Σελίδα 146 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 4696136141142143144145146147148149150151156196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.176 έως 2.190 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Οτι ο Πατερας εγινε βεζυρης στην θεση του Βεζυρη.... (Αρα το πρωταθλημα του παο ειναι οτι για εσας του Ολυμπιακου τα προυγουμενα χρονια..... )
    Όταν τα έλεγα με λέγανε "πού πας ρε παοκάκι που θες και πρωτάθλημα", "δεν είσαι έτοιμος" κλπ... Και βέβαια δεν θα είμαι ποτέ έτοιμος, γιατί δε νομίζω ποτέ να μετακομίσει η παράγκα βόρεια.

Κι επιτέλους πότε θα πάψετε να μαλώνετε ρε απαταιώνιοι; Όσα έχει πάρει ο ένας τα έχει χάσει ο άλλος και αντίστροφα (με μικρά διαλείμματα). Τί ψάχνετε να βρείτε; Ποιός έχει γαμήσει περισσότερο τους υπόλοιπους; Αυτό έχει σημασία για εσάς ή πώς θα αφήσετε να παιχτεί στα ίσα μπας και προκόψουμε ομαδικώς;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς θα πάμε μπροστά ξοδεύοντας όλη μας την ενέργεια στο πώς θα γαμήσουμε τους άλλους κι όχι στο πώς θα γίνουμε καλύτεροι (κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο). Αυτή η πολύ κακή νοοτροπία φάνηκε περίτρανα στον Ολυμπιακό που πήρε τόσα χρόνια, τόσα πολλά χρήματα και ποτέ δεν κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα καλή βάσει ευρωπαϊκών στάνταρ, αφού το μόνο που κοιτούσε ο θείος ήταν τα γήπεδα, ο Τάκης, η ΚΕΔ και τα λοιπά σκατά. Νομίζω ότι τώρα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν οι γάβροι τί ευκαιρία έχασαν (παλιά δεν έπαιζαν τόσα λεφτά στο Πρωταθλητριών) και τί κακό έκαναν συνολικά στο ποδόσφαιρο.

Και το κακό είναι ότι και ο βαζελιακός δείχνει να πατάει στα ίδια βήματα με τον θείο, να μην πω ότι είναι πιο εξελιγμένοι αυτοί (ο Καπετάνιος ήταν λίγο πιο λάιτ έκδοση σε σχέση με αυτούς).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

κι όχι στο πώς θα γίνουμε καλύτεροι.

τζωρτζ σου εχω ξαναπει...
    κανεις στην ελλαδα δεν ενδιαφερεται για το πως θα γινει καλυτερος..
    οταν το παρετε χαμπαρι θα σταματησετε να χαλιεστε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Όταν τα έλεγα με λέγανε "πού πας ρε παοκάκι που θες και πρωτάθλημα", "δεν είσαι έτοιμος" κλπ... Και βέβαια δεν θα είμαι ποτέ έτοιμος, γιατί δε νομίζω ποτέ να μετακομίσει η παράγκα βόρεια.

Κι επιτέλους πότε θα πάψετε να μαλώνετε ρε απαταιώνιοι; Όσα έχει πάρει ο ένας τα έχει χάσει ο άλλος και αντίστροφα (με μικρά διαλείμματα). Τί ψάχνετε να βρείτε; Ποιός έχει γαμήσει περισσότερο τους υπόλοιπους; Αυτό έχει σημασία για εσάς ή πώς θα αφήσετε να παιχτεί στα ίσα μπας και προκόψουμε ομαδικώς;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς θα πάμε μπροστά ξοδεύοντας όλη μας την ενέργεια στο πώς θα γαμήσουμε τους άλλους κι όχι στο πώς θα γίνουμε καλύτεροι (κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο). Αυτή η πολύ κακή νοοτροπία φάνηκε περίτρανα στον Ολυμπιακό που πήρε τόσα χρόνια, τόσα πολλά χρήματα και ποτέ δεν κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα καλή βάσει ευρωπαϊκών στάνταρ, αφού το μόνο που κοιτούσε ο θείος ήταν τα γήπεδα, ο Τάκης, η ΚΕΔ και τα λοιπά σκατά. Νομίζω ότι τώρα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν οι γάβροι τί ευκαιρία έχασαν (παλιά δεν έπαιζαν τόσα λεφτά στο Πρωταθλητριών) και τί κακό έκαναν συνολικά στο ποδόσφαιρο.

