Σελίδα 28 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σας ειδα π@π@ρες....

κατεβαινοντας εγω την παπανδρεου στο ιλιον εσυ εσφαξες το κοκκινο και πεταχτηκες μπροστα

μου....παπακι,παντοφλιτσα και με το τηλεφωνο στο αυτι....

και εσενα πατερα.....(λεμε τωρα)..... ξεκινωντας εγω με πρασινο στην μιχαλακοπουλου, εσυ εχοντας στα ποδια σου το παιδι σου

στο παπι,περνας βαθυ κοκκινο και πηγαμε να εχουμε δραματα.....

ΜΟΝΟ κατι τετοιες ωρες θα θελα να μαι αστυνομικος .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Σε είδα και σένα παλικάρι που είχες πιάσει κουβεντούλα με το σκυλί μου που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ελπίζω να τα βρήκατε
    Ρατσα ?

Κυρία με το Uno, έκανες άγαρμπα και πολύ γρήγορα ελιγμό παρκαρίσματος και έσπασες του ανθρώπου τον προφυλακτήρα και έριξες και το παπί από δίπλα (δεν είδα τίποτε σπασμένο σε αυτό). Φυσικά αμέσως έσπευσες να εξαφανιστείς...
    Αλλά ο ρουφ του φόρουμ αγρυπνεί! Στεγνά δόσιμο σε τροχαία και σημείωμα και στους 2 ιδιοκτήτες, με τους οποίους και ήδη μιλήσαμε.
    Ε ά σιχτήρ πια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κυρία με το Uno, έκανες άγαρμπα και πολύ γρήγορα ελιγμό παρκαρίσματος και έσπασες του ανθρώπου τον προφυλακτήρα και έριξες και το παπί από δίπλα (δεν είδα τίποτε σπασμένο σε αυτό). Φυσικά αμέσως έσπευσες να εξαφανιστείς...
    Αλλά ο ρουφ του φόρουμ αγρυπνεί! Στεγνά δόσιμο σε τροχαία και σημείωμα και στους 2 ιδιοκτήτες, με τους οποίους και ήδη μιλήσαμε.
    Ε ά σιχτήρ πια!

ETΣ.......
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ρατσα ?
    Το σκυλί ή το παληκάρι ?

:rotflmao: :rotflmao:

Το σκυλί πάντως είναι μίξη ροτβαιλερ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ε ά σιχτήρ πια!

Παίζει τπτ μακρινή συγγένεια με Αρτέμη Μάτσα ή μπα ;

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    καλύτερα συγγένεια με Μάτσα
    παρά συνένοχος με αυτή τη ράτσα ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Το σκυλί ή το παληκάρι ?

:rotflmao: :rotflmao:

Το σκυλί πάντως είναι μίξη ροτβαιλερ
    ΟΚ , αρα δεν ησουν εσυ.
    Ενα κοκκερακι ζουλαγα χτες απο ενα παραθυρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    καλύτερα συγγένεια με Μάτσα
    παρά συνένοχος με αυτή τη ράτσα ..

Την Παπαρήγα τι την έχεις;

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Να μην ξεχνάμε και τον έτερο μετρ του είδους , τον Δήμο Σταρένιο που εκτός από ρουφ-ρόλους, έπαιζε εκπληκτικά και τον τσιφούτη έμπορο, ως γερο-Λαδάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Να μην ξεχνάμε και τον έτερο μετρ του είδους , τον Δήμο Σταρένιο που εκτός από ρουφ-ρόλους, έπαιζε εκπληκτικά και τον τσιφούτη έμπορο, ως γερο-Λαδάς...
    Το μεγάλο μου ίνδαλμα! Τι Μάτσας και π.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Το μεγάλο μου ίνδαλμα! Τι Μάτσας και π.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

..να με κοιτάς με τρόμο και απορία, ενώ ερχόμουν κατά πάνω σου...
    με είδα να έχω "ψηλώσει" στη σέλα κατά 2-3εκ.(και το καφέ σημάδι στο πίσω μέρος του παντελονιού) από την συνειδητοποίηση του ότι δεν θα φρενάρω έγκαιρα...
    ευτυχώς άφησες (συνειδητά ή όχι, άσχετο) το αυτ/το σου να τσουλήσει λίγο και μου έδωσες το περιθώριο να ελιχθώ.
    Σε είδα να μου χώνεις τα μπινελίκια μου. Καλά μου έκανες! Ελπίζω όταν ηρεμήσεις να δεχτείς την συγγνώμη μου.
    Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΔΑ ήταν το γαμω-ΣΤΟΠ, κρυμμένο πίσω από δέντρο και ταμπέλα διαφημιστική....
    Συγγμώμη και απ'εδώ παλληκάρι με το μπλέ Suzuki Swift, για το όλο σκηνικό που παίχτηκε με πρωταγωνιστές εμάς στις 09:50 στον Χολαργό...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σε ειδα κεντρο πριν μια κανα διωρο συνταγμα ερμου σφιχτερ της ομαδας Δελτα.Τρελο γελιο.Ο Σβαρτζενεγκερ πιο ισια περπαταει ρε γομαρι.Ειχες απλωσει τα μπρατσα λες και ησουν σε κανα διαγωνισμο και κοιταγες ποιος σε κοιταει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Σε είδε η γυναίκα μου που με το παπάκι σου εχθές το μεσημέρι κέντρο Πειραιά πήγες και έσκασες από πίσω από το αυτοκίνητο (ford fiesta γαλάζιο)… όταν σου είπε κάνε στην άκρη… έκανες επιτόπια και εξαφανίστηκες....

Είσαι μαλάκας αλλά δεν πειράζει στα @@ μου.................. το αυτοκίνητο ήταν της πεθεράς μου.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