Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 137

Θέμα: ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ R1

Τι μούτζα είναι αυτή ρε Ηρακλή!

Κι έβγαλε και πιο όμορφο το κλεφτρόνι Ρεεεε μη, σκας, δε βλέπει καλά η γιαγιά. Και αυτά που τάϊζε αρουραίοι ήταν, δεν ήταν γάτες....

Ελπίζω να ακούσουμε κάτι καλό σχετικά, σύντομα.
    Μην το βάζεις κάτω, θα γυρίσει ο τροχός και θα έρθει η μέρα που θα τρέχουν αυτοί οι πούστηδες, που θα πάει, δε θα τους μαγκώσουν κάποια στιγμή....

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    παντως ρε φιλε ηρακλη να ξερεις πως καποια στιγμη η γκαντεμια τελειωνει...:smilea:

γιατι ως γνωστον ολα εδω πληρωνωνται (τουτ εστιν οσο κακο ελαβες τοσο καλο σου οφειλεται απο τον θεο ή οποιον αλλον βρησκεται εκει πανω τελος παντων...).το ιδιο βεβαια ισχυει κ για το κλεφτρονι...:a29:

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1

κουκλος

Λοιπον παιδια,
    Επειδη ειμαι ενας κουκλος!!!!!! :wacko: θα αλλαξω επαγγελμα

Θα γινω πρωτα απ'ολα κλεφτης ...
    και θα παρω και την πιο μαματη μηχανη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	joebar1.jpg 
Προβολές:	690 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	21604

Αρχικά δημιουργήθηκε από iraklis
    την κλεψανε απο ολυμπιαδος στο Βυρωνα.Με διπλα ενα συνεργειο αυτοκινητων ανοιχτο και κοσμο να πηγαινοεχεται εξω και να αραζει στα μπαλκονια.κοκκινη μαυρη ητανε χωρις μετατροπες.Το μονο που ειχε πανω ητανε ενα μεγαλο κομματι του εαυτου μου και της ψυχης μου.Το πηρανε και αυτο μαζι τους οι αλητες.
    Ρε συ Ηρακλη, η εξατμιση ειναι σειρα η ειναι εξτρα? Η ουρα της μηχανης ειναι κοφτη χωρις πλαισιο και η πινακιδα ειναι κατω στον λασπωτηρα? Για γραψε τιποτα παραπανω

R1???ΠΟΙΟ R1???
    Εξατμιση μαμα.Πινακιδα στην κανονικη της θεση.ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ.

Εξατμιση μαμα.Πινακιδα στην κανονικη της θεση.ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ.

Αν ηταν για κανα παιδιαρισμα θα ειχε βρεθει, αλλα μαλλον για ανταλλακτικα παει. Ας εχω ομως τον νου μου και εγω παρολο που θα ηταν τρελλο να την παρει ο κλεφταρας και να ερθει διακοπες στην Ναξο!! Το λεω και σε κατι φιλαρακια στην Αθηνα...

Νέο μέλος
    Πω ρε Ηρακλή τι έπαθες... εύχομαι να το βρεις το μηχανάκι σου φίλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    δεν θελω να σε μπερδεψω(ισως και να μην εχει σχεση με τι δικη σου περιπτωση) αλλα αν οχι τη δουλεια, τις πληροφοριες σε τετοιες περιπτωσεις τις δινουν στα κλεφτρονια αυτοι που τις πουλανε.ειναι κατι που το επιβεβαιωνει και η αστυνομια.παντως καλο θα ειναι οταν αγοραζουμε ενα μηχανακι να δίνουμε αλλη διευθυνση,ισως καποιου φιλου και αν μπορουμε να τη φιλαμε σε καποιο κοντινο γκαραζ φυλασομενο ακομα καλυτερα.μηπως μια λυση ειναι να μην τις βγαζουμε βολτα εντος αθηνας;δεν ξερω τι να ευχηθω αλλα νομιζω πως το καλυτερο ειναι δυναμη για την επομενη ρενα η οποια θα ειναι και καλυτερη.