Και το κακό είναι ότι και ο βαζελιακός δείχνει να πατάει στα ίδια βήματα με τον θείο, να μην πω ότι είναι πιο εξελιγμένοι αυτοί (ο Καπετάνιος ήταν λίγο πιο λάιτ έκδοση σε σχέση με αυτούς).
    Το QUOTE αφορα απαντηση στην ερωτηση που μου εβαλε ο "ευθυς " φιλος παραπανω σχετικα με τα τρανταχτα του στοιχια του στα λεγομενα Θεοδωριδη.......

Κακως το απομωνοσες ετσι.....

Στα του παοκ των προσφατων περασμενων ετων εχουμε ψιλοαναφερθει.....

Το οτι εχετε βελτιωθει τα δυο-τρια τελευταια χρονια δεν σας απομονωνει των ευθυνων σας για να διεκδηκειτε κατι καλλυτερο εκεινα τα χρονια ωστε να αισθανεστε αδικιμενοι..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εγω...??? Που και για ποιο λογο εστριψα...???

Εσυ τι διαβασες ( δεν μας απαντησες.....?? :rotflmao: )

Και να σου απαντησω στην μοναδικη σου ερωτηση που μου εκανες ( εν αντιθεση με εσενα που δεν στριβεις....)

Οτι ο Πατερας εγινε βεζυρης στην θεση του Βεζυρη.... (Αρα το πρωταθλημα του παο ειναι οτι για εσας του Ολυμπιακου τα προυγουμενα χρονια..... )

Σε ξαναρωταω..... Ασπαζεσε τον Θεωδωριδη στα οσα αφορα τα του προεδρο του ΠΑΟ...???

Γενικα ασπαζεσε τα λεγομενα του Θεοδοριδη στο παρελθον....???

Απαντησε μας..... Εσυ....

Που δεν στριβεις ! Και εχεις και τρανταχτα στοιχια ..!
    Ασε ρε Κωστα που θα μας κανεις και παρατηρησεις για το αν ειμαστε ειλικρινεις και απανταμε με ευθυτητα...

ειδες πουθενα αυτη τη χρονια να γραφω και να ισχυριζομαι οτι πηραμε τον τιτλο με το σπαθι μας;

σε προκαλω να ψαξεις σε παλιοτερα post...

απο τις αρχες του πρωταθληματος, αν και Παναθηναϊκος δεν ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειχαμε διαιτητικη ευνοια...

οταν λιγο πριν μερικες ημερες σε ρωτησα για το τι εκανε η ομαδα σου μετα το περιφημο "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω" μου απηντησες ετσι...

"τιποτα.... Τις θες να κανει δηλ...???

Εδω δεν εκαναν τιποτα Ολες οι αλλες ομαδες του ελληνκου πρωταθληματος για αυτο που ακουστηκε στις οποιες μονο οι απωλειες εσοδων ηταν διςθεορατες...

Ο ολυμπιακος θες να τρεξει...????"

σε ξαναρωταω λοιπον και ελπιζω να μην στριψεις παλι...

ειναι αυτες οι δηλωσεις του Σπαθα σοβαρα αποδεικτικα στοιχεια για το οτι κατι ετρεχε με τη διατησια την περιοδο που παιρνατε με το "σπαθι σας" τα πρωταθληματα ναι η οχι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Δε χαλιέμαι φιλαράκι. Άντε να μου τη σπάσει για 5' αλλά όχι και να χαλαστώ για μερικούς εκατομμυριούχους και λίγους βλαμμένους στην κερκίδα.

Και πρωτάθλημα να έπαιρνε ο ΠΑΟΚ φέτος (λέμε τώρα) πάλι εγώ κάθε μέρα στη δουλειά θα πήγαινα...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Δε χαλιέμαι φιλαράκι. Άντε να μου τη σπάσει για 5'
    αντε ρε μλκ που θες και πρωταθλημα......πουθενακια......
    μπαοκακι της κακιας ωρας......

στα διαλα καραγκιοζηδες.....

νταξ τωρα ρε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Κάνω λάθος;
    Ναι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

αυτό πιστεύω το γνωρίζουν όλοι....

αν κάποιοι εθελοτυφλούν και βλέπουν Γκοβούδες,ζιουλήδες και μεσσιδες

απλά μαλακιζομαστε να περάσει η ώρα

Όπου "σοβαρός ΠΑΟΚτσής" είναι όποιος θα συμφωνήσει με τον Τέρενς. Όλοι οι άλλοι είναι γελοίοι (τουλάχιστον).

Στην τελική και ΠΑΟΚτσή να μην βρεις ρώτα έναν Σερραίο που έγινε χανούμι γιατί "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι", που βλέπει μπάλα από το 1965 και συνεπώς όσοι έβλεπαν μπάλα απ'το 1966 και μετά δε δικαιούνται να μιλάν γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν και όποιος διαφωνεί είναι απλώς μαλάκας σαν προσφώνηση βεβαίως, γιατί αυτός κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ θα ξέρει...

