απο εβαυ..η βοηθεια ολων των παιδιων ηταν αμμεση και βοηθηθικα αρκετα.

Παρόμοια θέματα

1. Ποιο απο τα δυο?? (arai rx7 gp ή shoei x-spirit ll)
    από tai στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2010, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF