Όταν τα έλεγα με λέγανε "πού πας ρε παοκάκι που θες και πρωτάθλημα", "δεν είσαι έτοιμος" κλπ... Και βέβαια δεν θα είμαι ποτέ έτοιμος, γιατί δε νομίζω ποτέ να μετακομίσει η παράγκα βόρεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οτι ο Πατερας εγινε βεζυρης στην θεση του Βεζυρη.... (Αρα το πρωταθλημα του παο ειναι οτι για εσας του Ολυμπιακου τα προυγουμενα χρονια..... )
Κι επιτέλους πότε θα πάψετε να μαλώνετε ρε απαταιώνιοι; Όσα έχει πάρει ο ένας τα έχει χάσει ο άλλος και αντίστροφα (με μικρά διαλείμματα). Τί ψάχνετε να βρείτε; Ποιός έχει γαμήσει περισσότερο τους υπόλοιπους; Αυτό έχει σημασία για εσάς ή πώς θα αφήσετε να παιχτεί στα ίσα μπας και προκόψουμε ομαδικώς;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς θα πάμε μπροστά ξοδεύοντας όλη μας την ενέργεια στο πώς θα γαμήσουμε τους άλλους κι όχι στο πώς θα γίνουμε καλύτεροι (κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο). Αυτή η πολύ κακή νοοτροπία φάνηκε περίτρανα στον Ολυμπιακό που πήρε τόσα χρόνια, τόσα πολλά χρήματα και ποτέ δεν κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα καλή βάσει ευρωπαϊκών στάνταρ, αφού το μόνο που κοιτούσε ο θείος ήταν τα γήπεδα, ο Τάκης, η ΚΕΔ και τα λοιπά σκατά. Νομίζω ότι τώρα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν οι γάβροι τί ευκαιρία έχασαν (παλιά δεν έπαιζαν τόσα λεφτά στο Πρωταθλητριών) και τί κακό έκαναν συνολικά στο ποδόσφαιρο.
Και το κακό είναι ότι και ο βαζελιακός δείχνει να πατάει στα ίδια βήματα με τον θείο, να μην πω ότι είναι πιο εξελιγμένοι αυτοί (ο Καπετάνιος ήταν λίγο πιο λάιτ έκδοση σε σχέση με αυτούς).