Συμπέρασμα; Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

Θεωρούσαν αύτονόητο τόσα χρόνια, έσύ νά κάνεις πώς δέν τό βλέπεις...........
    Μάλλον έχεις χάσει τό σφυγμό τής πόλης.
    Τό κλίμα έκεί κάτω φαίνεται........ό Άττικός ούρανός....
    Χωρίς νά θέλω νά σέ προσβάλλω είσαι πολύ light Παοκτσής....!!!
    Τώρα νά μάς μπερδεύεις τό Μαλιούφα τού Έργοτέλη μέ τό Μαλεζά τού ΠΑΟΚ...??
    Άντε αύτό νά πώ πάς στό γήπεδο καί βλέπεις μπάλλα μία φορά κάθε τρείς
    μήνες...........ΑΛΛΑ...........νά μήν έχεις πάρει χαμπάρι τί γινόταν έδώ
    πάνω γιά 6-7 χρόνια....??
    Έκτός άν ζούσες έξω....:rotflmao: :rotflmao: τί νά πώ..??

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ασε ρε Κωστα που θα μας κανεις και παρατηρησεις για το αν ειμαστε ειλικρινεις και απανταμε με ευθυτητα...

ειδες πουθενα αυτη τη χρονια να γραφω και να ισχυριζομαι οτι πηραμε τον τιτλο με το σπαθι μας;

σε προκαλω να ψαξεις σε παλιοτερα post...

απο τις αρχες του πρωταθληματος, αν και Παναθηναϊκος δεν ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειχαμε διαιτητικη ευνοια...

οταν λιγο πριν μερικες ημερες σε ρωτησα για το τι εκανε η ομαδα σου μετα το περιφημο "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω" μου απηντησες ετσι...

"τιποτα.... Τις θες να κανει δηλ...???

Εδω δεν εκαναν τιποτα Ολες οι αλλες ομαδες του ελληνκου πρωταθληματος για αυτο που ακουστηκε στις οποιες μονο οι απωλειες εσοδων ηταν διςθεορατες...

Ο ολυμπιακος θες να τρεξει...????"

σε ξαναρωταω λοιπον και ελπιζω να μην στριψεις παλι...

ειναι αυτες οι δηλωσεις του Σπαθα σοβαρα αποδεικτικα στοιχεια για το οτι κατι ετρεχε με τη διατησια την περιοδο που παιρνατε με το "σπαθι σας" τα πρωταθληματα ναι η οχι;

Kαταρχην τα περι ευθυτητας αφορουσαν τα λεγομενα σου περι εσπρεσο και διαφορα κουτσομπολιστικα ( συνοδευομενα απο τους χαρακτηρισμους σου) που μου αναφερες παραπανω ...

Το μονο που ρωτησα ειναι την εγκυρη πηγη σου ( ακομα περιμενω απαντηση ) και το αν ο πατερας εγινε φετος κοκκαλης ....( και φυσικα σε αυτο το θεμα ειναι αστειο να αναφερεσε απλα μονο σε διαιτητικη ευνοια του παο..... Κοιτα κατα ΠΑΟΚ πλευρα και σε δικαιωση στα λεγομενα του Sferopetadhn ...)

Κατα τα αλλα...

Αν μιλας για ολα τα πρωταθληματα φυσικα και δεν το δεχομαι....

Εχω αποδεχθει ( επανελειμενα κατα το παρελθον και το ξερεις πολυ καλα ) το Δουρειο και το cas...

Σε ολα τα αλλα το αν χρειαζοταν ο Ολυμπιακος βοηθεια στο να παρει πρωταθλημα μονο στην σφαιρα της ηλιθιοτητας υπαρχει ( και ειδικα εαν τελικα την ειχε παρει αυτη την βοηθεια...)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα λα βιλλα εχεις δωσει ρεστα παλι αγορι μου

συνεχισε για αλλη μια φορα να γραφεις ιστορια

ακου εκει, "δεν εχω διαβασει και ουτε προκειτε"

εδω μιλαμε για την ομαδα σου και για εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι μεσα στον ολυμπιακο τοσα χρονια,
    ακολουθει αποστολες, με τον κοκκαλη μαζι συνεχεια

και μας λεει ο αλλος παλι

δεν ξερω
    δεν ειδα
    δεν ακουσα
    προκειτε περι ασχετου προσωπου
    δεν ξερει..

