Όμορφο και ρομαντικό.
http://www.youtube.com/watch?v=g7zuA...layer_embedded
Όμορφο και ρομαντικό.
http://www.youtube.com/watch?v=g7zuA...layer_embedded
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Όλα τα λεφτά, πορώθηκα πάλι. Η ζυγαριά του V-Strom vs Transalp έγειρε προς το δεύτερο πάλι.![]()
![]()
![]()
Ειναι γιατι εχεις κορυφαιες επιλογεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλα τα λεφτά, πορώθηκα πάλι. Η ζυγαριά του V-Strom vs Transalp έγειρε προς το δεύτερο πάλι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όξω απ'τα όνειρά μου Άγγλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειναι γιατι εχεις κορυφαιες επιλογες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Τα ονειρά μας ειναι οι εφιαλτες σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όξω απ'τα όνειρά μου Άγγλε!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
episis protino ton vale gia ban monimo![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τό'ξερα ότι θα το λατρέψεις, εσένα σκέφτηκα κοιτώντας το!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:a14: :a12:
Πλάκα πλάκα τέτοιο όνειρο οι ΚΤΜόβιοι εκτός του ότι δεν θα μπορούσαν να το δουν ξημερώματα Τρίτης και Τετάρτης, τις υπόλοιπες θα έβλεπαν και τον μηχανικό συνεπιβάτη..:rotflmao:
αφού δεν έμεινε και το αεροπλάνο από ανορθωτή...φιου!![]()
![]()
καλα μαλακα ενα θα σου πω..καλοκαιρι που θα ειμαι παλι κατω..θελω να εχεις το μουστακι του τυπου στη μαλακια που ειδαμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τό'ξερα ότι θα το λατρέψεις, εσένα σκέφτηκα κοιτώντας το!:rotflmao:
Πλάκα πλάκα τέτοιο όνειρο οι ΚΤΜόβιοι εκτός του ότι δεν θα μπορούσαν να το δουν ξημερώματα Τρίτης και Τετάρτης, τις υπόλοιπες θα έβλεπαν και τον μηχανικό συνεπιβάτη..:rotflmao:
αφού δεν έμεινε και το αεροπλάνο από ανορθωτή...φιου!![]()
![]()
Στη φωνή θα σ'απογοητεύσω όμως.. εκτός κι αν στολίσω το dream με κάτι από Ψαραντώνη..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα μαλακα ενα θα σου πω..καλοκαιρι που θα ειμαι παλι κατω..θελω να εχεις το μουστακι του τυπου στη μαλακια που ειδαμε..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
episis protino ton vale gia ban monimo![]()
:rotflmao::rotflmao:
Εγώ από σκηνοθετικής απόψεως το έβαλα ρε Δούκα. Εντελώς καλλιτεχνικά ποστάρισα.![]()
![]()
Και απ΄ότι είδες, ο Μάκης που έχει καλλιτεχνική φλέβα, του άρεσε. Τι να κάνουμε... μόνο Τσόντες πρέπει να βλέπουμε?![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
πολυ ωραιο βιντεο!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε αυτοι νομιζουν οτι εχουν κατακτησει τον κοσμο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε αυτοι νομιζουν οτι εχουν κατακτησει τον κοσμο...
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητρια F1, motoGP, superbikes...
και περα απο τους δυο και 4 τροχους ασχολειται με παρα πολλα πραγματα...μαγκια της και μπραβο της να γυρναει τετοια βιντεακια...γιατι λενε την πραγματικοτητα...
αλλο αν τελευταια τα εχει σκατωσει![]()