loipon gia ali mia fora, kranos etyxe na mi forao ti sigekrimeni stigmi, exete kolima gia to kranos, anthropoi eimaste kapia stigmi tha tyxei na mi foresoume kranos.
tora epeidi milate xoris na xerete an emena vlepoune sa tsoglani tote ton malia panw sto papi tha ton vlepoun san lia gia tis rodes tou tetratroxou pou odigoun, me ayti ti logiki prepei na prosexoume mono osous mas aresoun sto mati.
kai gia ali mia fora anaferomai sto thema gia to pos stamatane oi batsoi gia elenxo.
ton kok pistepse me isos na min xero kai ta 300tosa simata alla xerw poly kalytera na odigo se themata kok apo arketous, xero xero eimai mikros mou lipei i ebiria den exw to diploma na paw na to vgalw tha ta peite ayta ali mia fora edo mesa tha grapsete ti mou ftaiei aytos pou tha skotoso, enw ego eftega sti xanthia pou epese apo pisw mou me to cherocke epeidi den einai to flas, mou xanalipei i ebiria eipame, den xerw na odigo eimai kindinos thanatos oxi i giagia 99 xronon pou irthe simera sto magazi na psonisei me to psathino kapelaki kai pige na fygei bros vazodas opisthen, pali xerw nai mou xanalipei i ebiria.
pedia signomi ego pou eimai 17 kai den boro na vgalw diploma an kai thelw eimai to tsoglani o asxetos o dolofonos kai oxi oloi aytoi pou exoun kai diplwma kai den xeroun ti tous ginete.
nai perimenw apadisi, apadiste pali gia to diplwma apadiste ti mou ftaiei o kathenas an ton xtypiso kai tha trexw nai xerw grafo pediaristika pragmata mikros eimai tha matho ela pame ali mia a idia na ta akousw kai na sas xanagrapso pali ta idia giati olo ta idia akouo.
Ade perimenw!