ρε σοβαρεψου επιτελους ρε
    λιγο, οχι πολυ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εδω μιλαμε για την ομαδα σου και για εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι μεσα στον ολυμπιακο τοσα χρονια,
    ακολουθει αποστολες, με τον κοκκαλη μαζι συνεχεια

και μας λεει ο αλλος παλι

πρώτον βαλε την πηγή που τα ΕΙΠΕ/ΔΗΛΩΣΕ αυτα που λέει...
    εγω site/περιοδικό δεν βρηκα να έχει δώσει συνέντευξη και να είπε κάτι...

οπότε για ΑΡΧΗ δώσε μας τις δηλώσεις να τις διαβασουμε.....ΕΠΙΣΗΜΑ και ΣΟΒΑΡΑ

δεύτερον....τι έγινε?κωλοτουμπιάζουμε και παίρνουμε στα σοβαρα τον σάββα....θέλεις να μας θυμησεις τι έγραφες για αυτό τον άνθρωπο σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ δηλώσεις του...κωλοτουμπιάζουμε και γλύφουμε εκεί που φτ'υναμε ή νομίζω?
    και όχι σε ένα ακουστικό που δεν ξερουμε ΠΟΙΟΣ μιλάει και κατα πόσο αν αληθεύει ότι ο ένας είναι ο Σαββας κατα πόσο είναι αυθεντικό

έλα ΞΕΦΤΕΡΙ για δώσε ,εσω για μια φορά, μια σοβαρη απάντηση και βαλε μας που τα δήλωσε να τα διαβασουμε

υ.γ θέλεις να σου βάλω εγω τον πατερα να λέει ότι πήδηξε απο πίσω τον γιαννακόπουλο...ηχητικό?το μονο εύκολο
    υ.γ 2 ενω ο φίλος μας ο ΦΙΛ ΝΤΟΝ έδωσε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...υπάρχουν γραμμένα ΕΠΙΣΗΜΑ...και είναι εκεί ανα πάσα στιγμη προς κάθε ενδιαφερομενο που θίγετε να υποβάλλει μυνησεις....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ θέλεις να σου βάλω εγω τον πατερα να λέει ότι πήδηξε απο πίσω τον γιαννακόπουλο...ηχητικό?το μονο εύκολο
    καλα ο πατερας τα γαυρακια πηδηξε
    και δεν χρειαζετε ηχητικο για να το καταλαβεις αυτο

για τα υπολοιπα..

αν δεν μπορεις να καταλαβεις την σημασια του λογου ενος ανθρωπου
    που βρισκετε στην διοικηση του ολυμπιακου
    και ΦΕΡΕΤΑΙ να εχει πει αυτα τα πραγματα

δεν μπορω να σε βοηθησω..

κανε κουβεντα(ουγκ ουγκ) με τιποτα αλλους γαυρους φιλους σου
    που συμφωνειτε

να περναει ευχαριστα η ωρα σας..

τωρα
    για τις πηγες που θελεις
    ασε μας ρε
    ανοιξε κανα site
    θελεις και επισημα και σοβαρα

εσενα και υπευθηνη δηλωση του κοκκαλη να σου φερουμε
    που να λεει οτι ταιζε ντοπες τον τζολε
    καποια μαλακια θα βρεις να πεις

δεν μπορει να το δεχτει ολο αυτο το σκαλωμενο γαυρικο μυαλουδακι σου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    να περναει ευχαριστα η ωρα σας..

τωρα
    για τις πηγες που θελεις
    ασε μας ρε
    ανοιξε κανα site
    θελεις και επισημα και σοβαρα

άνοιξα αλλά δεν βρήκα τίποτα....

οπότε περιμένω να βάλεις εσύ που τα βρήκες....

και κάτι τελευταίο τελικά είναι ή δεν είναι γραφικός ο Σαββας και λέει μαλακίες και καλα θα κανουν να τον μαζέψουν (καπως ετσι δεν θυμαμαι)
    τώρα τον θεωρείτε ότι ξέρει τι λέει,αν λέει...?
    να ξέρουμε τι απο τα δυο που έχετε πει να πιστεψουμε ότι λέτε.....δεν μπορεί την μια (που δεν σας αρέσει) ετσι και την άλλη (που σας βολεύει) γιουβέτσι, σωστά?

οποτε αν δεν εχεις κατι σοβαρό να προσθέσεις.....

υ.γ αν ναι...βγαινει και νεα κοκκινη εφημερίδα ,με τον σαββα μεσα ....για ντόρο καλο είναι το "ηχητικο" ....

αντε ρε μλκ που θες και πρωταθλημα......πουθενακια......
    μπαοκακι της κακιας ωρας......

στα διαλα καραγκιοζηδες.....

νταξ τωρα ρε?
    Θα σου πω σε 5'...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864