Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 78

Θέμα: σκεφτομαι να αγορασω cb400 sf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Καλησπερα. το πρωτο μου ποστ εδω μεσα

Λοιπον επειδη σκεφτομαι κι εγω να αγορασω cb-400 εχω μια δυο ερωτησεις. Ξερω οτι λιγο πολυ ειναι ολα σκισμενα και με γυρισμενα χλμ και αλλαγμενα κοντερ και εξατμισεις αλλα δε με νοιαζεια υτο.

Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι :

πως μπορω να τσεκαρω απ τον αριθμο πλαισιου την ημερομηνια κατασκευης?

τι αλλο να προσεξω γενικως...?

ειδια ενα σημερα αλλα μου φανηκε ειχε σκουρια.. ο τυπος το δινε παμφθηνα. Αλλα ηθελε οπωσδηποτε βαψιμο και κοντερ. ΠΟσο παει το κοντερ?

http://img185.imageshack.us/img185/10/25052010108.jpg

Παλαιό μέλος
    φιλε ασχετο, Νικο σε λενε??γιατι αμα σε λενε νικο, εμενα με λενε αχιλλεα και μαλλον καταλαβες ηδη ποιος ειμαι:rotflmao:

στις εωτησεις που κανεις καλυτερα να σου απαντησουν παιδια με μεγαλυτερη εμπειρα.
    επισης βρες εναν μηχανικο σωστο που να τον εμπιστευεσαι και να τα βλεπετε μαζι.... μονος σου τι να καταλαβεις περα απο τα βασικα?

οχι δε με λενε νικο γιατι..?

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan

ειδια ενα σημερα αλλα μου φανηκε ειχε σκουρια.. ο τυπος το δινε παμφθηνα. Αλλα ηθελε οπωσδηποτε βαψιμο και κοντερ. ΠΟσο παει το κοντερ?
    Το συγκεκριμένο μηχανάκι της φωτό είναι το τελευταίο pb1 που βγήκε το 1995.

Όργανα απο ebay μαιμού γύρω στα 2 κατοστάρικα.
    Γνήσια honda νομίζω 400+

ναι,δεν πιστεύω να σου πέφτει μακριά ε; :rotflmao:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=cb400
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Ευχαριστω για τη διευκρινηση και τις απαντησεις...

Η κρητη μου πεφτει λιγο μακρυα αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο.

Η αληθεια ειναι πως θελω το στρογγυλοφαναρο, εχω φαει ενα κολληματακι

Μιας και ξερεις μπορεις να μου πεις πως ξεχωριζω τα μοντελα αναλογα τις χρονολογιες?

Επισης εχω δει διαφορες τιμες. Απο 800 μεχρι 2000 ευρω. Γιατι τετοιες διαφορες ρε παιδια?

Πολύ γερά μηχανάκια αλλά τα περισσότερα έχουν πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη τους πλέον και είναι και πολύ αδικημένα από λαμόγια μηχανικούς ... ίσως λίγο καλύτερο το cb-1 λόγω γραναζοκίνησης .... θέλει αρκετό ψάξιμο να βρείς κάποιο καθαρό πάντως

προχτές άνοιξα ενα και είχε τρελά νούμερα στα διάκενα .... μπορεί να ηταν και καπελώτα πρώτης τοποθέτησης λέμε ... μηχανάκι 18 ετών ... αλλά οι εκκεντροφόροι ήταν εντός προδιαγραφών ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα 032.jpg 
Προβολές:	465 
Μέγεθος:	74,5 KB 
ID:	199212

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    εχω φαει ενα κολληματακι
    και καλά κάνεις!!!

Μιας και ξερεις μπορεις να μου πεις πως ξεχωριζω τα μοντελα αναλογα τις χρονολογιες?
    ο πιο ασφαλής τρόπος είναι το factbook της honda
    http://www.honda.co.jp/factbook/motor/index.html
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
    και καλά κάνεις!!!

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι το factbook της honda
    http://www.honda.co.jp/factbook/motor/index.html
    Ευχαριστω φιλος!

Καιρτος ηταν να εξασκησω και τα ιαπωνεζικα μου

Ελπιζω να κανει καλη δουλεια το google translate

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Πολύ γερά μηχανάκια αλλά τα περισσότερα έχουν πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη τους πλέον και είναι και πολύ αδικημένα από λαμόγια μηχανικούς ... ίσως λίγο καλύτερο το cb-1 λόγω γραναζοκίνησης .... θέλει αρκετό ψάξιμο να βρείς κάποιο καθαρό πάντως

προχτές άνοιξα ενα και είχε τρελά νούμερα στα διάκενα .... μπορεί να ηταν και καπελώτα πρώτης τοποθέτησης λέμε ... μηχανάκι 18 ετών ... αλλά οι εκκεντροφόροι ήταν εντός προδιαγραφών ....
    Το cb-1 ολοι μου λενε οτι ειναι καλυτερο αλλα δε μ αρεσει...

