υπαρχουν και σμυριδοτροχοι...και τορνοι αμα θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα χρησιμοποιήσει 12άρι ηλεκτρόδιο, είναι ...![]()
![]()
υπαρχουν και σμυριδοτροχοι...και τορνοι αμα θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα χρησιμοποιήσει 12άρι ηλεκτρόδιο, είναι ...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Κάλλιο να το παίξω γνώστης παρά κάνα βούι ΤάσοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατι ασχολείστε ρε σεις με το Μακι?
Αφου σε μαστορα θα το παει....![]()
![]()
Προσωπικά, το μόνο που θέλω έιναι να πιάσει τις 10 σελίδες για να πάει αύτανδρο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπαρχουν και σμυριδοτροχοι...και τορνοι αμα θες...![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εμπειρικα...μπορει να προκυψει και επιστημονικα αν θες,υπολογιζοντας ιξωδη,centistokes σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες λειτουργιας,ταχυτητες ροης,σχημα και υφη τρυπας,κλπ κλπ...λογος δεν υπαρχει ομως...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
π.χ. γιατί να μην κλείσει δύο; ή να μην μικρύνει τη μια και να την κλείσει τελείως; Πώς έχει προκύψει αυτό;
εαν ειναι ετσι να σταματησω να δινω τα ζινον μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προσωπικά, το μόνο που θέλω έιναι να πιάσει τις 10 σελίδες για να πάει αύτανδρο ...![]()
![]()
Κοίτα, αν έχεις στο μυαλό σου το CBF δεν έχεις κι άδικο αλλά αν θυμηθείς ότι το χειρίζονται τα δικά μου τα βαριά τα χέρια..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μπορει να προκυψει και επιστημονικα αν θες,υπολογιζοντας ιξωδη,centistokes σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες λειτουργιας,ταχυτητες ροης,σχημα και υφη τρυπας,κλπ κλπ...λογος δεν υπαρχει ομως...![]()
![]()
Όχι ρε συ, αλλά πρέπει να μπλέξω με διαχωρισμούς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εαν ειναι ετσι να σταματησω να δινω τα ζινον μου...![]()
(αφού ο γκαβοκουλάντζας ο σύντεκνος δεν βλέπει ότι το thread λέιε: "Κάθε πότε??" και όχι: "Πως θα μου το κάνει μάστορας ???")
ok, αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο να έβαζε λάδι με μεγαλύτερο ιξώδες; Το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα είχε με το να κλείσει μια τρύπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμπειρικα...μπορει να προκυψει και επιστημονικα αν θες,υπολογιζοντας ιξωδη,centistokes σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες λειτουργιας,ταχυτητες ροης,σχημα και υφη τρυπας,κλπ κλπ...λογος δεν υπαρχει ομως...
ενα δικιο το εχεις ομολογουμενως...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όχι ρε συ, αλλά πρέπει να μπλέξω με διαχωρισμούς ...
(αφού ο γκαβοκουλάντζας ο σύντεκνος δεν βλέπει ότι το thread λέιε: "Κάθε πότε??" και όχι: "Πως θα μου το κάνει μάστορας ???")
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
ok, αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο να έβαζε λάδι με μεγαλύτερο ιξώδες; Το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα είχε με το να κλείσει μια τρύπα;![]()
![]()
![]()
Αυτό που λες εσύ είναι παπάντζα δουλειά ενώ ο rein μιλάει για revalving ...!!!![]()
(παραδέξου ότι ακούγεται πιο "κάπως" ...)
Εννοείται ότι ακούγεται πιο κάπως! Αλλά αυτό είναι reholing όχι revalving!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Αυτό που λες εσύ είναι παπάντζα δουλειά ενώ ο rein μιλάει για revalving ...!!!![]()
(παραδέξου ότι ακούγεται πιο "κάπως" ...)![]()
Έκανα revalving στο δικό μου ανοίγοντας άλλο ένα ζευγάρι τρύπες και βάζοντας πάνω στο damping rod emulator της racetech ώστε να ρυθμίζει αυτός την απόσβεση συμπίεσης (με ελατήριο).
Απλά γιατί είναι καλύτερο να αναγκάσεις ένα υγρό ίδιου ιξώδους να περάσει από λιγότερες τρύπες από το να αναγκάσεις υγρό μεγαλύτερου ιξώδους να περάσει από τις ίδιες τρύπες;
Γιατί κάποιος μπορεί να το έκανε και να πέτυχε.
Και να έκανε και αυτό που λές εσύ και να ΜΗΝ πέτυχε. Λέω, τώρα.![]()
αυτα που εβαλα εγω ειναι full synthetic(για τους αγωνιαρηδες :wacko: ).τον ξερω τον μπαρμπα απο εκει παιρνω τα λαδοξυδαΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
http://www.trade-wind.gr/index.php?p...mid=57&lang=el
λογω οτι εχει τις προστατευτικες φυσουνες δεν πιανει σκονη-υγρασια και οι τσιμουχες αντεχουν περισσοτερο καιρο.οταν λυσεις την κατω βιδα συμπιεσε το μπροστινο για να βγουν τα λαδια http://www.youtube.com/watch?v=xoGRKS3svpcΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μια ερωτηση μιας και σκισμενο το θεμα,αν οι τσιμουχες ειναι οκ εχουν γινει 30000κμ και δεν δακρυζουν αλλαζουμε λαδια και τις αφηνουμε ως εχει?ή πρεπει να γινει αντικατασταση και αυτον προλυπτικα.Το KLE εχει στο κατω μερος βιδα αποστραγγισης οποτε δεν ειναι απαραιτητο να κατεβουν τα καλαμια για αλλαγη των λαδιων![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
Έχεις επίγνωση του μεγέθους του προς συζήτησιν ζητήματος που ανοίγεις τώρα ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Απλά γιατί είναι καλύτερο να αναγκάσεις ένα υγρό ίδιου ιξώδους να περάσει από λιγότερες τρύπες από το να αναγκάσεις υγρό μεγαλύτερου ιξώδους να περάσει από τις ίδιες τρύπες;![]()
κανεις πλακα τωρα ναι? ποσα σετ δαχτυλα λες να εχω για το γραψιμο που χρειαζεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Απλά γιατί είναι καλύτερο να αναγκάσεις ένα υγρό ίδιου ιξώδους να περάσει από λιγότερες τρύπες από το να αναγκάσεις υγρό μεγαλύτερου ιξώδους να περάσει από τις ίδιες τρύπες;