Ο δραστης ειναι ψηλος, πολυ λεπτος, με μαυρα μαλια,μελαχρινος, φορουσε θαλασσι μπλουζα στυλ λακοστ,τζιν και ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΜΑΡΤΥΡ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    CD φερτο πίσω ρε

(λέμε και καμία μαλακία...:wacko: ) Φιλαράκι κουράγιο ρε συ, εσύ να σαι καλά σου εύχομαι να πάρεις άλλη, τι να πει κανείς με ασταμάτητες τις μαλακίες που συμβαίνουν ρε φούστη μου...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
    δεν θελω να σε μπερδεψω(ισως και να μην εχει σχεση με τι δικη σου περιπτωση) αλλα αν οχι τη δουλεια, τις πληροφοριες σε τετοιες περιπτωσεις τις δινουν στα κλεφτρονια αυτοι που τις πουλανε.ειναι κατι που το επιβεβαιωνει και η αστυνομια.
    Τόσο οργανωμένο έγκλημα; Αμάν πια!!! Που θα φτάσει αυτή η ιστορία; Βέβαια να υποθέσω ότι δεν πρόκειται για σοβαρά μαγαζιά,αλλά ψιλο καβατζούλες ε; Ενα συμβαίνει και σε αξουσιοδοτημένα, ε τότε τι να πω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    [FONT=arial]Εγω θα συνιστουσα να ξεχασεις το γεγονος και να απολαυσεις τις διακοπες,με 7500-8000 βρισκεις r1 του 2003. Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.[/FONT]

Dreaming is for FREE Το avatar του/της a123xxsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    ρε τα κωλοπαιδια θρασος.. ποτε θα τσακωσουνε κανεναν..? στη Γερμανια ειχα ακουσει για δολωματα μεσω ενος περιοδικου αυτοκινητων.. ειχαν αφησει ενα γυαλιστερο καινουριο Golf σε παρκινγκ ανοιχτου χωρου το οποιο παρακολουθουσαν μερα-νυχτα μεχρι που εμφανιστηκαν τα κλεφτρονια.. αφου τους τσακωσανε, τους γ@μησανε στο ξυλο και τους παρεδωσαν στην αστυνομια..

χμ.... δεν είναι άσχημη ιδέα, αν και φαντάσου σκηνικό με τον Ηρακλή και κάθε ηρακλή να πετυχαίνει τα κλεφτρόνια μπροστά του... θα θέλαμε άλλα τόσα άτομα να κρατήσουμε τα θύματα ΄(θύμα είμαι κ εγώ) από το να μην τους αφήσουν στον τόπο... ή μήπως δεν θα ήταν και πολύ άσχημο?

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    [FONT=arial]Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.[/FONT]

Μεσα στην αισιοδοξια σε βρισκω

Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Τόσο οργανωμένο έγκλημα; Αμάν πια!!! Που θα φτάσει αυτή η ιστορία; Βέβαια να υποθέσω ότι δεν πρόκειται για σοβαρά μαγαζιά,αλλά ψιλο καβατζούλες ε; Ενα συμβαίνει και σε αξουσιοδοτημένα, ε τότε τι να πω;
    αυτο μου το εχει πει φιλος ζητας.ο ποιο ευκολος τροπος ειναι ενα φορτηγακι και οτι βρει το φορτωνει και φευγει και με μια κουβερτα δεν ακουγεται ουτε ο συναγερμος αλλα και να ακουστει ποιος θα ασχοληθει πλεον;γιατι να παιδευοντε με συναγερμους immobilizer και βλακειες;τον ιουλιο βουτηξανε στην κυψελη CBR1000RR καποιου αντιπροσωπου.το αφησε να αναιβει στον 1ο να παρει την κοπελα του και μεχρι να κατεβει 10' δεν ηταν εκει πλεον.α!το κερδος απο τετοια μηχανακια παιζει σε λιγοτερο απο 5000 και φυσικα ανταλλακτικα γιατι για εκει πανε.η αστυνομια δεν προκειται να τα ψαξει αλλα και να τα βρει παιζει να βγουνε απο λαθος και σε δημοπρασια στον ΟΔΔΥ.σκεφτητε ποσες φορες το βραδυ που ακουμε ενα συναγερμο να χτυπαει(δεν εχει σημασια αν ειναι καταστηματος,αυτοκινητου η μηχανης) βγαινουμε να δουμε.το να καλεσουμε αστυνομια ειναι ανεκδοτο αφου θα ερθουν στην καλυτερη σε 20 λεπτα.για μενα, το καλυτερο ειναι, παρκινγκ κλειστο και μονο για βολτες εκτος αθηνων ή αλλων αστικων κεντρων αλλιως για καφε αρκει να τη βλεπεις και να σε βλεπει.για δουλεια και βραδυνη εξοδο φυσικα δεν το συζηταμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    Μεσα στην αισιοδοξια σε βρισκω

[FONT=arial]Τελικα εχεις δικιο φοβισμενο με βλεπω.[/FONT]

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
    από PaloukiLook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 08:09
  2. Μου κλέψανε το τελικό
    από LogOutGoRide στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 13:18
  3. μου κλεψανε το κρανος!, ελεος..
    από vassilis88 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 23:40
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....