Προφανως εννοεις τα διακενα στις βαλβιδες? Βαρανε νομιζω οταν ειναι αρυθμιστες, η εστω ακουγονται ειδικα οταν ειανι κρυο.

Απ οτι ξερω στα super four δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας στον κινητηρα, περα απο κατι λαστιχακια στο καρμπυρατερ που φθειρονται. Το θεμα ειναι να μην ζηταει το μηχανακι σε περιφερειακα απο δω κι απο κει. Ειπαμε στο παλιο δεν κολλαω, στο ιαπωνεζικο κολλαω γι αυτο κι εχω civic vtec

Μια τελευταια ερωτηση. Απο καταναλωση πως παει το μηχανακι? Ψαχνωστας στο νετ ειδα ντεποζιτο 18 και 12 λιτρα. Ποιο ισχυει? Τα βγαζει 200χλμ στην πολη η οχι? Με νορμαλ κινηση και οχι κοφτες μιλαω.

Edit τωρα το ειδα 18λιτρα εχουν ολα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της costas106
    Το δικό μου εντός πόλης μου βγάζει 200-220 χλμ το τεπόζιτο.

ΟΚ πλεον ειμαι αρκετα ενημερωμενος (θελω να πιστευω).

Αν ξερετε καποιο αξιολογο εντος αττικης και σε λογικη τιμη πειτε το μου. Ειμαι στο ψαξιμο, εχω δει μερικα αλλα ιετε ειναι πανακριβα, ειτε ειναι σε μετρια κατασταση

λοιπον. Επανερχομαι με νεες ερωτησεις. Εχω βρει 2 μηχανακια που φαινονται της προκοπης.

Το 1ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/752052/ το οποιο φαινεται προσεγμενο και δεν εχω παρει τηλ να μαθω τι και πως. Επισης απο εσας που ξερετε ειναι οντως του 99 η μιλαμε για παλαιοτερο..? δεν εχω βγαλει ακρη με τα κοντερ και τα πλαινα καλυματα για να ξεχωριζω ημερομηνιες..

Το 2ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/ αλλα δε μου φαινεται για μηχανακι του 1999 . Φοραει το παλιο κοντερ η μου φαινεται?? Επισης ειπα στον τυπο να το φερει στο μηχανικο μου και ειπε οτι δεν το κυκλοφορει πλεον επειδη του χει ληξει η ασφαλεια. Παιζει απο την αστυνομια να παρουμε καποια προσωρινη ασφαλεια μονο για τη μερα του ελεγχου?

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    λοιπον. Επανερχομαι με νεες ερωτησεις. Εχω βρει 2 μηχανακια που φαινονται της προκοπης.

Το 1ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/752052/ το οποιο φαινεται προσεγμενο και δεν εχω παρει τηλ να μαθω τι και πως. Επισης απο εσας που ξερετε ειναι οντως του 99 η μιλαμε για παλαιοτερο..? δεν εχω βγαλει ακρη με τα κοντερ και τα πλαινα καλυματα για να ξεχωριζω ημερομηνιες..

Το 2ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/ αλλα δε μου φαινεται για μηχανακι του 1999 . Φοραει το παλιο κοντερ η μου φαινεται?? Επισης ειπα στον τυπο να το φερει στο μηχανικο μου και ειπε οτι δεν το κυκλοφορει πλεον επειδη του χει ληξει η ασφαλεια. Παιζει απο την αστυνομια να παρουμε καποια προσωρινη ασφαλεια μονο για τη μερα του ελεγχου?
    εγω με την εμπειρια που εχω απο 3 cb400(το ενα ειναι cb-1) σου προτεινω το λευκο... εχει δεικτη βενζινης 1ον και δευτερον εχει ηλεκτρονικο αισθητηρα γκαζιου οποτε ειναι απο τα τελευταια απλα super four(πριν απο τα hyper v-tec αν δεν κανω λαθος)... επιπλεον ο τυπος φαινεται οτι το εχει προσεγμενο...και ειμαι της αποψης οτι αν δεν προσεχει καποιος εξωτερικα το μηχανακι του τοτε ειναι αμφιβολο το αν το προσεχει μηχανικα... επεισης εχει ζελατινα που θα σου χρησιμευσει αφανταστα σε γυμνο μηχανακι οποτε σε γλιτωνςι απο εξοδα.. η σχαριτσα θα ερθει η ωρα που θα σου χρειαστει και η εξατμιση απο τις καλυτερες και με ωραιο ηχο....
    τελευταιο πραγμα ειναι η πολυ πιο λογικη του τιμη σε σχεση με το αλλο που εχει 2000-χωρις φωτογραφιες-χωρις ασφαλεια(μαλλον αποφευγει τον μηχανικο μιας και αν ειναι παρατημενο οπως λεει θα θελει και μαζεματα μηχανικα περα απο εμφανισιακα)....

