μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Πέφτεις πάνω της τραυματίζοντας την ελαφρά με τη δικαιολογία ότι σε τύφλωσε "ο ήλιος". Σαν ευγενικός νέος που είσαι την πας επειγόντως στο πλησιέστερο νοσοκομείο και για αντάλλαγμα της παίρνεις καινούργιο ποδήλατο. Tην ημέρα που της πας το καινούργιο της γιαλιστερό ποδήλατο στο αγαπημένο της χρώμα της προτίνεις να της κάνεις το τραπέζι σε εστιατόριο για vegeterians "γιατί ακόμα αισθάνεσαι τύψεις". Αν κάτσει έκατσε...μπα εεε??![]()
:a07: :a34:
μηπως εχω αρχισει να σκεφτομαι αντρικα??????![]()
![]()
![]()
![]()
Oύτε εσύ θα προσπέρναγες εε?Πρόβλημα, πρόβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από r6van
![]()
![]()
![]()
![]()
το μονο που δεν προσπερναω ,ειναι τα μαυρα α3/s3!!!!![]()
εμενα απλα δε με προσπερνανε![]()
![]()
![]()
Αυτα παθαινουν οι κοπελιες που καβαλανε συνεχεια μοτο ανω των 125cc :a029: για πολυ καιρο... λογικο ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
![]()
![]()
![]()
![]()
καβαλατε και κανα ποδηλατο βρε κοριτσια καπου καπου... καλοκαιρακι ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι για να μην σας φευγουμε και δεν μπορειτε να μας πιασετε????????
125 cc?:![]()
![]()
Σιγα ρε μην στησουμε ολοκληρη σκηνοθεσια και μπουμε σε ενα καρο εξοδα, πιστωτικες κλπ, για ξανα δες καλα την φωτογραφια, αφου το κοριτσι φωναζει απο μακρια, προτιμα τα μετρητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Πέφτεις πάνω της τραυματίζοντας την ελαφρά με τη δικαιολογία ότι σε τύφλωσε "ο ήλιος". Σαν ευγενικός νέος που είσαι την πας επειγόντως στο πλησιέστερο νοσοκομείο και για αντάλλαγμα της παίρνεις καινούργιο ποδήλατο. Tην ημέρα που της πας το καινούργιο της γιαλιστερό ποδήλατο στο αγαπημένο της χρώμα της προτίνεις να της κάνεις το τραπέζι σε εστιατόριο για vegeterians "γιατί ακόμα αισθάνεσαι τύψεις". Αν κάτσει έκατσε...μπα εεε??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()