η μάλλον μια καταπληκτική κατηγορία σε μοτοσυκλετες πιστας. Αυτη των I4 600.
Ξεκίνησα με κινητήρα boxer που ηταν απλά.. boxer!
Πηγα σε V2 1000, (δυστυχως δεν ηταν ss) των οποιων η ροπη στις μεσαιες ειναι επικη και πολυ χρησιμη στην πιστα, αλλα κομπλαριζεσαι στις ευθειες (εντος και εκτος πιστας) οταν βρισκεσαι διπλα στα ''θρυλικα'' γιαπωνεζικα χιλιαρια...
Πηρα ετσι Ι4 1000... Ενταξει... δεν λεω μου εφυγε πια το κομπλεξ στις (μικρες για να το απολαυσεις) ευθειες Μεγαρων και Σερρών αλλα αυτο το μοτερ δεν δαμαζεται ευκολα!! Θελει ή να το πηγαινεις εκει που ειναι ψοφιο... (γιατι αφησα τον V2 ο μλκς?) ή να εισαι καλος ακροβατης να δαμαζεις τον ταυρο σε καθε μη χειρουργικο ανοιγμα του γκαζιου
Και ετσι εφτασαααααα!!!! I4 600, με τη λεπιδα τις yamaha που απο το 2006 που βγηκε ετσι κοφτερο το ειχα και καψουρα!
Μετα απο μολις 3 επαφες με την πιστα πανω στο R6 εχω τρελλαθει... ελαφρυ!!! Η δυναμη ψηλα ειναι υπερ-αρκετη! (πιο δυνατο απο Ι4 στα ψοφια του). Εχει τα χειροτερα φρενα απο ολα τα παραπανω αλλα εμεινα κοκκαλο οταν ανακαλυψα οτι δεν τα χρειαζεσαι πανω σε μια τοσο ελαφρια μοτοσυκλετα που ο κινητηρας της στροφαρει στις 15Κ και βαλε!
Στην τελικη, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα μηχανακι που μπορω κι εγω ο μετριος αλλα εμπειρος (σχετικα παντα) αναβατης μπορω να ΛΙΩΣΩΩΩΩΩΩΩ...
Και κλειδωμα γκαζιου, και απιστευτες για τα δεδομενα μου κλισεις και γενικοτερα μια πιο πορωτικη εμπειρια!!!
Του πινεις το αιμα και γουσταρεις!
Και μεσα σε ολο αυτο το πανηγυρι ανακαλυπτεις οτι χαβαλεδιαζοντας εχεις κατεβασει το χρονο που γυριζες οσο παλευες με τον χιλιαρη ταυρο...
R6...
Tελος... Εχω τρελλαθει!
Mια ολοσωμη με παραλληλο εγκεφαλο της φορεσα ετσι για την πορωση με τον ηχο ...![]()
Μαζι με το κουστουμι το γλειφιτζουρακια... :rotflmao:
Ιιιισως και ενα stabilizater αργοτερα που του λειπει, δε βιαζομαι.
Και ειναι νουναρα...
![]()