Υ.Γ. παρτο και αν το βαρεθεις πουλα το σε μενα...

edit: το πρωτο το λευκο εχει και ωραιο aftermarket τιμονακι....
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Ευχαριστω για την απαντηση!

Το κιτρινο το ειδα απο κοντα.... Τρελο λαμογιο ο τυπος.. Το βααλ μπρος, εκανε αρκετα μπερδεματα και μου ειπε οτι δεν εχει ασφαλεια οποτε να ερθει εδω ο μηχανικος μου να το δει. @ @ κοινως. Μετα απο λιγο ειδα μπροστα στα σωληνακια των φρενων οτι εγραφε "κατι" του 93 και του λεω ρε φιλε το μηχανακι ειανι του 93. Ε και εκνευριστηκε ο τυπος και μου λεει τι θες να συο πω ποιημα?? Το σβηνω, του λεω ειρωνικα τα χλμ ειναι πραγματαικα? και απανταει ναι ναι.. κι εφυγα.

Το αλλο δεν το ειδα ουτε πηρα τηλ. Βρηκα ομως ενα cb400 version r 96 μοντελο πραγματικο σε καλη κατασταση απο εναν απ τη δουλεια που δεν τον ηξερα. Ο τυπος εψαχνε ανταλλαγη σε μαντρα για να παρει το χορνετ. Του λεω αν συμφωνεις να το δει ο μηχανικος μου και οτι πει. Ο μηχανικος ειναι γνωστος και του πα αν ειναι μαπα πες το μου μετα. Το συμφωνησαμε στα 1200 οποτε και συντομα θα παμε για μεταβιβαση + οσο μου κοστισει το σερβις και τα λαστιχα.

Το ασπρο θα θελα να το δω αλλα ο τυπος εινια μακρυα και μιας και βρηκα το αλλο ειπα να μην το ψαξω..

Παλαιό μέλος
    ωραιος.....αντε μακαρι να σου βγει κομπλε.... ανεβασε φωτογραφιες μετα να το χαζεψουμε

Κοιτα ο τυπος που μου το πουλαει ειναι ο μονος που μου μιλησε ανοιχτα και μου πε τι να προσεξω οταν θα παρω τετοια μηχανη.

Εξηγουμαι: ειμια στην εταιρεια και πετυχαινω στην αποθηκη εναν με cb400 και του πιανω την παρλα. ΜΟυ λεει να δεις πως βλεπεις την ημερομηνια, ειναι ολα εισαγωγης, εχουν ολα χλμ πολλα κι ας λενε ολοι μουφες και γενικα μου μιλσηε ανοιχτα. Του λεω ρε μπας και το πουλας? Μου λεει θα το πηγαινα αλλαγη για το χορνετ. Παιρνω τηλ το μηχανικο μου, το κοιταει και μου δινει το οκ.

Για να μιλαμε και σωστα θελει ενα καλο σερβις, δηλαδη λαδια φιλτρα μπουζι (ισως) και καθαρισμο καρμπυρατερ γιατι κανει κατι μικρες αρρυθμιες ψηλα (10κ-11κ σαλ). Το παζαρεψα και λιγο μηπως ειναι καμια μεμβρανη απο αυτες τις πανακριβες αλλα μου εριξε κι αυτος την τιμη λογω του οτι δεν εχει λαστιχα. 1200 καλα δεν ειναι..? Ο δασκαλος της οδηγησης που το δε μου πε οτι ειναι σωστο. Ε δεν εχω και καποιον αλλο να ρωτησω. Οποτε το κλεισα

Το ξερω οτι παιρνω παλιο μηχανακι και οτι το μεταχειρισμενο εινια λαχειο. Οταν ξεπερασω το budget των 2000 ευρω τοτε θα πω οτι δεν αξιζε

Εν αναμονη λοιπον

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι να αγορασω ενα εντουρακι και θελω γνωμες
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2012, 15:45
  2. Σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή, αλλά πια;
    από RNAman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 18:06
  3. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  4. Ποιο arai να αγοράσω;
    από makaronachis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 19:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •