![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Εμένα όταν πάω σε συναντήσεις με το αμάξι με κοροϊδεύουν, προσπαθούν να με διώξουν και με βάζουν στην γωνία με καπέλο γαιδάρου και μου πετάνε πετραδάκια.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Εμένα όταν πάω σε συναντήσεις με το αμάξι με κοροϊδεύουν, προσπαθούν να με διώξουν και με βάζουν στην γωνία με καπέλο γαιδάρου και μου πετάνε πετραδάκια.
![]()
safety doesn't happen by accident
Ισως να ήμουν λίγο υπερβολικός. Στην πραγματικότητα μου δίνουν να βολτάρω τα μηχανάκια τους μπας και αποφασίσω επιτέλους τι να πάρω.![]()
![]()
Προτείνω να μπαναριστούν όλοι οι αμήχανοι του φόρουμΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Τώρα που ήρθες όμως άραξε λίγο, οι αμήχανοι του forum πρέπει να υψώσουμε ανάστημα.
![]()
Ναι:o
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Ενα τοπικ που προκαλει συναισθηματα αλλα παιδια σαν νεος κ εγω εδω που σκεφτομαι για μηχανη οφειλω να ομολογησω οτι εχετε ενα απο τα καλυτερα φορουμ. Δεν το περιμενα ετσι ουτε κ εσας. Μπραβο
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnnyP
Ενα τοπικ που προκαλει συναισθηματα αλλα παιδια σαν νεος κ εγω εδω που σκεφτομαι για μηχανη οφειλω να ομολογησω οτι εχετε ενα απο τα καλυτερα φορουμ. Δεν το περιμενα ετσι ουτε κ εσας. Μπραβο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ ωραιο ποστ........![]()
αν και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να συνηθισεις - συμπαθισεις
αυτους που γραφουμε εδω μεσα.......................
specially αυτους που γραφουν συχνα![]()
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Μπα χάλια είναι, γεμάτο ξενέρωτους πολίτικαλι κορέκτ, με μπόλικους κάγκουρες, με αρκετούς φιλόσοφους του καφενείου κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnnyP
Ενα τοπικ που προκαλει συναισθηματα αλλα παιδια σαν νεος κ εγω εδω που σκεφτομαι για μηχανη οφειλω να ομολογησω οτι εχετε ενα απο τα καλυτερα φορουμ. Δεν το περιμενα ετσι ουτε κ εσας. Μπραβο
Αλλά μας αρέσει και καμιά φορά κάνουμε 500 χλμ για να βρεθούμε και να πειράξουμε ο ένας τον άλλο.
Υ.Γ.
Υπάρχουν και δυό Αντώνηδες που καλύτερα μην πέσεις πάνω τους (στα τεχνικά γράφουνε αυτοί).
:rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κατσε καμια ωριτσα ακομαπου να τρεχεις νυχτιατικα
![]()
![]()
![]()
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Ρε τιν φτουνος?Ρε παληκαρι τσακο μπυρες κι αραξε.Εδω εχουμε τα παντα.Τσαντακηδες μηχανοβιους,κρυφοκουτακηδες,μπατσους γουρουνια αδερφια μας,που να τρεχεις τωρα.
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related